Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen


Til tross for påstander om mange kjepphest dietter, er det ikke mulig å gå ned i vekt på en målrettet området. Når du mister vekt, du vanligvis mister det fra hele verden og det er vanskelig å forutsi hvordan du vil se når du har nådd målvekten. Selv om du er en sunn vekt, kan du fortsatt finne at magen er litt større enn du ønsker. Den beste måten å løse problemområder, enten de er magen eller en annen del av kroppen din, er gjennom trening og sunt kosthold.

Hvordan å miste vekt i midjen min og magen

Mister mer vekt

•  Bestem om du er på en sunn vekt. Hvis du er overvektig eller overvektig, den beste måten å redusere mage fett er ved å miste mer vekt. Selv om det er ingen måte å forutsi hvor mye av vekten som du mister vil komme fra midjen din, bør du likevel regne med å se en forskjell i dette området.

Hvis du bestemmer deg for å gå ned mer i vekt, etablere et sunt kosthold. Øke inntaket av frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett. Kutte ut bearbeidet mat, sukkerholdig desserter, brus og overflødig meieri. Pass på at du drikker minst åtte glass vann hver dag. Alltid lytte til kroppen din og ikke spise når du ikke er sulten. Snakk med en ernæringsfysiolog hvis du har en vanskelig tid å spise sunt.

Øvelse for en time minst tre ganger i uken. Gjøre en rekke øvelser, inkludert aerobe og anaerobe aktiviteter i din diett. Aktiviteter som løping, sykling og dans vil hjelpe deg å brenne av overflødige kalorier. Løfte vekter eller gjør styrketrening vil bygge muskler og forbedre stoffskiftet.

Bygge magemusklene

Hvis du allerede er på en sunn vekt, det beste alternativet for å redusere din midje størrelse er ved å målrette magen under trening. Bygge magemusklene med crunches, krøller og lignende øvelser.

Juster din oppgave diett slik at minst halvparten av styrketrening er fokusert på magen. Høy intensitet abdominal treningsøktene vil bygge muskler, som vil redusere størrelsen på midjen din ved å holde i fettvev.

Supplement treningen med en diett som er høy i protein, da dette er nødvendig for å bygge muskler. Siden muskelvev krever mye energi for å opprettholde, kan du merke en økning i appetitten etter å ha fullført de første ukene av den nye treningen rutine.

Hint

  • Muscle er en tung vev som veier ganske mye mer enn fett. Som du bygge muskler, kan du faktisk merke at du er økende vekt. Imidlertid vil buksa trolig være løsere, og du vil se mer fit.