Digidexo.com

Hvordan få en god Tan in the Sun

Hvordan få en god Tan in the Sun


Soling har fått et dårlig rykte. Den ettertraktede sol-kysset glød ikke bare gir folk en gyllen nyanse, men gir også tilgang til viktige næringsstoffer som vitamin D og en forfriskende følelse av å være uthvilt. Problemet med tanning er at noen mennesker overdrive det til et punkt der tanning blir et daglig ritual og ingen forholdsregler er tatt for å beskytte huden mot brannsår og alvorlig skade fra solen. Selv om folk bør være forsiktig med solen, kan moderat eksponering og tanning teknikker gi deg en fantastisk gyllen glød som er trygg og beskytter deg mot solens skadelige stråler.

Bruksanvisning

•  Planlegg tanning planen. Sunn tanning er gjort over en periode, slik at huden kan bli vant til sol og gradvis endre sin pigment. Vanligvis kan en gyllen nyanse oppnås etter 3-5 dager etter en tanning plan.

Exfoliate død hud. Huden bør være ren og fri for død hud før du brunfarge. I dusjen, bruk en peeling skrubbe eller en kroppsbørste, noe å skrubbe i en sirkelbevegelse. Exfoliating forhindrer også flekker fra solen, som det kan ta seg opp hvis huden ikke er helt ren.

Skum opp solkrem. Klapp huden tørr med et håndkle og bruke solkrem som inneholder fuktighetskrem med aloe og vitamin E. Denne type solkrem holder huden hydrert og arbeider for å forsterke en utvikling av brunfarge. Påfør solkrem jevnt, og pass på å dekke alle områder som vil bli utsatt for solen. For den første dagen du tan, starte med en høyere solkrem for eksempel en 30 SPF eller høyere, og flytter gradvis til en lavere solkrem som en SPF 15 som huden din blir vant til solen. Dette skjer som regel etter den tredje dag. Mørkere flådd mennesker kan bruke en enda lavere SPF, for eksempel en fire eller åtte.

Bruk lyse farger. Bruk klær eller en badedrakt som er lett farget. Lette elementer reflektere av lyset fra solen, som vil holde deg kjølig. Du ønsker ikke å være ubehagelig når du soler deg. Også bruke solbriller for å beskytte øynene og en lue for å beskytte hodet.

Finn et område hvor du er tanning som mottar mye lys. Solen er på sitt høydepunkt 10:00 til 15:00. Folk som tan i løpet av denne tiden bør være forsiktig med solen og stadig nytt solkrem hvert 30. minutt, så vel som å se deres hud for å være sikker på at den ikke blir brent. Sørg også for å snu kroppen din over hvert 5. minutt, slik at alle områdene kan få en lik mengde sollys.

Ikke være ute i solen for lenge. Langvarig eksponering har farlige effekter, så det er best å sole mellom 15 til 30 minutter i løpet av tanning planen. For første solingen, opphold i solen for en kort periode (15 minutter), gradvis bygge opp tid i solen som dagene går.

Påfør en lett fuktighetskrem etter soling. Kremer som inneholder aloe og kakaosmør er å foretrekke siden de kjøle ned huden og holde den hydrert etter tid i solen.

Gjenta soling prosessen neste dag. Det skal ta 3-5 dager å få gyllen nyanse.

Tips og advarsler

  • Pass på å bruke solkrem, selv om det er overskyet. Solen er fortsatt veldig sterk og kan skade huden selv om det ikke er sol ute. Drikk mye vann når du er i solen for å føle deg uthvilt og hydrert.
  • Hvis du blir brent, ta et kjølig bad hjemme. Etter badet, bruke en kald komprimere å berolige brannskader og hjelpe dem å helbrede. Du kan også bruke aloe eller fuktighetskrem for å hjelpe huden. Dette bør utføres før brann helbreder og på nytt hvert 15. minutt. En tanning plan bør ikke følges fortløpende i mer enn 10 dager. Opphold i solen for en lengre periode kan forårsake skade og gjøre deg mer utsatt for å bli brent. Pass på å alltid bruke solkrem og på nytt ofte.