Digidexo.com

Hvorfor Swish Salt Water Etter tanntrekking?

Hvorfor Swish Salt Water Etter tanntrekking?


Det kan være nødvendig for tannlegen å trekke en tann når tannen har blitt overdrevet skadet, enten ved sykdom eller skade. Utvinning er også indisert for en påvirket tann. Skvalpende salt vann etter en utvinning kan hjelpe deg å helbrede.

Hvorfor Salt Water?

Salt vann, spesielt når laget med havsalt, har makt til å forsiktig rense såret. Det hjelper krympe vev for å hjelpe i helbredelsesprosessen. Regelmessige munnskyllevann, selv de uten alkohol, er for harde. Lag en saltvannskylling ved å legge til 1/2 ts. av salt til en 4 oz. glass med varmt vann. Swish forsiktig.

Omsorg for Utvinning nettstedet

Etter at du har en tann trukket, har du et hull i tannkjøttet som strekker seg ned i kjevebenet. I en frisk person, bein og vev til slutt fylle ut. I mellomtiden må du ta vare på deg selv og utvinning området. Det anbefales at du skylle med saltvann tre ganger om dagen i flere dager. I tillegg holde aktivitetsnivået på et minimum slik at du ikke øke blodtrykket og føre til at såret å blø mye. Myk mat anbefales, men drikker gjennom et sugerør er ikke, som det skaper press på området.

Betraktninger

Noen tanntrekking er relativt enkle, mens andre tilfeller er mer traumatisk. Din alder, tannhelse og generell helse vil være viktige hensyn i å ta vare på deg selv og utvinning området etter ekstraksjon. Sørg for å følge tannlegens instruksjoner. De fleste vil være i stand til å gi deg skriftlige instrukser for å ta med hjem og følge. Nesten alle tannleger vil anbefale å bruke en saltvannskylling.