Digidexo.com

Fordelene ved en sympathectomy

Fordelene ved en sympathectomy


En sympathectomy er en kirurgisk prosedyre som involverer det sympatiske nervesystem av menneskekroppen. Prosedyren effektivt ødelegger celler innenfor dette systemet i et forsøk på å forbedre funksjonaliteten til partier av legemet påvirket av sykdommen. Ifølge Surgery Encyclopedia, har sympathectomy over en 90 prosent suksessrate for å lindre symptomer på visse sykdommer i nervesystemet.

En kur For overdreven svette

Ifølge University of Maryland Medical Center, til de som har en thoracoscopic sympathectomy korrigere alvorlig hyperhidrose finne prosedyren eliminerer overdreven svetting i armhulene og hendene. Utbruddet av disse fordelene er ofte instant, med pasienter rapporterer fravær av overdreven svetting så tidlig som på et hvilerom. Pasienter kan også legge merke til en side fordelen av redusert svette i føttene som følge av inngrepet.

Alvorlig Lower Limb Ischemi

En Holland studie av 60 pasienter utført i 1998 av Driel Van Repealer fant de med alvorlig underekstremitet iskemi, en sykdom i det perifere karsystem, fikk lettelse gjennom en lumbal sympatektomi. Studien rapporterte smertelindring i bena, en helbredelse av sår og ingen amputasjoner på seks måneder uten dødsfall. Denne økningen i lem overlevelse er den største fordelen med denne prosedyren, da det gir leger mer tid til å forbedre eller vedlikeholde arteriell blodstrøm.

Forbedret Movement og funksjonalitet

Ifølge nettstedet for beste beviset emner, en tilsvarende medisinsk studie gjennomført i Europa i 2002 fant at kirurgisk lumbal sympatektomi kan også brukes til å forbedre bevegelse. Studien utført prosedyren på 385 pasienter med hvilesmerter, iskemiske lesjoner og alvorlig halthet. Studien viste forbedret lem funksjonalitet, reduksjoner i smerte og en økning i temperaturen på vevet i beinet som indikerer økt blodstrøm etter ett år. Ingen dødsfall ble rapportert i studien.