Digidexo.com

Tretthet Behandlinger

Tretthet Behandlinger


Noen som føler seg sliten i flere uker eller måneder på slutten kan ha oppstått kronisk utmattelsessyndrom (CFS). Ifølge Centers for Disease Control, hvor som helst 1-4 millioner amerikanere lider av denne tilstanden hvert år. Alvorlige tilfeller av CFS kan selv påvirke en persons evne til å utføre dagligdagse oppgaver. Behandlingsmetoder for dette CFS omfatte medisiner, terapi, og rutinemessig øvelse.

Identifikasjon

Følelser av tretthet som vedvarer over lang tid er vanligvis et symptom på noen underliggende tilstand. Psykiske lidelser, blodsukkerforstyrrelser, immunsystem ubalanser, og kroniske virusinfeksjoner kan alle resultere i symptomer på kronisk utmattelsessyndrom. Noen av symptomene oppleves inkluderer tretthet, søvnforstyrrelser, muskel og leddsmerter, hodepine og konsentrasjonsvansker. Symptomene kan variere fra person til person, og kan forårsake minimal eller alvorlig nedsatt i en persons daglige funksjonsnivå.

Trening og kosthold

Dietter som mangler på essensielle vitaminer og mineraler som jern og magnesium kan føre til kjemisk ubalanse i kroppen. Kjemiske ubalanser påvirker hvor effektivt kroppen er i stand til å behandle tilgjengelige næringsstoffer, og hvor godt disse prosessene er gjennomført. Som et resultat, kan følelser av tretthet resultat av dårlig ernæringsmessig praksis. En diett som inneholder en balanse mellom alle de store matvaregrupper inneholder de næringsstoffene som trengs for sunn kropp funksjon. Effektene av regelmessig mosjon arbeid for å forbedre sirkulasjonen og opprettholde effektiv metabolisme prosesser. Forbedret sirkulasjon fremmer sunn cellefunksjoner og hjelper kroppen å eliminere unødvendige avfallsstoffer og giftstoffer.

Medisinering Behandlinger

Medisinering behandlinger som brukes for CFS løse de underliggende fysiske forhold som kan føre til følelser av tretthet. Blodsykdommer som anemi, skjoldbrusk lidelser og kroniske virusinfeksjoner kan alle resultat i CFS. Iron kosttilskudd, antibiotika og medisiner som tar skjoldbruskkjertelen ubalanser er noen av behandlingstyper tilgjengelig. Tretthet, muskel / leddsmerter og søvnvansker er også vanlige symptomer på depresjon. Antidepressiva eller anti-angst medisiner kan hjelpe til med å lindre følelsesmessige og fysiske symptomene som følger depresjon lidelser.

Psykoterapi

Følelser av tretthet forårsaket av stress kan også slå inn i en depresjon lidelse. Under disse forholdene, kan enkeltpersoner ha nytte av å kombinere medikamenter og psykoterapi behandlinger. Kognitiv atferdsterapi er en metode som brukes for å håndtere negative tankemønstre knyttet til emosjonelle og fysiske symptomene som følger depresjon. Ved å erstatte negative tankeprosesser med effektive mestringsstrategier, enkeltpersoner lære å bedre takle hverdagslige stressfaktorer. I noen tilfeller, som kombinerer psykoterapi med en regelmessig mosjon rutine bidrar ytterligere til å lindre CFS symptomer.

Nutritional Supplements

De fleste hormoner i kroppen er laget av kolesterol og proteinmaterialer. For at kroppen for å være i stand til å produsere hormoner, må en spesifikk balanse av mineraler være til stede. Kosttilskudd er designet for å gjøre opp for næringsstoffer som kan være mangler i en persons daglige kosthold. Kosttilskudd som kan hjelpe med å redusere følelsen av trøtthet inkluderer magnesium, l-tryptofan, og ginko biloba, dong quai, og Echinacea. Det er alltid en god idé å konsultere med en lege før du starter et supplement regime, spesielt hvis en person tar reseptbelagte medisiner.