Digidexo.com

Hvordan eliminere Øresus

Øresus uten en ekstern kilde, eller tinnitus, har en rekke mulige årsaker. Disse kan omfatte stress, bakteriell infeksjon, nerveskader, høyt blodtrykk, stive øre bein eller høy musikk. Siden det er mulig liste over årsaker er lang, kan ingen enkel rekkefølge av trinn kan utføres for å eliminere ringing i alle tilfeller. Imidlertid kan et par ting prøves hjemme før du besøker en lege for å fastslå en bestemt årsak til tinnitus.

Hvordan eliminere Øresus

•  Unngå mulige irritanter. For eksempel ikke utsetter deg for høye lyder. Lytte til musikk med øretelefoner eller ørepropper kan være en slik irriterende. Nikotin kan også være et irritasjonsmoment, slik at røyking og selv Nicorette bør unngås om mulig.

Bruk en over-the-counter ørevoks behandling for å tømme ut noen komprimert voks.

Siden tinnitus er mest merkbar i rolige omgivelser, kan du prøve å maskere lyden med en annen støy, for eksempel en vifte, klimaanlegg, varmeapparat eller "hvit støy" enhet.

Siden tinnitus kan være stress-relatert, prøv å redusere stressnivået med trening.

Drikk mindre alkohol, som utvider blodårene. Dilatasjon i sin tur fører til økt blodstrøm, spesielt til ørene.

Endre kosthold for å redusere blodtrykket, og iverksette tiltak for å forbedre kardiovaskulær helse. Dette kan bidra til hvis tinnitus er knyttet til et blodkar uorden.

Hvis tinnitus vedvarer, kan du se en otolaryngologist (lege som er spesialist i hode og nakke lidelser) for en diagnose. Les om mulige årsaker på forhånd fra en pålitelig kilde, for eksempel Mayo Clinic nettsiden, for å forberede en diskusjon med legen din. Mulige spørsmål å tenke på forhånd er hva som utløser det ringer, sin frekvens, hvis den kommer før vertigo, hvis det høres ut som et blunk, og om det kommer i bølger eller er kontinuerlig. Legen vil også trenge å vite om eventuelle medisiner du tar, så vel som om du lider av depresjon, søvnproblemer, post-traumatisk stresslidelse, vertigo, eller ørebetennelse. Kuren kan bea enkel sak å rydde komprimert ørevoks eller finne den rette medisinen.

Hint

  • Hvis ringe er stressrelatert, og du er villig til å gjøre en langsiktig forpliktelse til behandling, kan behandlingen være verdt investeringen. Tenk at herding tinnitus ville være bare en fordel av behandlingen.