Digidexo.com

Daily Natural Detox

Det er ting du kan gjøre daglig for å avgifte kroppen din. Rensing kroppen internt er en fin måte å eliminere giftige stoffer fra kroppen som kan føre til sykdommer. Hver dag vi legge giftstoffer for kroppen vår fra å spise mat, drikke vann og puste forurenset luft. En daglig naturlig avgiftning forhindrer akkumulering av kjemikalier, urenheter og andre skadelige substanser i kroppen.

Vann

En av de enkleste måtene å avgifte hver dag er ved å drikke 8 til 12 glass vann, fruktjuice, grønnsaksjuice, eller urtete å skylle avfallsstoffer ut av systemet.

Aerobic Exeercise

Gjøre aerobic øvelser hver dag - som gåing, løping, dans eller svømming - bidrar til å forbrenne fett. De fleste giftstoffer er lagret i fettvev.

Vekt trening

Ved hjelp av vekter eller motstand trening er en annen daglig avgiftende metode. Det er sant fordi trene muskler bidrar til å forbrenne fett. I tid, muskler også erstatte fett.

Urter

Det er urter som hjelper kroppen til å avgifte ved å rense organer som bidrar til å filtrere ut skadelige stoffer. Milk Thistle renser leveren, og Uva Ursi renser nyrene.

Den Colon

Å spise fiber hver dag bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra tykktarmen. Det er også kolon renset på markedet som kan tas daglig i lange perioder av gangen.