Digidexo.com

Badstue Bath Fordeler

Badstue Bath Fordeler


Badstuer stammer fra den finsk type, som fortsatt er den grunnleggende mønster som badstuer er gjort. De brukes og nytes over hele verden i alpinanlegg og spa, samt noen boliger. Ifølge Harvard Health Publications, "En sauna er tørr varme (som kan komme så høyt som 185 F) har dyptgripende virkninger på kroppen. Skin temperaturen stiger til ca 104 F i løpet av minutter. Den gjennomsnittlige personen vil utøse en halvliter svette i løpet av en kort stint i en badstue. " Fordelene med denne varme og svette er mange: avslapning, avgiftning og økt blodstrøm, slik at kroppen til å fungere mer effektivt.

Avslapping

Avslapping er en viktig faktor når det gjelder å håndtere stress, og badstuer har blitt brukt som verktøy for avslapning i århundrer. For mange mennesker, varme og tørr luft gir den perfekte atmosfæren for å koble av. Varme lindrer verkende muskler, slik at de kan slappe av. Den tørre luften er nyttig for astma og allergi, fordi det gir dypere, enklere åndedrag. Begge disse er også bidrar til en mer avslappet kropp og sinn.

Avgiftning

Luften og varmen fra badstuen indusere svette, men dette gjør mer enn å åpne opp porene. Den lar deg også til å bedre skille ut giftstoffer som har bygget opp i kroppen. I sitt essay, "Toxic Exposure: The Tragedy og Triumph," Dr. Zane R. Gard forteller oss at "En fersk studie på 200 deltakere i sauna terapi, avslørte blod kjemi endres i samsvar med avrusning prosessen Laboratoriefunn inkludert. forhøyede leverenzymer samt redusert glukose, kolesterol og triglyseridnivåer. "

Økt sirkulasjon

Varmen og økning i metabolismen fra tid i en badstue øker også pulsen, la det pumpe blodet raskere. Mesteparten av dette blodet går til huden, hvor det bærer giftstoffer som skal svettet ut. Men økningen i sirkulasjon er kroppen bred. Dårlig blodsirkulasjon kan føre til tilstoppede arterier, hjerteinfarkt og hjerneslag. De med dårlig sirkulasjon - de to øverste årsakene til disse er diabetes og perifer karsykdom - kan dra nytte av en vanlig badstue rutine, som gjør at blodet til å sirkulere og øker flyten til ekstremiteter.

Forsiktighetsregler

Mens badstuer har mange fordeler, de er absolutt ikke for alle. Dr. Harvey Simon fra "Harvard Menns helse Watch" antyder at sauna brukere følger noen forholdsregler:. "Unngå alkohol og medisiner som kan svekke svetting og produsere overoppheting før eller etter din badstue Bo i ikke mer enn 15 til 20 minutter Kjøl ned gradvis. etterpå. Drikk 2-4 glass med kaldt vann etter hver badstue. Ikke ta badstue når du er syk, og hvis du føler deg uvel under sauna, leder for døren. "