Digidexo.com

Hvor mye koster håret vokse i en uke?

Hvor mye koster håret vokse i en uke?

Hva påvirker hvor mye håret vokser i en uke?

Det er mange faktorer som potensielt påvirker hvor mye håret vokser i løpet av en uke. Den mest avgjørende faktoren i å bestemme hastigheten som håret ditt vil vokse er din genetiske makeup. Noen mennesker har rett og slett en genetisk profil som gjør håret vokse raskere enn andre. Kosthold og ernæring spiller også en stor rolle. Uten riktig ernæring, er kroppen ikke er i stand til å lage alle de proteinene som trengs for å vokse hår. Så ernæringsmangler kan bremse hårvekst, stoppe den helt, eller til og med føre til hårtap. Den siste viktig faktor som påvirker frekvensen av hårvekst er din alder. Som vi blir eldre kroppene våre begynner å fungere mindre effektivt. En måte at dette kan manifestere seg gjennom en svekket hastighet på hårvekst. Dette er spesielt tydelig i alderdommen, med de eldre ofte har en mye redusert hastighet på hårvekst.

Hvor mye koster en gjennomsnittsperson håret vokse i en uke?

Den gjennomsnittlige persons hår vokser ca 1/2 av en tomme per måned. Hvis du bryter dette ned betyr det at den gjennomsnittlige persons hår vil vokse omtrent 3/26 av en tomme hver uke, eller omtrent 0,115 inches per uke. De fleste mennesker, selvfølgelig variere fra dette gjennomsnittet til en eller annen grad. Det store flertallet av befolkningen, men har hår som vokser innen 1/10 av en tomme av gjennomsnittet per uke. Med andre ord, det er svært sannsynlig at håret ditt vil vokse mellom omtrent 0,015 inches og 0,215 inches i løpet av neste uke.

Hvordan kan jeg beregne Min personlige Valuta hårvekst?

Heldigvis er det relativt enkelt å beregne din egen omtrentlig hastighet på hårvekst. Etter din neste klippe håret, nappe 10 hår fra toppen av hodet ditt, og pass på å huske hvor du plukket. Prøv å få håret uten å bryte den, plukker rett ned fro roten. Måle hvert hårstrå til innenfor 1/100 av en tomme. Gjennomsnittlig de 10 målingene sammen for å få start gjennomsnittlige hårlengde. Deretter venter en uke (168 timer for en mer nøyaktig måling) og gjenta prosessen, og pass på å nappe 10 nye hår fra samme område av hodet ditt. Mål hårene som før, og deretter gjennomsnitt målingene for å få din slutter gjennomsnittlige hårlengde. Deretter kan du enkelt trekker du slutter gjennomsnittlige hårlengde fra start gjennomsnittlige hårlengde. Uansett hvor mange du sitter igjen med er en god ballpark estimat på hvor mye håret vokser hver uke.