Digidexo.com

Måter å pop din Ears

Måter å pop din Ears


Når trykket bygger i ørene, kan det være svært ubehagelig, og med smertefull. Popping dem blir en nødvendighet. Dette gjelder spesielt for de som reiser som benytter bruk av fly for å komme rundt (hvor endring kabintrykket ofte gjør det nødvendig at en pop en ører), så vel som for dykkere (hvis ører erfaring monterings trykk fra sittende vann dypere dykkeren går). Popping ørene, men kan være en enkel affære, og en gang har lært, kan det bli andre natur.

Blokkere nesen

Vurdere å blokkere nesen din for å oppheve blokkeringen ørene. For å gjøre dette, bare klemmer du på begge sider av nesen - forsiktig - med tommelen og pekefingeren. Holde fingrene på plass, blåse nesen. I stedet for den luften som kommer ut av neseborene (som for tiden blir blokkert av deg), vil den komme ut gjennom ørene, og dermed spratt dem.

Gjesping Jaw-Wiggle

Prøv gjesping kjeve-vrikke, langt den enkleste måten å pop ørene. Bare åpne munnen da vrikke rundt kjeven din - alt mens du gjesper. Som du vrikker kjeven rundt, vil du finne at ørene pop. Ved hjelp av denne metoden, kan du faktisk pop ørene når som helst, hvor som helst, uten at noen egentlig merker det.

Tygge tyggegummi

En alternativ form av den kjeve-gjesping vrikke er ganske enkelt å tygge tyggegummi. Dette etterligner kjeve-vrikke del og er ofte nok til pop ørene. For ekstra effekt, avbryte tyggis-tygging handling nå og igjen med et gjesp. Vær forsiktig så du ikke kveles av tyggegummi mens gjesping.

Svelge

Svelge, selv med noe i munnen. Den svelger handlingen fungerer på samme musklene som åpner opp dine Eustachian rør, de aller rør som er blokkert. Svelge om og om igjen helt til ørene pop. Igjen, dette er en metode som kan brukes til pop ørene dine som vil tiltrekke seg lite eller ingen oppmerksomhet til deg selv.