Digidexo.com

Rettsmidler fra Mother Nature

Rettsmidler fra Mother Nature


Healing med planter var den første form for medisin som brukes av mennesker. Praksisen fortsetter til denne dag. Naturlige løsninger kan brukes for å støtte pasienter mens de gjennomgår behandling med moderne medisin, eller de kan brukes som det primære behandling av valget.

Hvitløk

Spiser hvitløk regelmessig for å holde kolesterolet i sjakk og hindre hjerte-og karsykdommer. Hvitløk er også sies å redusere risikoen for svulster og blodpropper. Hvitløk er ansett for å være naturens antibiotika fordi det bekjemper infeksjoner. Den aktive bakteriell ingrediensen i hvitløk er allicin. For å bruke allicin til å behandle infeksjoner, hogge eller knuse et fedd hvitløk og vente ca 10 minutter for allicin skal aktiveres. Spis hvitløk rå. Cooking sies å redusere noen av de gunstige effektene av hvitløk. Hvitløk er lett tilgjengelig i rå form eller i kosttilskudd som kan kjøpes på matbutikk.

Milk Thistle

Helbrede og støtte leveren din med urten melk tistel. Den aktive ingrediensen i melk tistel er silymarin. Det har blitt brukt i kliniske studier for behandling av leversykdom og brukes på sykehus for behandling av soppforgiftning. Milk Thistle er et naturlig middel som har fått respekt fra allopathic medisinske miljøet på grunn av sin evne til å beskytte og helbrede leveren.

Johannesurt

Få lindring fra depresjon og angst med johannesurt. Denne urten har blitt populært i det siste tiåret som et alternativ til reseptbelagte depresjon medisiner. Den er tilgjengelig i pilleform eller kan inntas som te. Flere studier har blitt gjennomført for å evaluere effekten av johannesurt for behandling av angst og depresjon, men resultatene har vært mangelfulle. Hvis tatt som et middel depresjon, bør det brukes daglig i minst seks uker før evaluering av dens effektivitet.

Aloe Vera

Berolige brannsår og skrubbsår med aloe vera. Dette anlegget er naturens førstehjelp gel. Bruke aloe gel nesten umiddelbart lindrer smerten ved brannskader, inkludert solbrenthet. Den har antibakterielle egenskaper som arbeider for å hindre smitte i kutt. Aloe vera gel kan kjøpes på helsekostbutikker. Det kan også noen ganger bli funnet i skjermer med sol tanning produkter. Du kan også kjøpe aloe planter i potter eller vokse dem i hagen din, slik at du vil ha fersk gel når du trenger det. Bare klipp av et blad og presse geleen på din brenne.