Digidexo.com

Naturlige urter for Karbonatisering

Naturlige urter for Karbonatisering


Karbonering er en måte å skape bobler. Kullsyreholdig vann er H2O og CO2 kombinert. Karbonatisering er nyttig for fordøyelses plager. Blande urter med kullsyreholdig vann kan lindre fordøyelsesbesvær og sooth hjerte brenne. Folk ofte få lindring fra vanlige plager ved å blande naturlige urter med kullsyreholdig vann. CO2 er en gass holdes under trykk i ståltanker og billig å kjøpe, noe som gjør det enkelt å karbonat vann hjemme. Legge urter til kokende vann, la den avkjøles og deretter tilsette CO2 skaper en smakfull drink.

Mint

Mint er en naturlig urt som brukes som en helhetlig løsning. Mint kommer i en rekke varianter, inkludert peppermynte, peppermynte og vintergrønn. Mint hjelper folk med fordøyelsesproblemer som oppblåsthet og sur mage. Mint hjelper også lindre kvalme av reisesyke. Hot mynte fremmer svette i folk som har feber. Mint yret i varmt vann og deretter avkjølt kan kullsyre med CO2 og drakk for å lindre symptomene på leveren stagnasjon.

Sitronmelisse

Sitronmelisse er en urt dyrket i mer enn 2000 år. Urten er en helbredende middel når drakk for angst og depresjon. Sitronmelisse kan også lindre hodepine og redusere tretthet. I antikkens Hellas sitronmelisse hjulpet lindre lidelse fra skorpion stikk, insektbitt og hunde sår. Sitronmelisse er en grønn plante. Brew bladene, la væsken stå for å avkjøles og deretter legge karbonatisering, skaper en soda-lignende drikk.

Svart cohosh

Svart cohosh er en naturlig urt som brukes av Algonquin-indianerne å behandle gynekologiske problemer. Den naturlige urten bidrar til å redusere symptomer på overgangsalder som hetetokter, nervøsitet, irritabilitet og fysisk svakhet. Svart cohosh hjelper også regulere kvinnens menstruasjonssyklus, lette PMS kramper og oppblåsthet og bidrar til å indusere arbeidskraft. Svart cohosh er en urt som ligner på teblader. Når brygget, avkjølt og lagt til kullsyreholdig vann, kan svart cohosh hjelpe kvinner finner lindring av menopausale symptomer.

Valerian

Valerian er en rot. Roten når kokt utgivelser en beroligende-lignende stoff som ikke bare hjelper folk sovner, men bidrar til å redusere høyt blodtrykk. Noen få slurker av vendelrot te lindrer muskelspasmer, irritabel fordøyelsen symptomer og angst. Valerian har ikke morgen bivirkninger foreskrevet søvn hjelpere og over-the-counter medisiner har. Roten er helt naturlig. Valerian er et sterkt luktende rot når kokt. Smaken er sterk, men ikke bitter. Grind Valerian rot opp og brygge det som te. Når væsken er avkjølt, tilsettes karbonatisering til vannet og bruke elixir som en søvn aide før sengetid.