Digidexo.com

hodeskade og rykninger

Hodeskade Informasjon

Hodeskade er betegnelsen som brukes for eventuelle skader som påvirker skallen, hodebunnen eller hjerne. Det finnes millioner av hodeskader hvert år, og mer enn en halv million av dem som resultat i betydelig skade som krever sykehusinnleggelse eller fører til død. Grunnleggende førstehjelp kan føre til mindre alvorlige konsekvenser hvis implementert riktig.

Typer

De to typer av hodetraume er åpne, eller å trenge inn, og lukket. Når et objekt treffer hodet, men bryter ikke skallen, lukket hodeskade resultater. Hvis en gjenstand treffer hodet og bryter skallen, noe som resulterer i noe inn i hjernen, har åpen trauma oppstått.

Alvorlige hodeskader Symptomer

Symptomer på alvorlig hodeskade som krever øyeblikkelig legehjelp inkluderer tap av bevissthet, alvorlig blødning fra hodet eller ansiktet, blødninger eller klar væske som kommer fra nesen eller ørene, alvorlig hodepine, nakkesmerter, forvirring, puste opphør, svakhet i armer eller ben, tap av balanse, oppkast, sløret tale, elever av ulik størrelse, utrøstelig gråt, svimmelhet, manglende evne til å kontrollere blære funksjoner og beslag.

Behandling for lukket hodeskade

Unn lukkede hodeskader med kalde omslag som brukes på såret i 20 minutter. Se etter et av tegnene på interne (åpen) hodeskade. Når den skadde personen sover, se etter rykninger lemmer, pusteproblemer eller endringer i farge. Hvis noen problemer er mistenkt, delvis våkne pasienten. Hvis han ikke prøver å omplassere og mase litt, prøve å vekke ham fullt ut. Unnlatelse av å våkne helt krever øyeblikkelig legehjelp.

Førstehjelp

Ring 911 og få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis noen av symptomene på alvorlig hodeskade er til stede. Mens du venter på akutt personlig å komme, sjekk luftveier, pust og sirkulasjon av skadelidte og begynne HLR om nødvendig.
Hvis personens pust og puls er fine, men hun er bevisstløs, plasserer hendene på begge sider av hodet for å stabilisere nakke og ryggrad. Hold hodet på linje med ryggraden og holde henne fra å flytte til hjelpen kommer. Trykk på en klut fast på noen flekker som blør. Ikke ta ut en gjennomvåt gjennom blodig klut. I stedet, bruke en annen klut over toppen av den første. Ikke trykk hvis skallebrudd er mistenkt. I stedet dekke såret med steril kompress dressing. Ikke fjern gjenstander fast i skallen.
Bruk is til noen områder som er hovne. Rull pasientens hode, nakke og kroppen som en enhet på siden av henne hvis hun kaster opp. Hold alt innrettet for å hindre ryggskade.

Forebygging / løsning

Ha beskyttende hodeplagg når engasjerende i sport, bruke bilbelte i motorkjøretøy, følg trafikkreglene når sykling og være klar over omgivelsene, slitasje lyse klær når ut etter mørkets frembrudd, barne hjemmet og har spesifikke lekeområder for å minske sjansen for skader.

Hva er årsaken til Rykninger når du sover?

Hva er årsaken til Rykninger når du sover?


Sleep rykninger som forstyrrer ditt hvile kan redusere din energi nivå og kaste humøret off-balanse, mens det påvirker din hukommelse og kreativitet. Ikke alle søvn rykninger er de samme, men de fleste kan behandles. Det er viktig å finne ut hvilken type rykninger du har for å finne en løsning. Endre medisiner eller avstå fra koffein eller alkoholforbruk kan vise seg vellykket for noen individer. Det er viktig å besøke en helsepersonell.

Søvn Tremors

De fleste skjelv forekommer i hender, ben og armer. De forekommer også i ansiktet, stammen, hodet og stemmen til den sovende personen. Søvn rystelser kan være et symptom på en nevrologisk lidelse. De oftest forekomme hos friske personer med ingen andre kjente lidelser. Tremors kan være forårsaket av overdrevent inntak av alkohol eller alkoholabstinens. Søvn rystelser kan også kjøre i familier, og kan også være forårsaket av overaktiv skjoldbrusk forhold.

Den essensiell tremor er en av de mer enn 20 typer tremor, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag Online. Tremors kan oppstå i alle aldre, men utbruddet er mest vanlig etter fylte 40. Hodet er stort sett gjennomføres, men de tunge, tale, hode, ben og bagasjerommet er også involvert. Hodet tremor kan tolkes som et "ja-ja" eller en "no-no" bevegelse, ifølge ninds Online.

Parkinson tremor er beskrevet av ninds Online som en "pin-rullende" action som effekter meste hendene. Denne type tremor kan også påvirke haken, lepper, ben og bagasjerommet.

Sleep Myoklonus

Sleep myoklonus refererer til en plutselig ufrivillig rykking eller rykninger i en muskel eller en muskelgruppe, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag Online. Myoklonus rykninger noen ganger vises alene eller i mønster sekvenser. I noen tilfeller er disse rykninger begynner i ett område av kroppen og spre seg til muskler i andre områder, samtidig som forekommende i en ellers frisk person. Denne formen for rykninger vises vanligvis i den innledende fasen av søvnen, og kan være et symptom på en søvnforstyrrelse, som rastløse ben syndrom.

Søvn Kramper

Søvn kramper er ufrivillige muskelspasmer som kan vare fra 30 sekunder til to minutter. Når en person er å ha søvn kramper, merker som armer og ben skjelver, feber og for en endring i bevissthet. Bruk av alkohol eller narkotika kan utløse søvn kramper. De kan signalisere medisinske årsaker, inkludert lavt blodsukker, epilepsi, hjertesykdom eller en hodeskade. Hvis kramper fortsette uten å stoppe, kontakt lege.

