Digidexo.com

Hvordan virker Protein bidrar til å bygge muskler?

Beite

Aminosyrer er byggesteinene i protein og protein er byggesteinen av muskel. Det er det som gjør det så viktig for vekst og restitusjon. Å spise protein i små, balanserte måltider starter først i morgen og varer hele dagen bidrar til å holde musklene sterke og fungerer. Dette vil også bidra til å forebygge muskel sammenbrudd.

Post-Workout

Når du løfter tunge vekter, er to ting skjer. Du er nedbrytende dine glykogenlagrene, og du river ned muskelfibre. Når du er ferdig, er det viktig å etterfylle tapt glykogen og få protein for å hjelpe gjenopprettingsprosessen. På dette tidspunkt blir en rist som brukes med en hurtig-absorberende karbohydrat og myseprotein. Myseprotein er foretrukket fordi det er et av de mest lett og raskt absorberes typer proteiner.

Kasein

Søvn er veldig viktig for inngang på harde treningsøkter. Dette er tiden da kroppen slipper hormoner og muskler er faktisk reparere. Mens du sover, musklene trenger en tilførsel av protein for å hjelpe hjelpe gjenoppbyggingen. Den type av protein som blir brukt på denne tiden kalles kasein protein fordi det kan ta opp til 6 til 8 timer for å fordøye. Det er ofte brukt i pulverisert form i en shake. Det kan også bli funnet i melk og cottage cheese.