Digidexo.com

Blodsirkulasjonen rettsmidler

Dårlig blodsirkulasjon kan føre til en rekke problemer, inkludert høyt blodtrykk, åreknuter og åreforkalkning. På en mindre dire nivå, kan det la deg følelsen kaldt i ekstremiteter, selv på en varm dag, og forsinke helbredelse av kutt og blåmerker. Dårlig sirkulasjon kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert fedme, mangel på mosjon, utilstrekkelig hydrering eller gjentatte urinveisinfeksjoner. Hvis du har dårlig sirkulasjon, bør du snakke med en lege om problemet, men du kan også tilpasse en rekke enkle løsninger på egen hånd.

Diet

God sirkulasjon starter med riktig fuktighet. Folk som drikker åtte glass vann om dagen og holde seg borte fra alkohol eller koffein (de fremmer dehydrering) klar detritus ut av sin blodtilførsel og forbedre blodsirkulasjonen. Et sunt kosthold gjør mye det samme: grønne bladgrønnsaker, sitrusfrukter og magert kjøtt med mye protein. Fettholdige næringsmidler, på den annen side, har en tendens til å tette arterier med en masse gunk og foreta sirkulasjon verre.

Trening

Økt hjertefrekvens forbedrer blodsirkulasjonen, og det finnes ingen bedre måte å få hjertet juling enn ved vanlig trening. Det er spesielt viktig for personer som arbeider på pulten jobber, og ikke bevege seg mye i løpet av dagen. Cardio-intensive øvelser som løping, svømming eller sykling er veldig bra for å forbedre hjertefrekvensen og utvide de mindre blodkar.

Varme og kalde behandlinger

Eksponering for varme bringer blodet nærmere overflaten av huden. Eksponering for kulde fører til at blodet å bevege seg mot de indre organer. Ved vekslende kulde og varme meget hurtig - slik som i en dusj - er blod tvinges rundt legeme hurtigere, bedre sirkulasjon. Varme og kalde behandlinger bør foretas forsiktig for ikke å skålde huden, men veksler mellom varmt vann og kaldt fem eller seks ganger etter hverandre på en bestemt kroppsdel ​​kan lindre dårlig blodgjennomstrømning.

Cayenne

Cayenne pepper bidrar til å styrke blodårene og forbedre hjertefrekvens, som begge er bra for blodsirkulasjonen. Det kan føre til problemer i sensitive områder som øynene, men tar det i små doser eller som del av en oppskrift er en utmerket måte å forbedre sirkulasjonen.

Ginkgo Biloba

Gingko har blitt tatt i tusenvis av år og er ofte brukt til å forbedre hukommelsen, først og fremst ved å øke blodtilførselen til hjernen. Den kan også brukes til behandling av åreknuter, og det forbedrer sirkulasjonen i lungene, noe som gjør den nyttig for astma. Som en generell behandling for sirkulasjon, er det ansett som svært effektive og kan tas uten resept i kapselform.