Digidexo.com

Er kullsyreholdige drikker Bad for migrene?

Mens du drikker en kullsyreholdig drikke vil nesten helt sikkert ikke umiddelbart utløse en migrene, tyder bevis for at det er oftere koffein assosiert med kullsyreholdige drikker som bidrar til å bringe på migrene.

Karbonatisering vs Koffein

Både alkohol og koffeinholdige, har kullsyreholdige drikker er funnet å være triggere for migrene, ifølge ernæring MD online. Imidlertid har kullsyreholdige drikker blitt slått i hartkorn inn i kategorien av migrene utløser rett og slett fordi de ofte inneholder koffein.

Koffein som venn og fiende

Ifølge Nutrition MD, har koffeinholdige drikker faktisk vist seg å bidra til å avlaste migrene så mye som de forårsaker dem. Men hvis du ønsker å redusere hodepine med koffein, prøv sterk, svart kaffe i stedet for koffeinholdige leskedrikker.

Aspartam

Mange diett brus inneholder aspartam. Ifølge Yuri Elkaim, eier og grunnlegger av Total Wellness Consulting, kan aspartam forårsake svimmelhet, kvalme og hodepine. Likevel, koblingen mellom kosthold brus og migrene er aspartam, ikke kullsyre.

Karbonatisering Fordeler

Hvis din migrene er så alvorlige at de forårsaker oppkast og en urolig mage, drikke klare brus som ingefærøl eller club soda kan hjelpe avgjøre magen, ifølge informasjon fra National Library of Medicine.

Varierte Behandlinger

Migrene symptomer kan være unik for personen som lider av dem. Hvis du mistenker at kullsyreholdige drikker forårsaker migrene, faset dem ut av kostholdet ditt, og deretter sakte gjeninnføre dem når symptomene dine bedre å se om de har noen effekt.