Digidexo.com

Hvor å få en colonic vanning Ferdig

Hvor å få en colonic vanning Ferdig


Colonic vanning eller colonics, blir stadig mer populært for både forebygging og behandling av fordøyelsesenzymer og stor-tarm sykdommer. Mange mennesker med HIV, auto immune sykdommer og til og med kreft har colonics. Det finnes en rekke steder å gå for en colonic vanning. Colon terapi gis vanligvis av en lisensiert kolon terapeut.

Hvor skal lete etter en Colon Terapeut

Søke etter en lisensiert kolon terapeut er ikke vanskelig. Det er best hvis din lege er åpen for alternativ medisin, og kan anbefale en, men de fleste leger stiller spørsmål ved nytten av colonic vanning. Dette vanligvis etterlater deg med muligheten til å bruke de trykte eller elektroniske gule sider; Heldigvis er de fleste store gule sider inneholde minst én overskrift for colonics. Du vil vanligvis finne den under Colon Hydroterapi, som synes å være mer av en universell eufemisme for colonics eller colonic vanning.

Å gjøre en Internett-søk er en annen måte å finne en lisensiert kolon terapeut. Prøv å finne et nettverk av lisensierte kolon terapeuter i ditt område.

Et annet sted å lete etter en lisensiert kolon terapeut er å kalle en refleksolog, akupunktør eller dyp-massasjeterapeut. Mange av disse alternative medisinske spesialister krever sine pasienter til å bruke colonic vanning for å skylle ut giftstoffer.

Ofte er den beste kilden en lokal uavhengig helsekost butikk. Folk som eier egen helsekostbutikker er vanligvis kunnskapsrik om ernæring og helse. Noen selv fikk inn i virksomheten på grunn av en sykdom. Også disse bedriftseiere mer enn sannsynlig har kunder som har colonic vanning; dermed kan de noen ganger anbefale et kolon terapeut.

Hvordan velge et kolon terapeut

Det er flere ting du bør vurdere når du velger et kolon terapeut. Først vil prisen være en faktor. Colonic vanning er ikke billig; det kan koste $ 60 til $ 100 per økt. Du kan være i stand til å få en pris pause med flere økter, men det lønner seg å shoppe rundt, men ikke ofre kvaliteten. Plukk noen få steder i ditt område. Hvis du bor i en liten by, kan det hende du må kjøre til nærmeste storby. Besøke to eller tre steder. Sjekk legitimasjon. Studer legens drift. Det er lurt å finne et egnet miljø, en som er hygienisk og avslappende. De fleste av disse stedene bruke duftende oljer og har vaskerom for å vaske sine ark. Noen bruker avslappende musikk.

En annen vurdering er personvern. Noen kolon terapeuter vil bo i rommet med deg, men andre forlate etter det første oppsettet. Fordi en colonic er en veldig privat sak, mange mennesker velger det siste, men valget er ditt.

Hva du kan forvente

Flere økter vil vanligvis bli anbefalt. Under den første behandlingen, vil du gå inn i et rom og kle av. Du vil da ligge på et bord med et basseng på slutten, og en spekulum (eller tube) vil bli satt inn i endetarmen. Røret bærer det rensede vann inn i tykktarmen. Enten kolon terapeut forblir i rommet eller ikke, de selvstendig enhet og vann kontrollene er enkle å bruke. Du vil også ha et laken over deg for personvern.

Innledende behandlinger kan være ubehagelig for mennesker. Noen opplever smerte, svimmelhet og selv kvalme. Disse blir bare midlertidig; folk ofte har mer energi og føler seg bedre etter sine behandlinger.

Kolon terapeut må være kunnskapsrik, forståelse og noen du kan betro seg til. Hvis de ikke oppfyller disse forventningene, finne en annen.