Digidexo.com

Bruk av klobetasol

Klobetasol er en aktuell reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ulike hud-relaterte tilstander, slik som utslett, allergi, eksem og dermatitt. Klobetasol redusere rødhet, kløe og hevelse. Det er klassifisert som å være et kortikosteroid og er ekstremt potente.

Ønskede effekter

Hoved ønskede effekten av klobetasol er å redusere atferd av kroppslige kjemikalier som bringer på ubehagelige symptomer, inkludert hevelse, betennelse og rødhet. Det er en aktuell behandling som tar sikte på å berolige og håndtere kløe og betennelse på grunn av ulike hudsykdommer, som eksem og psoriasis, og allergiske reaksjoner.

Mindre bivirkninger

Klobetasol kan føre til flere mindre bivirkninger. Disse bivirkninger er ansett for å være mindre, fordi de vanligvis avta når kroppen blir brukt til legemidlet. Hvis du har noen av disse bivirkningene, imidlertid, og de skaper stort ubehag, eller er spesielt vedvarende, må du varsle din lege om situasjonen. Disse bivirkningene er edderkopp årer, mindre hud utslett, rødhet, kløe eller svie, huden blir enten mykere eller tynnere, sprekker eller tørr hud, hårsekkene hevelse, misfarging av behandlet hud, kviser, skorpedannelse, eller blemmer, irritasjon av munnen, utslett rundt munnen, og strekkmerker.

Alvorlige bivirkninger

I situasjoner med alvorlige bivirkninger av klobetasol, må du umiddelbart slutte å bruke aktuell medisinering og få akutt medisinsk hjelp. Disse alvorlige effekter inkluderer ekstrem hudirritasjon, endringer i humør, søvnløshet, uskarpt syn, å se glorier rundt lys, ansikts puffiness, økende vekt, føler seg utmattet, og svakhet i musklene.

Usage

Før du påfører denne aktuelle medisiner, er det viktig å grundig og nøye vaske hendene. Du bør da bruke en liten skvett av medisin til den delen av kroppen som er berørt, og deretter forsiktig massere det inn i huden til den absorberer godt. Dette legemidlet er ikke ment å bli brukt på et stort område av huden.

Advarsler

Klobetasol er ikke ment å bli brukt på huden overalt. Folk frarådes å bruke denne aktuelle legemidlet på underarmer, ansikt, eller lysken (uten tillatelse fra lege). Dessuten er det viktig å unngå å få klobetasol innsiden av øynene. Hvis klobetasol kontakter øynene, er det viktig å skylle dem med vann.