Digidexo.com

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray


Migrene kan utløses når som helst, dag eller natt. Det er vanskelig å si hvor vondt de vil være og hvor lenge de vil vare. Stadol (butorphal tartrate) er en reseptbelagte medisiner som er tilgjengelig for behandling av migrene. Stadol er ett av flere medisiner som du kan bære med deg for å stoppe migrene smerte.

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Stadol for migrene

•  Diskuter din interesse i å prøve Stadol for migrene med legen din. Stadol er ikke en over-the-counter medisiner. Denne medisinen er bare tilgjengelig med en resept fra legen din.

Finn ut hva slags Stadol produktet er riktig for deg. Stadol er tilgjengelig i en nesespray og en injeksjon medisinering.

Spør på apoteket dersom eventuelle medisiner du er i dag vil negativt samhandle med Stadol.

Bruke Stadol nesespray umiddelbart ved utbruddet av en migrene hodepine å minske din smerte og ubehag.

Lær når og hvordan å administrere Stadol nesespray produktet. Sjekk alltid med lege eller apotek for riktig dosering hvis du er usikker. Typisk dosering er en enkelt spray i bare ett nesebor ved angrep av migrene. Overskridelse av denne dosen kan forårsake svimmelhet og døsighet. Denne behandlingen kan bli gjentatt 60 til 90 minutter etter den første dose ble tatt hvis migrene smerte ikke er blitt løst.

Rist Stadol nesesprayflaske før bruk. Puss nesen før den har blitt klarert. Senk hodet litt fremover og plasser Stadol medisin dispenser i det ene neseboret. Plugg den andre neseboret med hånden. Pust inn sakte mens sprøyting nesesprayen. Lene hodet bakover for å la medisinen renne inn i nesen.

Hvile og la medisinen virke. Om nødvendig, ta en ny dose av Stadol som anbefalt av legen din.

Hint

  • Stadol er tilgjengelig i en nesespray, injeksjon og IV former. Pasientens vekt, alder, tilstand, fysisk tilstand og andre faktorer spiller en rolle i å bestemme riktig dosering. Informasjonen ovenfor er en generell retningslinje for dosering. Ring legen din eller gå videre til legevakten for overdreven smerte. Gå til legevakten og motta Stadol gjennom en IV administrasjon. Dette anbefales for ekstremt smertefulle migrene som ikke blir vellykket behandlet hjemme. Bivirkninger kan inkludere, men er ikke begrenset til, følgende: tørr munn, oppkast, magesmerter, svimmelhet, angst, hoste, hodepine, varmefølelse, tåkesyn, og øresmerter.
  • For din egen sikkerhet, kan du bruke denne medisinen som foreskrevet av legen din. Dette produktet kan bli vanedannende hvis brukt i mer enn tre måneder ved maksimal dose.