Digidexo.com

Diet å miste vekt og lavere kolesterol

En diett for å miste vekt og lavere kolesterol er, i utgangspunktet, et hjerte sunt kosthold. Kjernen i denne dietten består av hjertet sunne matvarer som er naturlig appetittdempende midler, som hjelpemiddel i vekttap og samtidig senke "dårlige" (LDL) kolesterol nivåer, ifølge American Heart Association. Du må vite hvordan du skal forberede disse matvarene nutritiously og holde styr på sitt kalori og næringsinnhold.

Vann

Drikk rikelig med vann. Å drikke en 8-oz. glass vann 20 minutter før måltidet er en naturlig appetitt suppressant. Vannet fyller deg opp, slik at mindre rom for andre matvarer. Eller, drikke grønn te eller legge litt ferskpresset sitronsaft til vann. Grønn te og sitroner inneholder kolesterolsenkende og appetitt-undertrykke egenskaper.

Fiberrik mat

Spis en rekke high-fiber matvarer. Fiber er en naturlig appetitt suppressant, ifølge Mayo Clinic og US Department of Agriculture. Fiber tar energi å fordøye, og dermed brenner mer kalorier enn annen mat. Når den er fortynnet av vann og absorbert inn i systemet ditt, gir fiber deg en følelse av fylde, slik at du ikke å spise så mye. Plus, tar fiber lengre tid å tygge enn andre matvarer, som er en appetitt avskrekkende. The Mayo Clinic og USDA anbefaler å spise minst 10 gram løselig fiber daglig. Løselig fiber finnes i hele korn, bønner og linser, frukt og grønnsaker, og linfrø og nøtter.

Spis havregryn. Ifølge Mayo Clinic, inneholder 1 til 2 januar porsjon havregryn 6 g løselig fiber. Dryss på noen linfrø for en ekstra 5 g. Legg noen skiver banan eller annen frukt og legge til en annen 4 g. Dryss med kanel (også en naturlig appetitt suppressant) og topp med lettmelk for en sunn begynnelse, som involverer din diett for å miste vekt og lavere kolesterol. Hele korn er høy i fiber og er naturlige appetittdempende midler, sier Wellness Trader (se Resources).

Spis mørke grønne salater med noen mandler eller solsikkefrø. Spis epler, svisker, linfrø, solsikkefrø og sitrusfrukter for å få en ekstra løselig fiber og antioksidanter boost, foreslår Mayo Clinic.

Spis vannbaserte supper med ekstra grønnsaker som minestrone, split ert og kyllingsuppe. Vannet fyller deg opp; grønnsakene gi deg fiber for å senke kolesterolet.

Trening

Engasjere seg i fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet forbrenner kalorier, og hjelper deg å miste vekt. Ifølge American Heart Association, må du få 30 minutter med mosjon daglig i minst fem dager per uke. Trene senker dårlige kolesterolet samtidig øke gode kolesterolet. Din trening trenger ikke å være anstrengende for å få resultater. Men jo flere kalorier forbrenner du, jo bedre sjansene dine for å miste vekt (hvis du redusere kaloriinntaket).

Andre hensyn

Lage mat på en sunn måte. Ifølge American Heart Association og USDA, hvis du ikke velger en sunn matlaging metoden som en del av kostholdet ditt for å miste vekt og lavere kolesterol, kan du øke din skadelige kolesterolnivået. Sunn matlaging metoder inkluderer krypskyting, grilling, dampende og baking (uten tilsatt oljer).

Vet de mengdene du spiser. Bruk porsjonskontroll som et hjelpemiddel i kostholdet ditt for å miste vekt og lavere kolesterol. Bruk porsjonskontroll å holde styr på kalorier og mat innhold, for eksempel mettet fett, fett og kolesterol. For eksempel, en ideell kjøttprotein porsjon, i henhold til USDA, er omtrent på størrelse med en kortstokk.