Digidexo.com

Hva er fordelene med Anodyne Therapy?

Mange ting kan forårsake nevropati (nerveskade). Blant disse er diabetes, eksponering for kjemikalier og giftstoffer, infeksjon, traumatiske skader og til og med stoffskifteproblemer. Og med denne nerveskader, symptomer på smerter og nummenhet i hender, armer, ben og føtter er som regel også sett. Nummenhet i ekstremiteter kan føre til skader som brannsår og ubemerket kutt. Følgende infeksjon kan unsue, noen ganger tragisk resulterer i lem tap. Men en av fordelene ved anodyne terapi er dens reduksjon av symptom på nummenhet forbundet med disse tilstander.

Hva er Anodyne Therapy?

Ifølge Podiatry dag er anodyne terapi faktisk oppnås ved hjelp av en enhet som ble godkjent av Federal Drug Administration (FDA) i 1994. Denne enheten, når den brukes til områder berørt av smerte eller nummenhet, er ment å redusere smerte og øke fysisk sirkulasjon gjennom utnyttelse av monokromatisk infrarød energi (MIRE).

Fordelen med New Red Blood Cell Creation

De som lider av nevropati (enten på grunn av diabetes, skader eller andre faktorer) har én ting til felles: lave nivåer av nitrogenoksid i sine røde blodceller. Dette reduserte nivå antas å være årsaken til smerter og nummenhet erfarne i de berørte lemmer. Anodyne terapi hensikt å stimulere produksjonen av nye røde blodceller (med en medfølgende økning i nitrogenoksid frigjøring) gjennom MIRE.

Forbedre Nerve Funksjon Benefit

Økningen i nitrogenoksyd lar de dårlige nerver å fungere på riktig måte, noe som reduserer nummenhet.

Betydelig

Ifølge Mayo Clinic, mer enn halvparten av alle bein amputasjoner gjort i USA på grunn av ikke-trauma grunnene er faktisk et resultat av diabetiske sår som ikke skikkelig leget. Siden personer med diabetes, og andre som har nevropati problemer, lider av en mangel på blodsirkulasjon, er det viktig at alle behandlingsalternativ seriøst vurdert for denne tilstanden omfatter midler for å avhjelpe dårlig sirkulasjon problemet.

Wound Healing Gjennom økt blodsirkulasjon

Dr. Stephen Barrett, en kamerat av American College of foten og ankelen kirurger, og Dr. Timothy Shea av John Muir Wound Care Center i Walnut Creek, California, er to Fotpleie som har bekreftet effektiviteten av anodyne terapi i å hjelpe forbedre blod sirkulasjon i føttene. Shea, en sertifisert sårpleie spesialist, sier at, "Så langt synes det å være en god, velprøvd, akseptabel modalitet som er nyttig for pasientene."
Og siden sårene ikke er i stand til å helbrede når blodet ikke sirkulerer i det berørte området, kan denne fordelen i stor grad påvirke tap av lem bekymringene til dem som lider av nevropati, som gjelder spesielt for diabetikere.

Tilleggs Fordel: Pain Reduction

I tillegg til reduksjonen i lem amputasjon priser som følge av anodyne terapi, sår leges raskere også. Ikke bare er den fryktede (og farlig) nummenhet adressert og blodsirkulasjonen forbedres, men smertene er redusert. Ifølge Dr. Barrett, "Vi har hatt noen pasienter som har hatt ekstraordinære resultater."