Dystoni

Dystoni er en bevegelse lidelse som fører dystoniske rystelser. Personer i alle aldre kan lide dystoniske rystelser, som er smertefulle stillinger og kronglete bevegelser av kroppen som er forårsaket av ufrivillige muskelsammentrekninger.

REM Behavior Disorder

Rykninger under REM-søvn, kunne den fasen av søvnen hvor raske øyebevegelser skjer, tyder REM atferd lidelse, eller RBD. Normal REM søvn er når kroppen er slapp med søvnparalyse, mens hjernen er opptatt med å behandle informasjon. Denne fasen av søvn er også der de sterkeste drømmer forekomme. Personer med REM atferd lidelse erfaring voldelig rykninger og muskelkramper under REM etapper, i stedet for sunn limp søvnparalyse. Personer med denne lidelsen ikke har muligheten for muskel avslapping under REM-søvn. Muskler rykk og reagere som de opptrer i drømmen.

Toddler Hodeskader

De vanligste hodeskader til småbarn forårsake hjernerystelser og blødning. Symptomene kan hjelpe foreldre og foresatte i å bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av en hodeskade. Og tiltak kan iverksettes for å forebygge disse skadene i første omgang.

Årsaker

Vanlige årsaker til pjokk hodeskader inkluderer en kraftig slag mot hodet, for eksempel fra å bli truffet av en ball eller kjører inn i en vegg, eller et fall fra seng eller lekeapparater eller mens du kjører. Hodeskader kan også skyldes alvorlig risting.

Symptomer

Symptomer på hodeskader er hodepine, svimmelhet, forvirring, tap av balanse, kvalme, oppkast, irritabilitet, gråter, unormal øyebevegelse som krysset øyne eller rullende øyne, tap av bevissthet, eller klar eller blodig væske som kommer fra barnets nese, munn eller ører. Andre symptomer inkluderer endringer i barnets hudfarge (som blir blå), puste eller sove atferd, og rykninger i kroppen.

Førstehjelp

Bruk av en pakke med is til det berørte området i ca 20 minutter er den beste måten å redusere at hevelse som vanligvis følger med en skade i hodet. Med et åpent sår, press med en ren klut for å stoppe blødningen. Et barns dose Tylenol kan gis for å redusere hodepine. Barnet bør observeres for alvorlige symptomer.

Når får du hjelp

En lege bør kontaktes umiddelbart hvis pjokk begynner å puste uregelmessig, har kramper eller mister bevisstheten. Søk hjelp hvis barnet svarte ut, selv for noen få sekunder, da dette kan bety at barnet har en blodpropp i hjernen. I tillegg se en lege hvis barnet kaster opp tre eller flere ganger; mangler fokus; mister balansen og gjentatte ganger faller over mens du går eller blir stadig desorientert; fortsetter å gråte i mer enn en time; eller lider en vedvarende sterk hodepine. Andre alvorlige symptomer inkluderer øyne kryssende eller rullende, eller en elev større enn den andre; barnet kjører inn i ting; eller barnet opplever dobbel eller tåkesyn.

Forebygging

Forebygging av hodeskader starter med å se barnet ditt nøye, spesielt under fysisk aktivitet. Hodeskader hos småbarn kan forebygges ved å sørge for at barn ikke går på våte overflater, spesielt harde, glatte overflater. Småbarn bør spille i en lekeplass med sand, gummi padding eller flis, som hjelper pute faller. Boliger kan være barnesikret ved å legge ekstra polstring til møbler, slik som på de skarpe kantene på bordene.

Hodeskade & Coma Recovery

Hodetraume er noen skade i hodet. Resultatene kan variere fra en mindre bump til koma. Mens komplikasjoner og unntakene er alltid mulig, er full utvinning fra både ofte forventet og oppnåelig.

Årsaker

Hodeskade kan være forårsaket av en hit til hodet, høst, sports-relaterte skader, slåss, eller trafikkulykke. En koma kan også resultere fra de nevnte hendelser så vel som fra en overdose, hjerneinfeksjon eller tumor, eller noe som fører til en mangel på oksygen for å nå hjernen i en lang periode.

Betydning

De fleste hodeskader og traumer er mindre på grunn av den harde beskyttelsen som skallen. Comas er alltid alvorlig fordi hjernen er igjen fungerer på sitt laveste nivå.

Effekter

Hodeskade kan føre til alvorlig hjerneskade eller koma. Selv om ingen synlige tegn på skade kan være til stede, kan indre skader resultere i langvarig og irreversibel hjerneskade og / eller koma.

Time Frame

Symptomer fra en hodeskade kan bli forsinket. Den skadde bør overvåkes nøye for de første 24 timene. Recovery fra mange hodeskade skader krever ingen behandling. En koma krever sykehusinnleggelse, forsiktig lege overvåking, og vanligvis varer i et par uker. Noen tåle årevis.

Betraktninger

Hodeskade utvinning kan være rask med få symptomer. Hodepine, kvalme, syns og talevansker og mangel på konsentrasjon kan være belastende for en kort tid. Når en person våkner fra koma, han / hun vil være desorientert, forvirret, og treg. Fysiske og ergoterapi kan være nødvendig.

Forebygging / løsning

På seg bilbelte og hjelm, blir klar over omgivelsene, og få hjelp raskt til en skadet person kan hindre hodeskader og traumer.

Hvordan Stopp Night Rykninger

Hvordan Stopp Night Rykninger


Noen mennesker opplever ufrivillig muskelrykninger om natten. Noen av disse rykninger kan være mindre, for eksempel de små fasiculations av muskel; mens andre rykk en hel lem. Natt rykninger kan stamme fra en rekke forhold, som for epilepsi eller en lidelse i nervesystemet. Men disse rykninger, også kjent som myoklonus, kan også til stede hos friske mennesker og er noe mer enn en liten irritasjon.

