Digidexo.com

Medi-Fast Vs. Jenny Craig Vs. Weight Watchers

Medi-Fast Vs.  Jenny Craig Vs.  Weight Watchers


Det er mange vekttap programmer tilgjengelig for personer på jakt etter motivasjon, veiledning og informasjon om hvordan å miste kroppsfett. Tre av de mest populære programmene er Medifast, Jenny Craig og Weight Watchers.

Betydning

Tilstedeværelsen av høy fett er forbundet med en rekke helsemessige problemer. Det er viktig at en person velger et vekttap program som fungerer med sin livsstil.

Funksjon

Medifast og Jenny Craig foreslår at medlemmene bruker sine selskapets linje av prepackaged matvarer. Weight Watchers, men samtidig som det gir en linje av mat med lite fett, er først og fremst opptatt med undervisning del kontroll og sunn mat valg som medlemmer spise sin egen mat.

Effekter

Mens hvert program har vist seg vellykket, Medifast og Jenny Craig medlemmer vanligvis bli avhengig av prepackaged matvarer og har problemer med å opprettholde vekten når du går tilbake til sine egne ernæringsmessige valg. Medlemmer av Weight Watchers er bedre rustet til å lykkes utover programmet.

Betraktninger

Medifast matvarer er lav på karbohydrater, som setter kroppen i ketose, slik at mer fett forbrennes. Selv om dette kan være gunstig for diabetikere, kan det være en farlig strategi, som hjernen er utelukkende drevet av karbohydrater.

Funksjoner

Weight Watchers Jenny Craig og gi gruppemøter for ekstra motivasjon. I tillegg tilbyr Jenny Craig innledende møter med rådgivere, samt tilgang til møter via telefon.