Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten Sliter

Selv om du kjenner igjen de helsemessige fordelene ved å miste vekt, kan du kanskje har problemer med å motivere deg selv til å begynne din søken for å miste vekt. Noen mennesker sliter med dietter som mislykkes. Du kan gå ned i vekt uten å gå sulten, bli obsessive om å trene eller bruke usunn praksis å slippe pounds. Følg noen skritt for å hjelpe deg å miste vekt uten å føle elendig og uten sviktende miserably på dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt uten Sliter

Lov deg selv at du ikke vil starte en midlertidig diett, men heller vil forandre din måte å leve for å oppnå og opprettholde en sunn vekt og en sunn livsstil. Hvis du nærmer deg din forsøk på å gå ned i vekt som en diett, er du ikke sannsynlig å være vellykket. Det er for mange mennesker som bare forbedre sine spise-og mosjonsvaner lenge nok til å gå ned i vekt. Du er mer sannsynlig å gå tilbake til gamle vaner (og gjenvinne vekten din) hvis du kosthold heller enn å endre livet ditt.

Verve legen din som en av dine allierte i din innsats for å miste vekt. Legen din kan hjelpe deg med å finne den ideelle kaloriinntaket og balanse av næringsstoffer basert på din alder, kroppsbygning og noen sykdommer som du blir rammet. Han eller hun kan også hjelpe deg med å utforme en trygg fitness plan for din helse nivå. Legen din vil kunne hjelpe deg til å finne ut om det er noen medisinske forhold som har påvirket vekten din også.

Reduser eller unngå de usunne matvalg tilgjengelig for deg. Hopp fastfood alternativer siden de fleste valgene er pakket med fett, kalorier og ofte for mye salt. Unngå lettere mat og altfor bearbeidet mat. Du må kutte ut de fleste TV-middager, kjøttpålegg og til og med mange typer hermetisk supper, for eksempel. Ikke snack på sukkerholdige junk mat eller salte snacks. En godbit nå og da er akseptabelt hvis det hjelper deg til å feste med sunne matvaner, så lenge du ikke gjør disse matvarene en vanlig vane.

Ikke spise all maten du har på tallerkenen din. Leaving noen biter av mat på tallerkenen din til hvert måltid vil hjelpe deg å begynne en vane å spise mindre porsjoner av mat. Du vil begynne å forbruke mindre kalorier og gå ned i vekt.

Finn øvelser som du liker, slik at du ønsker å trene flere ganger hver uke. Den beste måten å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du putter i kroppen din hver dag gjennom maten du spiser. Du trenger ikke å trykke på treningsstudio for å gå ned i vekt. Aerobic videoer, yoga, turgåing, svømming, tennis eller basketball er noen morsomme måter å brenne kalorier. Finn øvelser som du liker i stedet for å sette opp en hard øvelse rutine som du vil hate, og vil ikke holde seg til veldig lenge.

Finn ekstra måter å være fysisk aktiv hele dagen. Husk jo mer aktiv du er, jo flere kalorier og fett vil du forbrenne. Du kan stå opp på skrivebordet på jobben et par ganger hver dag for å gjøre noen hopping knekt eller å jogge på plass. Gjør en innsats for å parkere mot slutten av en parkeringsplass slik at du tar et par skritt til bygningen du går inn. Gå opp et fly eller to av trapper i stedet for å bruke heisen hele tiden. Kom deg ut og leke med familien på kvelden et par ganger per uke. Hvis du er på utkikk, vil du finne mange ekstra måter å få kroppen i bevegelse.

Hint

  • Du må snakke med legen din før du endrer din trening eller matvaner på noen måte å være sikker på at du tar sunne skritt for å gå ned i vekt.