Digidexo.com

Alternativ behandling for Plantar fasciitis

Ifølge Mayo Clinic, er plantar fasciitt en betent ligament forårsaket av overanstrengelse av foten; det kan føre til enorme smerter i hælen området. Det er flere måter å behandle symptomene, de mest populære er resten. Hvis symptomene fortsetter for en lengre periode, kan en lege anbefaler kortison skudd inn i hælen for å lindre smerte og muligens enda kirurgi. Flere andre valg kan bli vurdert.

Alternative Hjem behandlinger for Plantar fasciitis

Flere typer behandlinger kan forsøkes hjemme. Foruten hvile, er en annen vanlig behandling for å kontinuerlig is det berørte området for å prøve å dempe betennelsen, sier Mayo Clinic. Hvis du opplever plantar fasciitt skyldes enten overanstrenge seg selv eller er overvektig, redusere tiden du er på føttene og prøve å miste noen få pounds. Høyere nivåer av trening kan bringe på plantar fasciitt, ​​så for å opprettholde din fysiske aktivitet, men lindrer symptomene, se inn i lav-effekt trening, som for eksempel svømming eller sykling. Også se på skoen setter inn for å gi økt støtte til buen på foten din, og for å ytterligere dempe hælen området.

Alternative medisinske behandlinger for Plantar fasciitis

Mens de fleste medisinske behandlinger består av enten kortison skudd eller kirurgi, kan nye alternativer vurderes. En ny, ikke-invasiv teknikk er den ekstrakorporal terapi sjokkbølgen (ESWT), som benytter lydbølger for å bidra til å stimulere helbredelsesprosessen i hælområdet, i henhold til revolusjon Health. Rapporter varierer om hvorvidt det er effektivt, men det kan føre til hevelse, blåmerker, og nummenhet; fører det til bare anbefales for langsiktig lider av plantar fasciitt. Leger anbefaler ofte å se en fysioterapeut som kan arbeide med pasienten i å utvikle øvelser og strekninger som vil hjelpe plantarfascien strekningen naturlig. Ofte disse øvelsene vil bli mye brukt, sier Mayo Clinic, spesielt om morgenen for å løsne opp musklene i leggen og foten, noe som vil bidra til å redusere smerte. Sammen med øvelsene, vil en lege vurdere å gi pasienten en skinne for å bruke om natten for å holde muskler og plantarfascien i en komfortabel og strukket stilling.