Digidexo.com

Alkohol og stoff Effects

Alkohol og narkotikamisbruk har en effekt på helsen sikkert. Imidlertid kan det være betydelige sivile tap til oversett områder, som for eksempel overgriperen økonomiske sikkerhet, psykiske stabilitet og motivasjon for livet, og resultatene av disse kan gi alvorlige og varige effekter på de rundt ham.

Personlighetsforandringer

Personligheter kan bli påvirket av bruk av narkotika og alkohol: ro eller engstelige personer kan bli bråkete, rampete, uregjerlig og selv voldelig når under påvirkning av disse stoffene.

Psykologiske condtions

Studier på påvirkning av narkotika og alkohol publisert i British Journal of Psychiatry and Psychological Medicine diskutere marihuana bruk som å være knyttet til amotivational syndrom (mistet interessen for liv og aktiviteter) og sentralstimulerende midler (meth og kokain) som bringer om psykose (en mental state koblet fra virkeligheten).

Fornektelse og rasjonalisering

Trangen til å bruke narkotika og alkohol kan være så kraftig, at selv de sterkeste og sanest sinn har en tendens mot fornektelse og rasjonalisering av rusmiddelbruk: effektene som bidrar til problemer på jobb eller skole, økonomiske dilemmaer og spenning i relasjoner.

Helse

Folk som misbruker narkotika og alkohol har en større tilbøyelighet til å forsømme sin egen helse og, ifølge American Journal of Drug and Alcohol Addiction, har større risiko for smittsomme sykdommer (som HIV og hepatitt) spesielt hvis nåler deles.

Crime

Naturen av avhengighet gjør trangen til å bruke så overbevisende at en rusavhengig kan føre til kriminell aktivitet for å skaffe penger eller narkotika er nødvendig for å tilfredsstille fristelsen.