Digidexo.com

Typer av lesebriller

Typer av lesebriller


Mange folk ikke trenger briller i deres hverdag, men fortsatt dra nytte av en viss grad av forstørrelse mens du leser. Lesebriller tilby nettopp det. De kan gjennomføres og slitt når det trengs og sette bort når den ikke trengs. De kommer i en rekke ulike stiler og er tilgjengelig for kjøp fra en rekke forhandlere samt online.

Custom versus lager

Kan kjøpes uten resept fra et bredt spekter av forhandlere lager lesebriller bli. Lesebriller varierer i forstørrelse fra lys til sterk. Hvis du er usikker på hva slags lesebriller du trenger, kan det være godt å gjøre en avtale med en optiker som kan skrive ut resept for den type brille forstørrelse som trengs for å korrigere synet ditt. Tilpassede briller kan også bestilles fra en brillebutikk hvis du ønsker å sikre at du får riktig lesebriller for å korrigere synet ditt. Noen mennesker har ulike behov korreksjon i hvert øye, og hvis dette beskriver din situasjon trenger du to forskjellige objektiver, som ikke er mulig med lager lesebriller. Bruker feil lesebriller kan føre til ødelagt syn og bivirkninger som hodepine.

Luper

Lesebriller som forstørrer for klarere lesing kommer i to grunnleggende typer - liten linse og full linse. De små linseglass består av en liten linse som enten sitter i seg selv eller er omgitt av ikke-korrigerende materiale for å lage en full linse. I full-linse forstørrelseslesebriller, er hele linse laget av korrigerende materiale slik at hele objektivet er forstørret. Luper kommer i en rekke farger og stiler, og kan kjøpes i butikker og på nettet.

Bifokale Reading Glasses

Bifokale lesebriller er briller som kombinerer to linser i ett. Den indre delen av linsen kan gjøre det meste av forstørrelses arbeid, mens den ytre delen forstørrer mindre eller mer enn den indre delen avhengig av hva som er nødvendig for å korrigere synet ditt. Bifokale lesebriller kommer i en rekke stilarter, former og størrelser. Bifokale lesebriller er også tilgjengelig som solbriller, siden mange mennesker trenger fordelen av bifokale når du kjører.