Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Tett nese Fast

Hvordan bli kvitt en Tett nese Fast


Et tett nese kan være forårsaket av forkjølelse, influensa, allergier eller en reaksjon på miljøgifter som røyk og støv. Ifølge Mayo Clinic, en tett nese, ellers kjent som tett nese, "oppstår når nasal vev og blodårer blir hovne med overflødig væske, forårsaker en" innestengt "følelse". Et tett nese vil vanligvis klart på egen hånd, men hvis tilstanden blir for mye av et irritasjonsmoment, det finnes enkle metoder for å fjerne det raskt.

Bruksanvisning

Bruk en luftfukter mens du sover. Oppvarming og air condition enheter kan trekke fuktighet ut av luften og forverre nesetetthet. Fylle tapt væske ved hjelp av et hjem luftfukter hver natt.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Vann vil holde nasal vev fuktig og smurt, som vil fremskynde helbredelse.

Pust damp to til fire ganger hver dag. Kjør en varm dusj og sitte på badet, puste i damp, i opptil 15 minutter om gangen.

Skyll nesegangene med en neti pott. Saline kan gjøres hjemme ved å blande salt og destillert vann. Fyll neti potten med saltvann deretter plassere tuten inn i høyre nesebor. Tips hodet over en vask, slik at vannet til å reise gjennom bihulene og ut gjennom venstre nesebor. Gjenta på den andre siden. Dette spyler og smører bihulene.

Puss nesen forsiktig inn i en vev for å fjerne overflødig væske.

Hint

  • Kjøp en neti potten fra ditt lokale apotek eller helsekostbutikk.
  • Dersom nesetetthet vedvarer eller forverres i løpet av de neste 10 dagene, se en lege.