Digidexo.com

Den beste frokosten Foods for Energy

Den beste frokosten Foods for Energy


Frokost er et viktig måltid fordi hvis gir deg som første energi boost å begynne dagen og få deg i gang. Noen frokost mat er sunnere enn andre, og du bør vite hvilke som vil være mer effektive i å forsterke din energi. Lære litt om noen av de høye energi frokost mat å få maksimal energi og unngå følelsen svak.

Omeletter

Omeletter er høy i protein, som vil gi deg mye energi i morgentimene. Du kan legge friske grønnsaker som brokkoli, spinat og rød og grønn paprika å gi antioksidanter for å starte opp.

Pannekaker

Prøv å lage noen hele hvete pannekaker for en deilig energi bistå frokost. I stedet for å bruke lønnesirup, noe som kan være pakket med sukker som vil gi deg en kort boost og få deg til å krasje, bruke all naturlig frukt syltetøy eller syltetøy.

Havregryn

Fullkorn havregryn er flott for å øke energi og kan være velsmakende også. Legg antioksidant pakket blåbær til din havregryn, eller en rekke andre sunne frukt som aprikoser, bananer eller eple skiver.

Tyrkia Bacon

En annen sunn frokost mat er kalkun bacon, som har massevis av protein og er lavere i fett enn vanlig svinekjøtt bacon. Du kan pare bacon med litt energi øker komplekse karbohydrater som hele hvete toast og helt naturlig syltetøy.

Cottage Cheese

Cottage cheese er fullpakket med mye protein og kalsium, noe som gjør det bra for en energi boost å starte dagen. Kast i litt frisk frukt, som bananer, å pakke enda mer energi og smak til frokosten.

Mandler

En håndfull mandler og et par stykker av hele hvete toast gjør for en effektiv frokost. Mandler er fulle av protein og komplekse karbohydrater i hele hvete toast vil hjelpe kroppen din genererer mer energi.

Smoothies

Naturlige smoothies er en kjempegod valg også. Nøkkelen er å holde dem helt naturlig og ikke legge noen unødvendige sukker eller bearbeidet mat. Prøv en kopp fettfri yoghurt, kaste i noen blå bær for antioksidanter og bananer for protein og tilsett litt honning, eller leke seg og lage din egen oppskrift.