Digidexo.com

Ernæringsmessige informasjon på bakken Chia frø

Ernæringsmessige informasjon på bakken Chia frø


Chia frø er markedsført på TV som frøet dekorere keramiske skulpturer av tegneseriefigurer, frøet til slutt vokse til en full leder av chia hår.

Chia, en superfood

Chia frø er kategorisert som en super mat for sine mange ernæringsmessige verdier, tar sin plass blant blåbær, acai bær, noni juice og grønn og oolong te.

Geléaktige Carb Stopper

To ts av Chia frø i glass med en halv kopp vann vil slå geléaktige i 30 minutter. Konsumere gelatin vil skille karbohydrater fra enzymer som fordøye dem. Dette bremser ned karbohydrat konvertering til sukker, noe som bidrar til diabetespasienter.

Opprettholde Water

Chia frø holder vannet inne i kroppen, forlenge hydrering og opprettholde elektrolyttbalansen.

Olje og Oxygen

Chia frø er full av protein og omega-3 oljer, og hjelpemidler i muskelvekst. Blant mange fettløselige oljer, besitter det linolsyre, som hjelper cellene holde smurt, og hjelpemidler i respirasjon og transport av oksygen.

Regulerer og tilrettelegger

Chia frø fremmer helsen til det endokrine systemet. Det er bra for huden. Det hjelper Vitamin D gjør kalsium tilgjengelig. Den reduserer dårlig kolesterol i kroppen.

Grøtomslag & Flour

Indianere gjort en chia grøtomslag for å oppmuntre healing og redusere smitte. Ground Chia frø er en næringsrik mel erstatning.