Hvordan Stopp Night Rykninger

•  Kontakt legen din hvis du opplever natt rykninger. Selv om det ikke er sannsynlig, kan rykninger være symptom på en alvorlig sak. Også, som identifiserer den underliggende årsaken er den beste måten å behandle rykninger.

Kutte ned på koffein inntak. Slutte å drikke kaffe og brus, som for mye koffein kan føre til rykninger.

Praksis avspenningsteknikker, som for eksempel yoga. Strekke ut slitne muskler kan også bidra til å kutte ned rykninger.

Prøv å ta en magnesium supplement. Begynn med 200 mg per dag og sakte legge mer, til du kommer til 500 mg - eller til du merker en forskjell. Folk på magnesium kan oppleve løs mage, så ta det med kalsium for å motvirke denne bivirkningen.

Snakk med legen din om medisiner som hjelper stop rykninger. Noen beroligende midler som klonazepam og anti-convulsants kan bidra til å stoppe myoklonus. Hvis bare ett område er berørt, noen leger anbefaler botox-injeksjoner.

Migrene hodepine på grunn av hodeskade

Migrene hodepine på grunn av hodeskade


En migrene hodepine som oppstår etter hodeskade vanligvis indikerer en alvorlig medisinsk problem. Det er viktig å kjenne symptomer, tegn og farene ved migrene knyttet til hodeskade.

Identifikasjon

Migrene er en type hodepine som fører til betydelig smerte for lengre perioder (timer eller dager). En migrene hodepine kan være så alvorlig at du ikke kan fokusere på noe annet enn hodepine.

Årsak

En vanlig årsak til migrene er hodeskade. Hodeskade oppstår når hodebunnen, skallen eller hjernen er skadet. Disse skadene kan variere fra mindre støt til alvorlige hjerneskader.

Symptomer

Symptomer på migrene fra hodeskade inkluderer sterke smerter, ofte følt i front av hodet, forvarslet av synsforstyrrelser. Smerten ofte føles som en bankende eller bankende i pannen eller templer.

Effekter

Hodetraume forårsaker skade på blodårene som fører til hjernen, noe som får dem til å bli mye mindre. Så plutselig venene gi opp helt og åpne bredt, noe som fører til et rush av blod til hjernen. Denne rush av blod er det som initierer bankende i hodet.

Advarsel

Hvis du opplever en migrene hodepine som følge av traumer, er det viktig å søke medisinsk hjelp umiddelbart. En migrene hodepine kan bety et alvorlig nevrologisk problem, for eksempel en skade på hjernen.

Symptomer på en mild hodeskade

Symptomer på en mild hodeskade


Mild hodeskade eller hjernerystelse, kan være svært vanlig, spesielt hvis du spiller kontaktsport. Imidlertid bør denne tilstanden aldri tas lett på. Selv milde hodeskader kan la en person svekket. I tillegg bør du aldri anta at en mild hodeskade er faktisk mild. Å være feil om det kan føre til alvorlig skade eller død. Dommen av alvoret i hodeskade bør alltid stå opp til legen.

Forvirring

Forvirring er en svært vanlig bivirkning av en mild hodeskade. Den forvirring resulterer vanligvis etter hjernen har blitt skjøvet mot den indre kraniet. Det vil vanligvis ta noen minutter å gjenopprette sansene dine etter dette har skjedd. Det er vanligvis ingen permanent skade gjort når dette skjer i en mild hodeskade. Men hvis symptomene fortsetter i lengre perioder av gangen du bør søke medisinsk hjelp.

Post Traumatisk Hodepine

Ifølge JN Browndyke, Ph.D. på nettsiden Nevro Central, posttraumatisk hodepine er den vanligste symptomet etter en mild hodeskade. Symptomene er nesten identisk med en migrene. De kan imidlertid være meget vanskelig å håndtere på grunn av den uregelmessige forekomst. Disse hodepine vanligvis løse seg selv innen ca seks til ni måneder etter den første skaden. Men er det noen tilfeller av mennesker som lider med disse problematiske hodepine i mange år etter den første skaden.

Temperatur Intoleranse

Temperatur intoleranse kan være et tegn på en mild hodeskade. Ofte vil temperaturen intoleranse forekomme i tillegg til de post-traumatisk hodepine. Noen mennesker som har lidd en mild hodeskade har vanskeligheter med å tilpasse seg selv små temperaturendringer. Dette kan være forårsaket av en mindre skade i hippocampus, som styrer temperaturen for legemet. Vanligvis vil personen bli helt frisk i et par dager.

Hyperirritability

Etter en mild hodeskade, en person ofte blir lett irritert. Dette kan skje etter en mindre skade i det limbiske system, som er den delen av hjernen som styrer følelser. Normalt skade reparerer seg selv innen en dag eller to. Imidlertid bør familiemedlemmer og venner bli gjort klar over tilstanden slik at de forstår hvorfor dine humørsvingninger er forekommende.

Øresus

En ringing eller summende i ørene kan oppstå etter en mindre hit til hodet. Dette oppstår når hjernens tinninglappen har blitt litt skadet eller bumped. Ringingen går som regel bort etter noen minutter til timer, men hvis den forverres eller ikke løser seg selv, så bør du definitivt oppsøke lege.

Utydelig tale

Utydelig tale er en vanlig foreteelse etter en mild hodeskade. Det antas å være et resultat av noen mindre skade på parietal lobe, som er kontroller tale. Dette symptomet av en hodeskade kan være svært forstyrrende for familie eller venner, og er noen ganger forveksles med en person som har drukket. Utydelig tale løser seg ofte etter kort tid. Men hvis problemet vedvarer bør du oppsøke lege.

