Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Roing er en utmerket øvelse for vekttap fordi det er en trening for hele kroppen som inkorporerer kardiovaskulær utholdenhetstrening og motstand (vekt) trening i en øvelse. Disse faktorene er viktige for et effektivt vekttap diett. Ifølge Benjamin Levin, en kardiolog ved Presbyterian Hospital of Dallas, blant alle idrettsutøvere roere tendens til å ha "de største hjerter, de tetteste bein, og de største musklene." En 160-kilos person som arbeider ute på en romaskin i moderat tempo forbrenner i gjennomsnitt 125 kalorier hver femten minutter, mens også bygge og toning muskler.

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Riktig Bruke Rower

Juster fotstropper på romaskin for å imøtekomme din bestemt høyde. Hælene av føttene skal hvile komfortabelt mot pedalene.

Still inn ønsket motstandsnivå. Hvis dette er første gang du trener med en romaskin, begynner med en lav motstand innstilling som du akklimatisere deg til bruk av romaskin.

•  Ta tak i romaskin er håndtak ved hjelp av en avslappet, men fast hand grep. Utvid armene rett ut og skyv roer setet fremover slik at det er rett under kroppen din mens du sitter rett opp. Stram mage kjerne. Dette kalles "fange" posisjon.

Skyv off mot pedalene, fullt utvide bena. Hold kjerne stramt. Dette kalles "drive" posisjon. Len deg tilbake litt som du bøye albuene, trekke armene inn i kroppen din, fortsatt holde kjernen stramt. Dette kalles "Finish" posisjon. Som du telle opp, er hele stasjonen og avslutt bevegelser en telling av en.

Trekk armene ut igjen når du skyver den roer setet tilbake til fangstposisjon. Denne bevegelsen blir kalt "recovery". Som du telle, skal hele utvinning bevegelse vare i et antall på to.

Maksimum vekttap

Trekk alderen din fra 220 for å beregne din makspuls (MHR). For eksempel har den gjennomsnittlige 30-åringen person en MRH av 190 slag per minutt fordi 220-30 = 190.Your pulssone for maksimal fettforbrenning vekttap er mellom 60 og 80 prosent av MHR.

Row i ca fire minutter i et tempo av tjue slag per minutt, så stopp.

Mål pulsen i ti sekunder. Multipliser antall pulsslag du telte med seks for å bestemme antall slag per minutt.

Juster enten motstanden innstilling av romaskin, eller dine slag per minutt rate, for å senke eller heve intensiteten på treningen og ta pulsen på den nedre delen av målområdet. Trene på denne intensiteten i fire minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempo i tre minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet i to minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på denne farten i ett minutt.

Omvendt og redusere slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet du teller til to minutter. Fortsett for totalt minimum 30-minutters trening.

Hint

  • I tillegg til å bruke romaskin, er det viktig å opprettholde et riktig balansert kosthold når bestreber å gå ned i vekt. Vekttap bare skjer når du tar inn færre kalorier enn kroppen forbruker. Det er svært viktig, er imidlertid ikke å forbruke så få kalorier som å sulte kroppen.