Digidexo.com

Måter å holde seg frisk i en alder av 30

Bo sunt i en alder av 30 er en oppgave som kan være lettere sagt enn gjort. Som mange mennesker på din alder, kan du allerede være i arbeidsstokken, noen ganger i en bedrifts innstilling. En stillesittende livsstil kombinert med usunne matvaner kan gjøre det vanskelig å holde seg frisk. Å spise næringsrik mat og innlemme øvelsen i din daglige rutine er bare to av måtene du kan holde seg frisk i en alder av 30..

Unngå Mettet fett

Dietter som inneholder mye mettet fett er den viktigste årsaken til høyt kolesterolnivå, ifølge American Heart Association. Du bør satse på fettinntaket å bo mellom 25 og 30 prosent av din totale daglige kalorier. The American Heart Association forklarer at folk bør prøve å spise sunt fett, som for eksempel enumettet og flerumettet fett. Unngå mettet fett og trans-fettsyrer, som kan øke kolesterolet.

Øvelse Daglig

Hvis du ikke har tid til å gå til et treningsstudio på grunn av jobben din, det er fortsatt noen måter du kan innlemme øvelsen i din daglige rutine. Bare 16 prosent av amerikanere i alderen 15 år eller eldre deltar i sport eller trening på daglig basis, i henhold til United States Department of Labor. I stedet for å ta heisen, prøve å ta trappene opp til kontoret hver dag. Du kan også prøve å parkere bilen lenger bort fra bygninger for å komme i en rask spasertur før du drar til hvor du skal gå. Fysisk inaktivitet er en av de viktigste risikofaktorene for å utvikle koronar hjertesykdom, ifølge American Heart Association. Prøv å få minst 150 minutter med moderat intens aerobic aktivitet hver uke, og gjør muskelstyrkende aktiviteter minst to dager i uken.

Hold deg hydrert

En enkel handling, drikkevann, kan hjelpe deg å miste vekt og kan faktisk øke din metabolske nivåer, i henhold til Ohio State University Extension Program. Vann vil gi deg mer energi og redusere appetitten for mat. Bære en vannflaske med deg for å sikre at kroppen din forblir fullstendig hydrert.

Ta en multivitamin

En travel jobb og privatliv kan gjøre det vanskelig å få de riktige vitaminer og mineraler på en daglig basis. Den enkleste måten å gi kroppen din med de vitaminene den trenger er å ta en multivitamin før du starter dine aktiviteter hver morgen. Den Harvard School of Public Health anbefaler sterkt at du tar en multivitamin, sammen med å spise et sunt og balansert kosthold, som en nærings forsikring.

Medisinske tester

For få 30-åringer er proaktive når det gjelder å ta vare på egen helse. Ifølge ABC nyheter, kan vanlige medisinske tester fange helseproblemer tidlig nok for effektiv behandling. Se legen din for en regelmessig fysisk som inkluderer evalueringer av ditt hjerte, blodtrykk, kolesterolnivå, body mass, og huden.