Barnas hodeskade Symptomer

Barnas hodeskade Symptomer


Hodeskader kan lett skje i livene til aktive barn. Sykler, skateboard, scootere, sport, tre klatring, roughhousing --- enhver aktivitet kan føre til en banker på hodet eller et fall. De kan være svært alvorlig og kan føre til blødninger, rive, hjernen hevelse, hjernerystelser, hjerne støt, kraniebrudd eller hematom (en blodpropp i hjernen). Men de fleste hodeskader er ikke alvorlig, og er lett å komme seg fra. Hvis barnet ditt har nylig hatt en kul eller falle på hodet, her er noen symptomer å se etter for å identifisere en potensielt alvorlig skade.

Kvalme

Hvis barnet ditt er følelsen kvalm og følelsen vil ikke gå bort, kan dette være et tegn på hjernerystelse, og du bør oppsøke lege umiddelbart. Også, hvis han har kastet opp mer enn to eller tre ganger, bør du oppsøke lege.

Hodepine

En lege bør varsles hvis barnet ditt har hodepine, ser stjerner, som viser utvidede pupiller, følelsen svimmel, lider av tåkesyn eller er overfølsomme for lys, eller om han opplever noe hukommelsestap eller er ute av stand til å huske hva som skjedde før og etter skaden.

Slurring

En annen mulig serie av symptomer på en potensielt alvorlig skade er utydelig tale og problemer med å gjøre forstand.

Konsentrasjon

Hvis barnet ikke kan konsentrere seg, tenke eller ta avgjørelser, og føler seg irritabel eller engstelig, disse kan være tegn på en alvorlig skade. Det samme min være sant for en følelse av utmattelse eller tretthet eller tap av bevissthet.

Samordning

Mangel på koordinering og ubalanse er mulige symptomer. Også, hvis barnet ikke er i stand til å håndtere enkle oppgaver som å fange en kastet ball, en lege bør varsles.

Insight

For å unngå hodeskader, alltid ha barna var hjelmer når du spiller sport eller riding sykler, skateboard, scootere eller in-line skøyter. Også alltid bruke sikkerhetsbelte når du kjører.

Hvis barnet ditt viser tegn på noen av de ovennevnte symptomene kontakte lege eller dra til legevakten for undersøkelse.

Hodeskader hos barn

Hodeskader hos barn er relativt vanlig; hvert år, mer enn 1 million barn har enten mindre eller alvorlig hodeskade. Falls er den vanligste årsaken til hodeskader, og 75 prosent av barns dødsfall etter å ha falt av lekeapparater oppstå fra hodeskader påført i høst. Lette hodeskader vanligvis krever lite behandling, men foreldre bør ta forsiktighet for å sikre at hodeskade ikke forverres i dagene etter hendelsen.

Årsaker

Ifølge Physicians 'Desktop Reference, er hodeskader hos barn oftest forårsaket av et slag mot hodet fra et fall, bil eller sykkel krasjet, idrettsskader og barnemishandling. Alvorlighetsgraden av hodeskade avhenger av trauma i seg selv; et fall fra stor høyde har en høyere risiko for hjerneskade enn en kort fall eller bli truffet av en myk gjenstand som en ball.

Symptomer

Symptomer på hodeskader hos barn kan oppstå umiddelbart eller ta dager eller uker å dukke opp. De kan inneholde milde symptomer som hodepine, svimmelhet, tap av balanse og kvalme. Mer alvorlige symptomer er hodebunnen hevelse, tap av bevissthet, oppkast, kramper og hjernerystelse. Barn med hodeskader kan også oppleve kortvarige hukommelsestap og humørsvingninger.

Risiko

Foreldre til barn med hodeskader bør overvåke sine barn tett etter skaden. Barn kan være på et høyere risiko for komplikasjoner etter en hodeskade hvis de har hatt en tidligere hodeskade eller hjernerystelse. Andre risikofaktorer for mer alvorlig hodeskade er blødningsforstyrrelser, andre hjernen problemer, vanskeligheter med å gå, blir mindre enn ett år gammel og være aktiv i kontaktsport.

Advarsel

For lette hodeskader, trenger ikke foreldrene har som regel å vekke barnet fra å sove. Barn med hodeskader eller som har hatt en hjernerystelse er på et høyere risiko for komplikasjoner hvis de har en annen hodeskade kort tid etter den første. Hvis barnets symptomer forverres i dagene etter skaden, bør foreldrene ringe sin lege eller vurdere å ta dem til legevakten hvis barnet deres viser forvirring, uskarpt syn, økt oppkast og uklar tale.

Forebygging / løsning

For å hindre hodeskader hos barn, alltid sørge for at barnet ditt har på seg en hjelm eller annen egnet verneutstyr. Bruk porter på trapper og dører for å holde spedbarn og barn trygt. Ofte bare å holde et tett øye med dine barn kan bidra til å forhindre hodeskader. For en mindre hodeskade, la barnet sove og vurdere å bruke en ispose for sårhet og hevelse.

Finne ut om hodeskade forårsaker hodepine

Du har nylig slo hodet og nå har du begynt å ha hodepine. Naturligvis, du lurer på om hodepinen er relatert til skaden, men du er ikke sikker på hvordan å finne ut. Jeg intervjuet Eric Stiner, MD, Chief Resident of nevrokirurgi ved UCLA Medical Center, for å finne ut hvordan å avgjøre når en hodeskade forårsaker hodepine.

Finne ut om hodeskade forårsaker hodepine

•  Finn ut om hodepinen begynne etter en hodeskade skjedde. Vær oppmerksom på hvor raskt etter skaden hodepinen begynte, når de oppstår, hvor ofte de forekommer, og hvis det er noen spesielle triggere. Dette er verdifull informasjon for helsepersonell.

