Digidexo.com

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis


Siden mange av medisiner foreskrevet for å behandle Tourettes syndrom, en nevrologisk tilstand som er preget av motoriske og vokale tics, kan forårsake alvorlige bivirkninger, er naturlige løsninger ofte anbefalt. Gjennom riktig kosthold, avspenningsteknikker og atferd modifikasjon, kan symptomene på Tourettes syndrom bli betydelig redusert. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Tourettes syndrom naturlig.

Hvordan behandle Tourettes syndrom Naturligvis

Unn Tourettes syndrom naturlig ved å bruke avspenningsteknikker, som for eksempel yoga, meditasjon, dyp pust og strekk. De nervøse tics som markerer Tourettes kan forverres av stress, så opptatt med en aktivitet som lindrer spenninger kan være effektive i å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Bruk kognitiv-atferdsterapi (CBT) for å behandle Tourettes syndrom naturlig. CBT er en type atferdsterapi brukes av helsepersonell for å fjerne negative tanker og følelser knyttet til tilfeldige eller tilsynelatende ufrivillige atferd. CBT kan være svært effektiv i behandling av Tourettes, spesielt når en tvangslidelser er også diagnostisert.

Be din mentale helse profesjonell eller lege om nye dataprogrammer som er designet for å bruke CBT teknikker for å hjelpe pasienter når de er på jobb eller hjemme. Selv om disse programmene ikke kan ta plassen til ansikt-til-ansikt terapi, har de vist seg å lindre symptomene på Tourettes når pasienten ikke kan være under direkte tilsyn.

Prøv en av de mange urte-og vitamintilskudd utviklet for å behandle Tourettes syndrom naturlig. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis naturlige stoffer som bidrar til å slappe av og redusere spenninger, for eksempel trytophan, linfrøolje, kveld-Primrose olje, blå-grønne alger og B-vitaminkomplekser.

Implementere speil terapi, der Tourettes syndrom lider studerer seg selv i speilet for å se hva deres nervøse tics se ut. Studier har vist at nervøse motoriske og vokale tics kan reduseres når pasienten er klar over hva de er og hvordan de ser ut til andre.

Unngå stoffer som forverre den nervøse tics, som sukker, koffein eller noen form for kunstig stimulans.

Undersøke effekten av aromaterapi. Lær hvordan enkelte dufter kan hjelpe deg å føle deg mer avslappet. Konsentrer deg om aromaterapi oljer og essenser fra slike dufter som lavendel, kamille og sandeltre.

Hint

  • Symptomer på Tourettes syndrom ofte bli mindre tydelige som den personen går inn i voksenlivet. De mest aggressive og uttalt atferd har en tendens til topp mellom åtte og tolv.