Digidexo.com

Detox & Rensing Teas

Mange rapporter bekrefter det som har vært kjent i mange kulturer i århundrer: Tea har helbredende egenskaper som kan øke kroppens helse. Noen te som har helsemessige fordeler er de spesielt utviklet for å hjelpe kroppen din detox og rens. Disse typer te kan hjelpe fordøyelsen og vekttap ved å forbedre nyrefunksjonen.

Hvordan Do Detox & Cleansing Teas arbeid?

Detox og rensing te består av urter og røtter som anses å være spesielt effektiv i avgifte kroppen, spesielt ved å skylle ut leveren og nyrene. Troen er at når disse viktige organer ikke er overveldet med giftstoffer, kan de bidra til å forbedre fordøyelsen og hjelpe vekttap.

Hva slags resultater kan jeg forvente?

Brukere rapporterer ofte mange gode resultater fra detox og rensing te. Noen formler kan fungere som et diuretikum eller kan regulere avføring og eventuelt hjelpe vekttap. I tillegg kan disse typer te hjelp magen og fordøyelses bekymringer.

Som du kanskje forventer, vil detox te definitivt få system i bevegelse, så før du vet hvordan kroppen din vil reagere, kan du ønsker å bo i nærheten av et bad. Ofte, hvis det er tatt om natten, vil systemet være klar til å rense seg selv ut av den tiden du våkner opp om morgenen.

Hvor kan jeg kjøpe Detox & Cleansing te?

Som detox-te har blitt mer vanlig, kan de ofte bli funnet på vitamin butikker som vitamin Shoppe og GNC, samt på mange drugstores. Du kan finne at det er et stort antall av te tilgjengelig, hver spesielt utviklet for å forbedre helsen. I tillegg kan de ansatte på en vitamin butikken bli mer kjent med detox-produkter og kan gi deg råd om det beste produktet basert på ønsket utfall. Imidlertid kan detox og rensing te også bli funnet på dagligvarebutikker som Whole Foods og Trader Joe. Disse butikkene har generelt en ganske stor helseavdeling hvor du kan finne dette produktet.

Hva er populære merkene av Detox & Cleansing te?

Etterspørselen etter disse produktene har økt ganske mye de siste årene. Det finnes nå en rekke merker tilgjengelig, men her er et par av produktlinjer som tilbyr mange forskjellige typer te å løse dine individuelle bekymringer:

Tradisjonelle Medicinals --- detox, fordøyelses, avføringsmiddel og vanndrivende te
Yogi Tea --- rensing, slanking støtte, antioksidant

Begge disse produktlinjer tilbyr også mange andre typer te, men de spesielt bære et stort utvalg av te å hjelpe detox og rensing programmer.

Advarsler

Mange detox og rensing te bør ikke tas av kvinner som er gravide eller ammer, og hvis du opplever noen negative reaksjoner, bør du slutte umiddelbart.