Digidexo.com

Hvordan fjerner jeg sopp med Zetaclear?

Hvordan fjerner jeg sopp med Zetaclear?


Neglesopp kan være skjemmende, så vel som smertefulle. Det kan føre til at neglen å gulne, tykkere og smuldre. Mens det er over-the-counter produkter for spiker sopp, for eksempel Zetaclear, konsultere legen din først hvis du har flere medisinske tilstander. De med diabetes og undertrykt immunsystem bør se en lege, som infeksjonen kan noen ganger spre seg.

Hvis du ikke er i fare for komplikasjoner av spiker sopp, kan du prøve behandlinger hjemme. Ikke forvent umiddelbare resultater; du må kanskje vente noen uker for forbedring.

Hvordan fjerner jeg sopp med Zetaclear?

•  Plasser en dråpe Zetaclear løsning i sentrum av neglen.

Spre løsning med applikatoren spissen til grundig pels neglen. Flytt tip applikatoren forsiktig under neglen for å søke løsning der.

Påfør en bandasje til spiker. Plasser den slik gasbind pad er over enden av din tå eller finger og hver klebrige siden går parallelt ned toppen og bunnen av tå eller finger. Pakk en annen bandasje rundt tå eller finger, vinkelrett på første bind.

Påfør løsningen tre ganger daglig og etter du bade.

Fil neglen forsiktig med en Emery bord om to ganger per uke. Skrape av løs spiker rusk.

Hint

  • Les ingredienslisten før du bruker dette produktet. Ikke bruk dette produktet hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene.
  • Unngå kontakt med øynene. Vask hendene grundig etter påføring Zetaclear.
  • Fremkall ikke brekninger hvis du svelger løsningen. I stedet drikke vann til du ikke lenger kan smake løsningen.