Prøv å finne ut om hodepinen er forskjellig eller det samme som andre hodepine du vanligvis har eller har hatt i det siste. For eksempel, hvis du har en tendens til å ha migrene, disse nye hodepine føler det samme eller forskjellig? Betyr det føles som spenningshodepine du vanligvis får etter en tøff dag på jobben? Fortell deg helsepersonell om eventuelle likheter eller forskjeller.

For en mild hodeskade, vil hodepine vanligvis bedre bedre etter ca to uker. I mellomtiden, behandle hodepine med en smertestillende som for eksempel paracetamol (f.eks Tylenol). Ikke bruk andre typer smertestillende midler med mindre legen din vet om skaden og godkjenner medisiner, som de fleste andre typer over-the-counter smertestillende midler kan øke risikoen for blødning.

Hvis hodeskade er mer alvorlig, slik som i tilfelle av en alvorlig lukket hodeskade, vil hodepine vanligvis varer ut over to uker, og kan vare så lenge som seks måneder. Hvis du allerede har vært vurdert av en medisinsk faglig, følge deres råd og Smertebehandling forslag til hodepinen avta.

Sørg for å rapportere vedvarende hodepine, samt andre tegn på hjernerystelse, med legen din. "Det er en god idé for folk med vedvarende hodepine for å ha en medisinsk vurdering i alle fall, men dette er spesielt viktig etter en hodeskade," sier Dr. Stiner.

Hint

  • Denne artikkelen er kun ment som informasjon og erstatter ikke eller representerer medisinsk vurdering, diagnose eller behandling. Alltid ringe legen din, gå til legevakten eller ringe 911 for å søke medisinsk behandling eller råd.

Symptomer på Frontal Stengt Hodeskader

Symptomer på Frontal Stengt Hodeskader


En hodeskade til fronten av hodet som ikke trenge gjennom skallen kan føre til en rekke problemer. I mange tilfeller, er slagenergi overføres til hjernen og forårsake hjerneskade. En frontal skade i hodet er egnet til å forårsake skade på frontal lobe, som kan utløse en rekke symptomer.

Cognition Problemer

En frontal lukket hodeskade kan føre til problemer med kognisjon. En kognitiv symptom kan være et tap av fleksibilitet i tenkning og resonnering. En annen kan være tilstedeværelsen av en enkelt, vedvarende tanke. Vanskeligheter med å fokusere på en enkelt oppgave, og vanskeligheter med problemløsning er andre symptomer på en mulig skade frontallappen.

Språkproblemer

En annen mulig indikasjon på en skade i frontal lobe er vanskeligheten med språk. I noen tilfeller er hemninger redusert i språk og handlinger overfor fremmede. Noen rapporterer problemer med å uttrykke tanker og følelser ved hjelp av språket. En annen mulig symptom er mangel på spontan interaksjon med andre mennesker.

Sosiale problemer

Språkproblemer ofte bidra til endringer i sosial atferd. I tillegg til språkproblemer, noen mennesker med frontallappsfunksjoner skader rapportere humørsvingninger, endringer i personlighet, og gener endringer i sosial atferd. Disse endringene kan føre til vanskeligheter med langsiktige relasjoner og kan gjøre danne nye relasjoner vanskeligere.

Bevegelsesproblemer

Frontallappen skader utløst av frontpartiet lukkede hodeskader kan noen ganger føre til bevegelsesproblemer. I noen tilfeller gjør bevegelse av ulike kroppsdeler vanskelig eller umulig enkel lammelse. I noen tilfeller er koordinering av forskjellige muskelgrupper vanskeligere, og gjør komplekse fysiske oppgaver vanskeligere.

Behandling

Hvis symptomene blir forårsaket av en hevelse i frontallappen, kan kirurgi være nødvendig å avlaste trykket og minimere skade. Når hjernen skaden har oppstått, kan behandling med medisin, rådgivning og forsøk på å trene andre deler av hjernen til å ta over funksjoner som regel utført i det skadede området. I milde tilfeller av frontal lukket hodeskade, vil dette skje naturlig og symptomer kan etter hvert avta.

Årsaker Eye rykninger

Identifikasjon

Et øye trekning er en ufrivillig tic, en mindre øyelokk krampe. Tilstanden kan være uventet og irriterende, men det er ikke smertefull. Den rykk vanligvis påvirker den nederste øyelokk, men det kan også forekomme i topplokket. Årsakene er som regel små og trenger ikke bety et alvorlig medisinsk problem. I noen situasjoner er det mer alvorlige årsaker funnet, vanligvis involverer ekstra ansiktsbevegelser eller smerte.

Stress

Utmattelse og stress kan føre til en ufrivillig rykk, som vanligvis går unna når du slappe av eller få en god natts søvn. Sil fra for mye dataarbeid, lesing eller detaljert arbeid kan anstrenge øynene dine. Noen ganger skarpe lys kan også utløse et rykk.

Koffein, alkohol eller allergier

For mye kaffe, sjokolade eller te kan føre til en overbelastning av koffein og stress. Alkohol kan også påvirke systemet. Allergier, med resulterende kløe eller hevelse, kan føre til et øye rykninger som kunne tørke øynene eller andre irritanter i eller i nærheten av øyelokket.

Mer alvorlige lidelser

Rykninger som involverer mer enn bare øyelokket, med ansikts eller andre utilsiktede bevegelser, kan være relatert til mer alvorlige nevrologiske lidelser, for eksempel Parkinsons sykdom, Bells parese, eller Tourettes syndrom. Medisiner som behandler andre forhold som for eksempel epilepsi kan også føre til rykninger. De fleste øye rykninger ikke blir verre og slutte på egenhånd. Hvis de ikke gjør det, eller hvis det oppstår andre forhold som hevelse, hengende øyelokk eller rykninger utover øyelokket, se din lege eller en øyelege.

