Digidexo.com

1300-Calorie Diet Meny

Når du ønsker å kick-starte din vekt-tap plan, kan du sette deg selv på en 1300-kalori diett for en kort periode. Ernæringseksperter anbefaler generelt at kvinner ikke gå under 1600 kalorier om dagen, og menn 2000, for å møte diettbehov. På kort sikt kan imidlertid en lavere kaloriinntak være trygt for folk flest, så lenge du holder det balansert.

Balansert Ernæring

Du trenger å konsumere mat fra alle matvaregrupper for å opprettholde god helse. En diett som er tung på grønnsaker og frukt, lys på meieri og korn, og stole strengt på magre proteinkilder vil være viktig på en 1300-kalori diett. Du kan blåse hele tildeling på en Hardee 'Double Bacon Cheese Thickburger, eller du kan nyte tre sunne, balanserte måltider og småretter.

Balanse Kalorier hele dagen

Din mor hadde rett: Frokost er det viktigste måltidet på dagen. To studier referert i The Journal of American Dietetic Association rapportert at frokost eaters hadde færre vektproblemer enn folk som hoppet over frokost. Så budsjettet 350-400 kalorier til frokost, og du vil være mer sannsynlig å lykkes.

Lunsj, også bør ta ca 350 kalorier, og finne det samme for kveldsmat. Da vil du ha 100-150 kalorier for å bruke for en matbit.

Matvalg

Så hva slags mat kan du spise på en 1300-kalori diett? En 3-oz. stykke torsk er bare 89 kalorier; en liten, 2-tommers-diameter potet inneholder 131 kalorier; og en 1-kopp servering av brokkoli har 30 kalorier, så det er ett måltid med kun 250 kalorier. Du kan legge til en liten mengde smør og fortsatt gjør OK. Lav-fett, inneholder sukkerfri yoghurt ca 100 kalorier per porsjon, og en porsjon frukt har mindre enn 100. avrunder måltidet med et glass skummet melk, og du kommer på under 300 kalorier. Salater laget av ferske grønnsaker som salat, tomater, gulrøtter, reddiker og løk har svært få kalorier (se dressing - sørg for å måle dine deler) og kan runde av et måltid. Du vil føle deg fornøyd på en 1300-kalori diett hvis du spiser større mengder kalorifattig mat i stedet for små mengder mer fetende fare.