Digidexo.com

Slik fjerner Din Mole Fast selv

Slik fjerner Din Mole Fast selv


Hud vekster kalt føflekker oppstå hvor som helst på huden. Når nevus celler, som inneholder pigment-produserende stoffet melanin, vokser i en klynge de produserer føflekker og pigment på huden vår. Føflekker, ofte ufarlige, kan bli ondartet, men skaper en fare hudkreft som kalles melanom.

Bruksanvisning

Bruk bloodroot salve. Ved hjelp av en Q-tip eller din lillefinger, dekke hele mole med bloodroot salve.

Påfør et bind over føflekken etter at du har dekket det i bloodroot. En enkel plaster laget av en stripe av plast eller stoff med gasbind i sentrum vil fungere godt. Dette hindrer at salve fra å bli tørket bort.

Endre bandasjen som dekker salve hver to dager og gjelder fersk bloodroot.

Påfør salve før føflekken har trukket seg tilbake til samme nivå som den omkringliggende hud. Du vil begynne å se resultater innen den første uken. Dette betyr cirka syv søknader. Det er sjelden at for at denne prosessen skal ta lengre tid enn en måned.

Skjær av røttene av ferske plukket løvetann. Gni root på føflekken din til sine juice lekke ut og dekke føflekken din. Gjør dette minst en gang om dagen i to til tre uker.

Crush opp hvitløk og slå den inn i en lime. Bruk den til føflekken din. Dette må gjøres hver dag, for et par uker opp til en måned, til føflekken går unna.

Sug føflekken din i varmt vann i 15 til 20 minutter. Tørk den og bruke eple cider eddik med en bomullsdott og la den på føflekken din i 15 til 20 minutter. Fjern eple cider eddik med vann og la det tørke.