Digidexo.com

Er Pure Acai Berry trygt?

I de senere årene har acai bær fått verdensomspennende berømmelse på grunn av deres påståtte helsefordeler. Pure Acai Berry er en av mange produkter som er på markedet som hevder å bruke acai berry som en vekt-tap supplement.

Hva er en Acai Berry?

Acai bær er eggformede frukter med lilla kjøtt, som måler ca 1,5 cm. Bærene får sine navn fra Amazonas palm (Euterpe oleracea) som de vokser, native langs Amazonas-elven, og kjent av brasilianske lokalbefolkningen som "acais."

Hvordan Acai bær ble populært i USA

Mens acai bær har vært fremtredende i søramerikanske land i noen tid, har den økende erkjennelse om sine helsemessige fordeler og fremskritt i fryse-tørking teknologier gjort denne frukten en del av populærkulturen i USA og andre land rundt om i verden. Smaken beskrives som en blanding mellom sjokolade og bær og frukt kan finnes i produkter som smoothies.

Helse Fordeler

Acai bær er blitt funnet å inneholde næringsstoffer, inkludert B-vitaminer, kalsium, jern, kalium og sink. I juli 2003 uttalte en Health Sciences Institute (HSI) artikkel som acai bær gir 30 ganger mer antocyaner enn rødvin og alle de gunstige fettsyrene i olivenolje, som begge har vist seg å være "kraftige ernæringsmessige verktøy," HSI alternativ medisin spesialist Jon Barron sier i artikkelen. Antocyaner kan bidra til å forhindre blodpropp og bedrer blodsirkulasjonen, fettsyrer øker kroppens evne til å absorbere vitamin A, E, D og K. HSI en Baltimore, Maryland, organisasjon viet fremme av alternativ medisin.

En studie publisert av forskere ved University of Florida i 2006 fant at acai berry ødela dyrkede humane kreftceller. Deres studie viste utdrag fra acai bær utløste en "self-destruct respons" i opp til 86 prosent av leukemiceller testet.

En 2008 studie av AIMBR Life Sciences funnet at acai bær har også potente anti-inflammatoriske egenskaper.

Pure Acai Berry

Med de helsemessige fordelene av Acai Berry nå allment bemerket, Incubationer, Ltd, et selskap basert i England, begynte å markedsføre Pure Acai Berry som et vekttap supplement. Ifølge nettstedet for Pure Acai Berry produkt, kan brukere mister fra 1 til 5 pounds per uke mens du fjerner skadelige giftstoffer fra kroppen og øke vitamin og mineral inntak.

Er det trygt?

Fagfellevurderte data fra nasjonalt innhold, en tjeneste som gir alternative og komplementære behandlingsdata til helsepersonell, bemerker at mens det er ingen doseringsmengde som har vist seg trygt og effektivt, er acai ansett som trygt i "mat mengder." Pure Acai Berry har et analysesertifikat som viser det er laget bare fra frysetørkede bær, med skall som har vist seg å ha antioksidant egenskaper i henhold til acai nasjonale Innhold "Drug Notebook" notering på Healthline.com. Produktet er også sertifisert som økologisk, ifølge produktets nettside.

The Drug Notebook oppføring advarer om at acai kan forverre eller begynne symptomer på høyt blodtrykk, høyt blodtrykk eller ødem. Den anbefaler også at acai unngås av gravide eller ammende kvinner på grunn av mangel på vitenskapelig bevis for sin sikkerhet.

Produkt Svindel

I mars 2009, Center for Science i Public Inte advart potensielle brukere ikke å melde deg på gratis prøveversjoner av acai-bær-baserte vekttap produkter. I tillegg til rapporter fra tusenvis av forbrukere som de hadde problemer med å stoppe kostnader til sine kredittkort etter gratis prøveversjoner endte, senteret advart om at det er ingenting som tyder på at acai piller vil hjelpe til med vekttap.

Pure Acai Berry ikke tilbyr gratis prøveversjoner.