Digidexo.com

Hvordan detox med frukt

Hvordan detox med frukt


En frukt-basert detox er en type kosttilskudd program noen kan påta seg å forbedre deres helse og fremme en følelse av generell velvære. Det kan også fremme vekttap på grunn av den drastisk redusert kaloriinntak. Selv om talsmenn rapporterer en myriade av helsemessige fordeler som et resultat av å gjøre en detox, ernæringseksperter ved Mayo Clinic sier at det er lite som tyder på at noen konkrete helsegevinst er faktisk oppnås, og hevdet at den normale funksjonen til leveren gjør en effektiv jobb.

Hvordan detox med frukt

•  Spis lett og begynne å eliminere giftstoffer og sentralstimulerende midler som alkohol og nikotin i noen dager forut for avrusning.

Konsumere bare fersk hel eller Juiced frukt og rikelig med rent vann (minimalt 64 oz) på den første dagen av detox.

Konsumere bare frukt og vann for settet antall dager du velger å forbli på detox program. Vanligvis er sju til ti dager anbefales.

Spis lett for de første måltidene etter detox å akklimatisere fordøyelsessystemet tilbake til fast føde.

Hint

  • Økologisk frukt er det beste valget når detoxing med frukt, som de inneholder ingen skadelige kjemikalier eller plantevernmidler.
  • Bivirkninger av denne type kan omfatte DETOX diaré, kvalme, tretthet og / eller svimmelhet. Selv om noen fysisk reaksjon er å forvente, hvis det er utålelig, spise et lett måltid kan bidra til å lindre symptomene. Hvis du er i nød, kan du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.
  • Alltid få godkjenning av din lege før du tar fatt på noen detox program.