Digidexo.com

Instruksjoner for Compound W Freeze Off

Det finnes to typer Compound W Freeze Off for å fjerne vorter. Man behandler vanlige vorter på fingre, hender og toppen av føttene. Den andre er markedsført som Forbindelse W Freeze Av plantar og er for fjerning av plantar vorter. Plantar warts oppstå på undersiden av føttene og er noncancerous hud vekster. Denne typen vorte kan være smertefullt når det skjer på ballene eller hæler på føttene. Begge pakkene inkluderer applikatorer, et håndtak og en sprayflaske med medisin. Plantar versjonen inkluderer også en pimpstein fil og vorte puter.

Bruksanvisning

Vanlige vorter

Sett skumapplikator inn i håndtaket. Vri håndtaket mot urviseren for å sikre applikatoren i håndtaket.

Plasser sprayboks på et bord og hold det stødig med en hånd. Juster hakkene på håndtaket på toppen av sprayboks, og trykk den ned i boksen med den andre hånden. Hold håndtaket med applikatoren i boksen i to til tre sekunder. Det vil være en hvesende lyd som applikatoren metter med medisinering.

Trekk i håndtaket på applikatoren rett opp og ut av boksen.

Trykk lett på skumapplikator på vorte og hold den der i 20 sekunder eller mindre.

Kast applikatoren uten å berøre skummet slutten.

Plantar warts

Legg varmt vann i en beholder og suge den berørte foten i vann i fem minutter. Dette myker opp vevet på foten. Tørk grundig med et håndkle.

File plantar vorte ned med pimpstein filen i plantar vorte kit.

Følg instruksjonene for den vanlige vorter søknaden - Sett skumapplikator inn i håndtaket, bruke medisin i aerosol kan og trykk applikatoren på plantar vorte.

Skrell klebrig backing av en plantar vorte pute i settet. Legg den over vorte med hullet på midten av vorte og trykk den på foten. Puten bidrar til å lindre smerter forbundet med press mens du går.

Tips og advarsler

  • Flytt fingre eller tær med vanlige vorter mens applikatoren er på dem.
  • Hold applikatoren på plantar vorter på sløvt hud på ballen eller hælen i 40 sekunder for å trenge gjennom den tøffe huden.
  • En verkende, oppstår svie eller kløe under frysebehandling.