Kosttilskudd for Rykninger Eye

Eye rykninger er et begrep som brukes for å beskrive ufrivillige spasmer av øyelokk muskler, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health. Også kjent som "øye spasmer," dette er ofte et mindre helseproblem. Blant andre former for behandling, kan det bli beroliget ved å ta kosttilskudd.

Funksjoner

Eye rykninger er preget av subtil eller sterk ukontrollerbar bevegelse av øyelokk muskler. Spasmer oppstår vanligvis på og av i noen dager, og deretter forsvinner. Rykninger kan oppstå på den øvre eller nedre øyelokk. Konstant øyelokk sammentrekninger kan forårsake lysfølsomhet, tåkesyn eller hindret visjon ved å tvinge øyelokk stengt. Når rykninger oppstår ofte, eller har begynt å påvirke både øyne, er det gitt det medisinske navnet benign essensiell blefarospasme.

Årsaker

Eye rykninger kan skyldes en rekke faktorer: stress, mangel på søvn, øyeirritasjon, belastningen på øyet fra langvarig fokus, eller over overbærenhet i sentralstimulerende stoffer som koffein.

Behandling

Magnesium og kalium kosttilskudd kan brukes for å lindre symptomene. Magnesium bidrar til å opprettholde normal muskel og nerve funksjon i kroppen, ifølge National Institutes of Health og Office of Kosttilskudd. Som magnesium, kalium nødvendig for elektrolyttbalansen, riktig muskelfunksjon, og senere, forebygging av øyet rykninger.

Stress er ofte en faktor i utviklingen av øyet rykninger. B-vitaminer er også relevant for behandling. B-vitaminer er viktig for nervesystemet vedlikehold og sunne energinivå. Uten tilstrekkelig inntak av B-vitaminer, kan nerverelaterte symptomer på mangel oppstå, for eksempel kramper i alvorlige tilfeller, og øye rykninger i mindre saker.

Supplerende Kilder

Bortsett fra kapsler, rike kilder til magnesium er kveite, grønne grønnsaker, nøtter og uraffinert korn. Kalium finnes i søtpoteter, rødbeter og yoghurt. I mellomtiden, noen få kilder til B-vitaminer er skalldyr, lever, linser, poteter og bananer.

Advarsler

The National Academy of Science sin Food and Nutrition Board anbefaler at mat kan brukes som kilder til kalium og B-vitaminer brukes til å hindre høye nivåer av inntak.

Tegn på Eye rykninger

Tegn på Eye rykninger


Et øye trekning er ufrivillig krampe i øyelokk muskler. Eye rykninger kan være forårsaket av en rekke faktorer, som for eksempel belastningen på øynene, stress, tørre øyne, alkohol eller koffein, allergener, ernæringsmessige ubalanser eller tretthet. Periodisk øye rykninger er relativt normalt og skal ikke føre til bekymring, men fortsatte og vedvarende rykninger bør rapporteres til lege.

Synsproblemer

Eye rykninger er ofte ledsaget av andre tegn eller symptomer som uskarpt syn. Siden øyet rykninger er ufrivillige spasmer i øyet, uskarpt syn nødvendigvis skjer i løpet av rykninger. Men uskarpt syn som vedvarer selv etter at øyet har stoppet rykninger kan være et tegn på en mer alvorlig problem. Blindhet, selv om bare for noen få sekunder, i øyet som rykninger er også grunn til bekymring.

Ensidige Symptomer

Et vanlig tegn på øyet rykninger er at rykninger aktivitet er begrenset til den ene siden. Personer kan legge merke til at det ene øyet rykninger periodisk i løpet av noen få dager, mens det andre øyet er upåvirket. Dette kan være fordi en øyets muskler har anstrengt mer enn den andre.

Eye Closure

Eye rykninger er også varslet med øyets nedleggelse, selv om ikke alle øyen rykninger kan øynene lukkes. Øyelokkene ofte, uten noen åpenbar grunn, krampe bare for noen få sekunder. Imidlertid

i mer plagsomme tilfeller av rykninger, kan øyet flagre hele veien stengt og åpner igjen. Dette kan skje i noen sekunder eller noen minutter. Normalt er fullstendig lukking av øyelokket forårsaket av irritasjon av Cornia eller conjunctiva (membranen i øyelokkene). Dette kan være svært irriterende og ubehagelig, men vil trolig gå bort etter noen dager.

Øyenbryn Movement

Øyenbryn bevegelsen er et annet tegn på øyet rykninger. Siden spasmer involverer musklene rundt øyelokkene, huden rundt øynene også noen ganger påvirket av den raske rykninger. En person kan føle hennes egne bryn nappe eller bli fortalt av en annen person at øyenbrynene er rykninger. Hvis rykninger strekker seg til øyenbrynene og påvirker begge øynene, kan hun være lidelse blefarospasme, som er en sjelden, men alvorlig tilstand av unormale nerveimpulser.

Ansikts Kramper

Ansikts spasmer kan også signalisere øye rykninger. Spesielt musklene rundt munnen på samme side av ansiktet som rykninger øye kan flimre eller krampe. Slik aktivitet kalles hemifacial krampe, eller halvdekkende ansiktsspasmer. Det er forårsaket når arteriene legge press på nerver i musklene i ansiktet.

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis


Det er vanskelig å ikke legge merke til når du har et øye rykk, og sjansene er andre kan legge merke til det, også. Ikke bare gjør dette øyelokk muskelspasmer utseende og føler seg merkelig, blir det også distraherende som den avbryter din visjon. Forstå årsakene til et øyelokk twitch kan hjelpe deg med å identifisere naturlige måter å rette den. Ifølge Medline Plus, de vanligste årsakene for øyet beveger skyldes koffein, tretthet og stress.

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis

•  Reduser inntak av koffein. For mye koffein er en identifisert årsaken til øyelokk rykninger, og ved å eliminere eller minimere koffein fra kostholdet ditt, kan du selvsagt stoppe muskelspasmer.

