Digidexo.com

Hvordan å bruke datamaskinen uten å belaste

Hvordan å bruke datamaskinen uten å belaste


Oppgaven med å bruke datamaskinen for arbeid eller skole kan lett føre til slitne øyne, noe som resulterer i trøtthet, hodepine, visjon uklarhet eller tørre øyne. Disse symptomene er vanlige i de lider av Computer Vision Syndrome ifølge American Optometric Association, som 70 prosent av dem som lider av CVS tendens til å arbeide på datamaskiner eller vise digitale skjermer for mer enn to timer daglig. Mens CVS ikke kan unngås på grunn av nødvendigheten av å bruke datamaskinen, kan du redusere alvorlighetsgraden av tilstandens symptomer gjennom øyet øvelser og andre at-home behandlinger.

Hvordan å bruke datamaskinen uten å belaste

Flytt datamaskinens skjerm på minst 20 inches bort fra ansiktet. Hvis øynene dine er følsomme til skjermen, skyver skjermen tilbake til 35 til 40 inches for å redusere belastningen på øynene. Nivå toppen av skjermen med øynene for å redusere ser ned overdrevet mens du leser, som ser ned i en lengre periode stammer øynene.

Senk lysstyrken på dataskjermen sin. Skjermen skal være behagelig å lese, som for mye eller for lite lys forårsaker øynene til å jobbe hardere for å fokusere. Dekk-skjerm med en anti-glare skjerm for å minimere anstreng. Slå av overhead belysning, som kontrasten mellom overhead lys og skjermen kan stamme øynene.

Tørk skjermens skjermen med en lofri klut. En lofri klut holder støv og skitt fra å bygge opp på skjermen og forbedrer skjermsynlighet. Unngå å fukte vaskekluten, da fuktighet kan komme sive inn i skjermen og føre til skade maskinvare.

Plasser tastaturet rett foran datamaskinen. Vinklet tastatur plassering dekk øynene, som øynene dine hele tiden fokusere på tastaturet og skjermen når du skriver.

Økning blunking. Øynene dine tørke ut når du bruker en skjerm på grunn av en naturlig tendens til å stirre på skjermen. Øynene er naturlig fuktig gjennom hyppig blunking.

Gi øynene dine en pause. Fokusere på noe 20 meter unna i 20 sekunder hvert 20. minutt under bruk av datamaskinen. Med fokus på noe annet enn skjermen reduserer belastningen på øynene.