Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer som innsektsmiddel

Å ha bugs summende om deg som du hage, fottur eller gjør andre utendørsaktiviteter er bare ren irriterende. Og med bekymringer om mygg og andre insektsbitt muligens bærer sykdom, er det en god idé å ha noen form for insektmiddel. Men du kanskje ikke ønsker å slather deg selv med kjemikalier som Deet. Ta hjertet. Det finnes alternativer til kommersielle kjemisk-baserte spray, og de bruker naturens ressurser-rene eteriske oljer. En rekke essensielle oljer kan hjelpe frastøte insekter. Feilene rett og slett ikke liker lukten, og vil avverge på leting etter tastier byttedyr. Her er hvordan du velger og forberede et insektmiddel olje som vil bidra til å forsvare deg mot summende onslaught.

Bruksanvisning

Lag din egen Natural innsektsmiddel

Velg 100 prosent rene eteriske oljer; bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer; de har ikke de samme fordeler.

Velg ett til tre forskjellige eteriske oljer som appellerer til deg. Noen av de beste Myggmidler er (søt) bay, sedertre, cinammon, nellik, eucalyptus, fennikel, geranium, lavendel, peppermynte, rosmarin og timian. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge to eller tre du virkelig liker.

For å unngå "utsliting" når sniffing flere essensielle oljer, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.

Velg mandel eller sesamolje som "carrier olje" - hva de essensielle oljer er blandet med. Kjøp bare mandel eller sesamolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. De har blitt raffinert og klargjort for bruk på huden. Sesamolje har den ekstra fordelen av å være en naturlig solkrem. Du kan få dem på helsekostbutikker og på nettet.

Bland insektmiddel olje ved å blande 1-3 eteriske oljer med "carrier" olje. Mål mandel eller sesamolje i plastflaske, deretter legge 3-6 dråper eterisk olje per teskje "carrier" olje. Rist godt.

Smør olje på alle utsatte deler av kroppen din og forsiktig massasje i Sørg for at du dekker deg selv godt -. Og ikke glem føttene. Du kan også legge litt på håret - det gjør det fantastisk myk, skinnende og glatt-noe som ytterligere bidrar til å frastøte insekter fra rundt ansiktet ditt. Nytt etter bading eller svetter tungt.

Tips og advarsler

  • Du kan blande eteriske oljer, men det er anbefalt å begrense deg til tre.
  • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde dem borte fra sollys.
  • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid, uten å innhente få profesjonell rådgivning.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke oljer umiddelbart.