Få mer søvn. Hvis du er altfor trøtt, kan øyelokket utvikle et rykk, som kan bøtes på med mer søvn og hvile. Gå til sengs tidligere, sove lenger eller våkne opp senere. Ta naps i løpet av dagen hvis du kan. Selv om dette kan påvirke tidsplanen litt, vil det gjøre øyet rykninger stoppe raskere.

Ta Hyoscyamus urter. Hyoscyamus er et naturlig middel kjent for å hjelpe muskelkramper og kan berolige nerve-relaterte irritasjoner. Ta en over-the-counter supplement av denne naturlige urt å redusere øyets trekning.

fylle opp kroppen med sink kosttilskudd. Sink hjelper naturligvis med lindrende muskelspasmer, som kan øke hastigheten øyet rykk utvinning tid.

meditere, trene eller gjøre yoga for å avlaste stress. Hvis du har grunn til å mistenke at øyet trekning er stress-indusert, utføre beroligende aktiviteter som tar tankene bort fra de daglige stressfaktorer for å gi nervene en pause.

Hint

  • Spør alltid legen din eller en homøopatisk profesjonell om mengden av urte kosttilskudd som du bør ta. Vær sikker på at du ikke overdose på urter, selv om de er naturlige.

Hva er farene ved hodeskader?

Hva er farene ved hodeskader?


Selv en tilsynelatende liten hodeskade kan føre til farlige komplikasjoner. Om skaden er lukket eller etterlater et åpent sår, kan hodeskade føre til ødeleggende psykiske og fysiske forhold som kan ta dager eller uker til overflaten. En person traumatisert fra en hodeskade som ikke er klar over den potensielle komplikasjoner gjenkjenner kanskje ikke hvor alvorlig tilstanden deres når de opplever symptomer.

Post-Hjernerystelse syndrom

Hjernerystelser er sjelden livstruende, men deres bivirkninger er ofte smertefullt og ødeleggende. Folk har ofte problemer med å tenke klart og oppleve vedvarende hodepine og kvalme etter en hjernerystelse. Mens de fleste hjernerystelse symptomene avtar i løpet av få dager, er post-hjernerystelse syndrom alltid en fare uavhengig av hodeskade alvorlighetsgrad og symptomer, inkludert hodepine og svimmelhet kan somle i månedsvis.

Beslag

Hodeskade ofre kan lide anfall tre måneder eller mer etter sin hodeskade, men anfall forekomme umiddelbart etter traumer. Mennesker som opplever forsinkede beslag har økt risiko for å utvikle epilepsi.

Mental Impairment

Forringelse av sjelsevner er vanlig etter en alvorlig hodeskade. Kortsiktig hukommelsestap og desorientering er de vanligste bivirkninger, selv om faren for permanent kognitiv svikt eksisterer. Mulige komplikasjoner omfatter degradert resonnement, minne og tale evner sammen med følelsesmessig ustabilitet.

Bakteriell meningitt

En hodeskade som resulterer i et åpent sår setter offeret i fare for infeksjon. Når hjernen er utsatt for bakteriell infeksjon, meningitt, en betennelse i hjernens membranen, kan resultere. Bakterielle hjernehinnebetennelse kan føre til død eller irreversibel hjerneskade hvis det ikke behandles umiddelbart. Noen former for bakteriell hjernehinnebetennelse er smittsomt.

Comas

En person gjengitt bevisstløs etter en hodeskade er i fare for å henfalle til koma. Koma pasienter ofte gjenvinne bevissthet etter noen dager eller uker, men det er ingen garanti for utvinning. En komatøs person kan komme inn en vedvarende vegetativ tilstand der deres vitale organer fungerer, men deres kognitive aktivitet opphører og de er ikke lenger klar over sine omgivelser.

Alzheimers sykdom

Forskere ved Massachusetts General Hospital har knyttet alvorlig hodeskade med økt risiko for å utvikle Alzheimers. Hodetraume utløser økt produksjon av beta-sekretase-proteiner, som danner hjernen plakk koblet til starten av Alzheimers.

Nerve Damage

Ofre for hodeskader står i fare for å opprettholde nerveskader, noe som resulterer i helt eller delvis lammelse av ansiktsmusklene samt synsproblemer inkludert dobbelt syn, ekstrem følsomhet for lys, og blindhet. Personer som mottar øyeblikkelig medisinsk behandling for nerveskader har best sjanse for bedring, men tilstanden er vanskelig å reversere, og er ofte permanent.

Tegn og symptomer på hodeskader etter et fall

Tegn og symptomer på hodeskader etter et fall


Hodeskader og traumer kan være skummelt. Siden hjernen er plassert inne i skallen, dette er et sensitivt område av kroppen som styrer alt fra motorikk, kognitive ferdigheter og mye mer. Det er derfor det er så viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på en hodeskade etter et fall, slik at du kan få legehjelp umiddelbart. Hvis du venter for lenge, kan skaden bli verre, og resultatene kan være dødelig.

Hodepine

En av de vanligste symptomene på en hodeskade etter et fall er en hodepine. En svak hodepine betyr ikke nødvendigvis at noe er galt, men hvis hodepinen blir gradvis verre, eller om det som starter som svært smertefullt, kan det være et tegn på en alvorlig skade. Folk har dødd fordi de ikke søke legehjelp umiddelbart etter et fall fordi de trodde deres hodepine var ikke alvorlig nok til å være et tegn på noe mer alvorlig.

Kraniebrudd

Dersom fallet var traumatisk, er det en sjanse for at personen har lidd et skallebrudd. Det er flere tegn på at en skallebrudd har forekommet, inkludert blåmerker rundt øynene og blødning fra nesen eller øregangene. En medisinsk faglig kan evaluere de nervene som styrer øyebevegelser, ansikts muskler, hørsel, syn, svelging og andre funksjoner for å finne ut om det har vært et kraniebrudd.

