Digidexo.com

Hvordan behandle rynker med hjem rettsmidler

Rynker påvirker oss alle på ett eller annet tidspunkt i våre liv. Enhver hyppig bevegelse av huden over en periode på flere år kan forårsake rynker å danne. Bare handle om å smile eller skjeling øynene dine i sollyset er nok til å produsere rynker. Som huden eldes og kollagenproduksjonen går ned, kan huden ikke holde formen så vel som det brukes til, og den resulterende sagging også fører til rynker. Heldigvis finnes det nok av hjemme rettsmidler som kan brukes til å behandle og forebygge rynker, og du kan begynne å bruke noen av disse hjem rettsmidler for å behandle rynker i dag.

Bruksanvisning

•  Drikk åtte fulle glass vann hver dag. Dette vil holde huden hydrert, som forsiktig vil plumpe opp eksisterende rynker og motvirke nye fra forming.

Bruk solbriller når du går ut i solen. Dette vil holde deg fra skjeling, noe som vil forhindre at de fine linjene rundt øynene fra snu i dype rynker.

Unngå å bruke ansikts produkter som inneholder alkohol. Alkohol er tørkingen og kan forårsake rynker å danne. Bruk produkter som inneholder vann eller trollhassel i stedet.

Bruk ansikts kremer som inneholder lette, naturlige oljer, som for eksempel nattlysolje eller avocado olje. Disse vil absorbere inn i huden din enkelt og plumpe opp eksisterende rynker.

Bruk fuktighetskrem så snart du vasker ansiktet eller dusj. Dette vil låse vannet fra å vaske inn i ansiktet ditt, holde ansiktet hydrert og glatter ut rynker.

Bruk en solkrem med en solfaktor på minst 15 når du går utenfor. Langvarig eksponering for sollys kan stramme og alder huden, føre til rynker. Solkrem hjelper blokkere disse skadelige effekter.

Bruk en hud-innstramming maske for å behandle rynker. Ansiktsmasker som inneholder mineral leire og trollhassel krympe porene og stram hud til naturlig redusere fremkomsten av rynker. La masken på for ikke mer enn en halv time, for å unngå å tørke ut huden din, så vaske det av med varmt vann.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å behandle rynker med concealer. Noen prøver å dekke rynker med concealer, men dette gjør bare rynker mer fremtredende, som concealer legger seg i rynker og fremhever dem.
  • Selv om drikkevann er en av de enkleste og mest effektive av de hjem rettsmidler for behandling av rynker, sørg for at du drikker rent, filtrert vann. Ufiltrert vann, slik som vann fra springen, kan ha spor av sterke kjemikalier i det som kan være skadelig for huden din i det lange løp.