Digidexo.com

De fleste Effektiv Hvitløk piller

De fleste Effektiv Hvitløk piller


Fedd hvitløk inneholder en aminosyre som heter alliin. Etter sammenbruddet av hvitløk er fullført, danner det et kompleks kalt allicin, som fungerer som et antibiotikum. Kjemisk, reagerer allicin til mange ting, fordi det er ustabilt. Det finnes flere former for hvitløk piller og kapsler, og de mest effektive er utformet for å bevare allicin sammensatte før det er mest gunstig.

Powder kapsler og piller

Hvitløkpulver kan plasseres i vegetarianere eller gelatinkapsler eller presses til tablettform. Begge former minimerer hvitløk pusten fordi de brytes ned når de kommer inn i magen. Alt hvitløkpulver er ikke den samme. For å sikre din er av høy kvalitet, kan du kjøpe tomme gelatinkapsler og fylle dem med pulver laget fra din egen hjemmelaget hvitløk.
Å lage pulver fra hjemmelaget hvitløk, tynt skjære nellik og legg dem i en 150-graders ovn for å tørke dem. Ta dem når de er tørre. Etter at hvitløk er avkjølt, kan du bruke en kaffekvern eller food prosessor til å male den til ønsket konsistens. Oppbevar pulver i en lufttett beholder i fryseren eller i et tørt og kjølig sted.

Redusert-Lukt, enterodrasjert piller

Redusert-lukt, er magesaftresistente hvitløk piller laget på samme måte som vanlige hvitløk piller, men deres belegg beskytter dem fra å løse opp i magen. Pillene stedet oppløses i tarmen, noe som gir maksimalt utbytte. Når piller oppløses i magen, er deres virkninger nøytralisert ved stomachâ € ™ s syre.

Bestemme Best hvitløk piller

Den beste måten å finne ut om hvitløk piller eller kapsler du tar jobber er gjennom lukt. Et par timer etter å ha tatt en pille eller kapsel, bør du avgir en hvitløkslukt. En lukt som kommer fra porene betyr at hvitløk har sirkulert gjennom systemet. Hvis du ikke produsere en lukt etter å ha spist en hvitløk pille, da det brøt sammen for tidlig og allicin fra hvitløk ble fortynnet i magen.

Maksimere Effect

Hvitløk piller og kapsler har mange helsemessige fordeler når kvalitet hvitløk pulver brukes og allicin ikke fortynnes i magen. For å maksimere allicin skapelse, plassere hvitløk piller i et glass vann og la dem trekke i 15 minutter før du drikker.