Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om din lege

Finne ut om din nye lege er pålitelig eller true til hans eller hennes lisens er nesten viktig i dag i forhold til personlig helsetjenester. Uten å sjekke opplysninger gitt av leger, er det ingen måte å vite om de er hva de hevder å være. Dette gjelder spesielt hvis de, eller du er ny på området. Den beste metoden for å sjekke ut en potensiell lege er å gjøre forskning før tillitsfullt helsepersonell til ham eller henne. I trinnene nedenfor, er det noen metoder som kan brukes for å verifisere informasjon om din lege.

Bruksanvisning

•  Finn ut av sykehuset hvor legen har privilegier. Dette betyr at sykehuset har godkjent legen til å behandle pasienter i sitt anlegg. For å gjøre dette, må legen passere en bakgrunnssjekk ved sykehuset. Du kan finne ut legitimasjon av lege fra sykehuset, selv om sykehuset ikke vil gi ut informasjon om disiplinære tiltak eller klager.

Ring American Board of Medical Special Directory of Board Certified medisinske spesialister på (866) 275-2267 (866-ASK-ABMS). Denne foreningen viser bare bord-sertifiserte leger, og du kan besøke sin nettside, som er knyttet i Resources nedenfor. Du kan også ta kontakt med AMA, eller American Medical Association, som er en annen sertifisering gruppe. Se Ressurser under for link til AMA Doktor Finder-side.

Ta kontakt med din lokale statlige eller fylkeslegen samfunn, som også vil ha informasjon om legen i spørsmålet. Hvis samfunnet aldri har hørt om din lege, kan dette være en advarsel tegn siden de fleste leger delta lokale organisasjoner for både referanser og å få henvisninger. Statlig nivå vil være der du kan finne informasjon om malpractice dresser, klager eller handlinger mot en lege. Dette er også hvor du ville se etter restriksjoner på legens lisens. Hvis legen er ny på området, kan du prøve de neste to trinnene.

Besøk referanse nettsteder som Quackwatch.com, som har lenker og referanser til mange statlige medisinske boards og annen relatert informasjon. Selv om dette ikke vil gi deg detaljert informasjon om noen klager, vil det gi informasjon om antall klager eller problemer med en lege.

Be om henvisninger fra andre lokale leger. Gode ​​leger vil ikke ha problemer med å få henvisninger fra andre leger. Lokale leger vil vanligvis drive forretninger med andre lokale leger i området. Hvis legen du vurderer har vært i området en stund, vil han eller hun har et rykte og bli kjent til fellesskapet.