Digidexo.com

Homøopatiske midler for hudutslett med blemmer

En hud utslett som har utviklet blemmer kan være smertefullt. Du kan bruke flere forskjellige homøopatiske midler for å helbrede en hud utslett med blemmer. Dale Swartz, en homøopatisk spesialist med NextCare i Minneapolis MN, deler noen homeopatiske midler som du kan prøve før du går til legen din for medisinske rettsmidler.

Tørr og Alene

Sørg for at dine blemmer holdes tørt, og alene å helbrede. En blemme må følge en bestemt kurs, sier Swartz. Det må bli større og deretter pop alt på egen hånd. Plassere våte eller tunge bandasjer over toppen av det vil føre til at det blir for fuktig og våt, og dette vil føre til flere blemmer å danne. Bandasjer vil også gni over blemme, og vil føre til at det å dukke for tidlig, og Swartz sier at dette kan føre til flere blemmer i det lange løp.

Aktuelt Cream

Bruk en aktuell krem, som en trippel antibiotika, for å kurere utslett rundt blemme, men la blemme seg selv alene. Den beste kur, ifølge Swartz, er å prøve å stoppe flere blemmer fra forming. Utslett bør være ute i det fri, hvor de kan puste og bli eksponert for luft. Dette gir dem den beste muligheten til helbredelse, og vil hindre andre blemmer fra forming.

Lett Heat

Gi dine blemmer noen svak varme mens du venter for dem å kjøre sine kurs. Swartz sier at hvis du holde blemmer tørr, men fortsatt holde huden rundt dem varme, vil blemmer være mer sannsynlig å vokse og krympe som de skal. Bruk litt tid ved siden av en varmeovn eller i et varmt rom, og huden din vil bidra til å helbrede deg om dine blemmer som du gjør. Dette er på grunn av økning i blodsirkulasjonen som huden din varmes opp. Ikke plasser noe varmt på blemmer, men. Swartz advarer at dette vil gjøre dem verre.