Digidexo.com

Foods Fremme stol helse

Foods Fremme stol helse


Negler si mye om generelle helse. Hvis neglene plutselig endre sjekke med en lege for å utelukke helsemessige problemer som anemi, jernmangel, hjerte, lever og skjoldbrusk sykdom. Spikeren er laget av et protein som kalles keratin. Foods høy i protein vil gagne neglene mest. Det er nødvendig å spise en godt balansert kosthold som inneholder gode proteiner, frukt, grønnsaker og essensielle fettsyrer for generelle helse.

Protein

Den hår og negler er laget av protein. Proteiner arbeide for å reparere vev og er byggesteiner for bein og muskler. Kroppen gjør ikke protein så det er viktig å få 10 til 35 prosent protein fra din totale kalorier. Foods gunstig for neglene inkluderer egg, krabbe, kylling, kalkun og kikerter. Meieriprodukter er også en god kilde til protein.

Grønnsaker

Grønnsaker regulere alle kroppens systemer. Spise 2 til 3 kopper grønnsaker om dagen kan redusere kreft og hjertesykdommer. Grønne bladgrønnsaker er rike på karoten som konverterer til vitamin A. Vitamin A gjør neglene sunne og sterke. Foods gunstig for neglene inneholder spinat, asparges, løk og hvitløk.

Frukt

Frukt er høy i kalium, fiber og vitamin C. Disse næringsstoffene bidrar til å senke blodsukkeret og kolesterolet og kan redusere risikoen for kreft. Spis 2 til 3 kopper frukt om dagen for best resultat. Foods gunstig for sunne negler inkluderer avokado, svisker, rosiner og bananer.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer, også kalt omega-3 fettsyrer, er best kjent for å senke kolesterolet og fremme hjerte helse. Den støtter immunfunksjonen ved å redusere betennelse. Fett gir neglene en sunn glød. Foods gunstig for neglene er laks, linfrø og olivenolje, og nøtter. Spis en ss. fett fra oljer og 1 oz. fett fra fast føde for de beste fordelene.