Kvalme og oppkast

Etter en kul på hodet, var kvalm er ofte et tegn på en alvorlig skade. I noen tilfeller kan kvalme være forbundet med en hjernerystelse. Hvis kvalmen blir verre over tid eller blir til oppkast, kunne hodeskade være noe alvorlig.

Memory Loss

Med mange hodeskader, vil personen ikke husker hva som skjedde rett før, under og umiddelbart etter hendelsen. I mange tilfeller vil personen aldri huske disse hendelsene, selv etter å ha fått behandling for skaden. Men hvis skaden ikke er alvorlig, den personen vil nesten alltid gjenopprette deres evne til å huske og lære nye ting. Selv i tilfeller av amnesi, typisk returnerer personens hukommelse etter en tidsperiode.

Svimmelhet

Svimmelhet kan være et symptom på mange typer hodeskader, inkludert hjernerystelser, så du bør søke lege når du opplever svimmelhet etter en kul på hodet.

Bevisstløshet

Hvis en person er bevisstløs etter et fall, er hodeskade trolig svært alvorlig. Oppsøk lege umiddelbart.

Beslag

Beslag er vanligvis forbundet med en hodeskade der noe har gått inn i hjernen. Vanlige årsaker til anfall etter en hodeskade inkluderer en hodeskalle fragment bryte av og gå inn i hjernen eller falle på noe som kakker gjennom skallen og går inn i hjernen. Når noe som dette skjer, kan personen lider av beslag for resten av sitt liv.

Hva er årsakene til hjertebank & Rykninger under søvn?

Våkner du opp midt på natten med hjertet slo fort eller har rykninger symptomer mens du sover? Du er ikke alene --- mange mennesker opplever disse problemene. Dette kan være forårsaket av en rekke problemer som du kanskje trenger å ta opp så snart som mulig. Når som helst du føler uregelmessigheter i hjerterytmen din, bør du søke profesjonell rådgivning om hva som kan gå galt. Informasjonen her er ikke en diagnose av dine spesielle symptomer og bør ikke erstatte et legebesøk. Alltid konsultere fastlegen din hvis disse problemene vedvarer.

Hjertebank

Mange ganger kan hjertebank være forårsaket av en vitamin mangel. Hvis du ikke får nok kalsium, magnesium eller andre viktige vitaminer i kosten, kan det føre til at hjertet til å vekke fra tid til annen. Også, når du er dehydrert fra trener og ikke drikker nok vann, kan du ha problemer med hjertebank. Overdreven kaffe og alkohol drikking kan føre til dehydrering. Mange som bruker alkohol for mye har dette problemet fordi alkohol tapper kroppen for vann.

Angst og hjertebank

Hjertebank kan også være forårsaket av angst. Er du redd eller bekymret ofte når du går til sengs? Du stress og tenke på alle dine livsproblemer rett før du sovner Do? Hvis så, kan det være en grunn til at du opplever dette problemet. I et ekstremt tilfelle, kan det være du har et panikkanfall.

Rykninger

Som hjertebank, kan stress og angst føre til muskelrykninger i søvne. Hvis du føler disse ufrivillige rykninger fornemmelser i ansiktet, ben, mage området og andre merkelige steder, kan det være fordi du er foruroligende og tenker for mye når du sover. Bedtime bør være en tid med hvile for sinnet ditt, og kroppen din reagerer deretter.

Flimmer

Hvis du føler en rykninger rundt hjertet ditt, kan det være det som kalles "flimmer", som er når hjertet musklene nappe. Det kan også bare være musklene over hjertet som flytter midlertidig. Noen medisinske eksperter sier også at rykninger muligens kunne være relatert til revmatoid artritt.

Hypertyreose

Rykninger og hjertebank er begge symptomer på en tilstand som kalles hypertyreose. Med denne tilstanden, er skjoldbruskkjertelen produserer for mye av tyroksin hormon, som levendegjør ditt hjerte og gjør stoffskiftet arbeide raskere. Hvis du opplever disse to symptomer (hjertebank og rykninger) i kombinasjon med en plutselig vekttap, forstørret skjoldbruskkjertelen i halsen og problemer med å sove, kan dette potensielt være ditt problem. Du må ha denne diagnosen av en lege for å være sikker.

Medisiner

Endelig har noen medisiner vært kjent for å forårsake hjertebank og rykninger, som Levaquin og Advair (se flere legemidler oppført nedenfor under "Referanser"). Spør legen din om medisiner som forårsaker disse symptomene.

Våkner opp etter en hodeskade

Våkner opp etter en hodeskade


Bevisstløse pasienter med hodeskader kan være i alvorlig fare, men det betyr ikke at de må bli vekket opp. I verste fall virker unormal søvn som et symptom på en alvorlig skade.

Misforståelse

Ifølge Dr. Paul Auerbach, sove etter en hodeskade ikke forverres ikke den skadde personens tilstand. Før MR og CT-skanning, legene hadde ingen enkel måte å fastslå hvorvidt hjernen lidd skade. Nevrologiske undersøkelser er nødvendig at pasienten er våken. Dette forårsaket folk til å tro at å sove etter en hodeskade var farlig, men søvn har ingen innvirkning på utviklingen av skader.

Advarsel

Dr. Sara Schutzman sier at tap av bevissthet kan indikere en hodeskade. Tap av bevissthet for en tidsperiode kan være en indikasjon på en karakter tre hjernerystelse. Når en skadet person går ut, og kan ikke bli vekket opp, bør ambulanse bli kalt umiddelbart.

Expert Insight

Ifølge Dr. Ruth Hutchinson og Dr. Terry Hutchinson, hvis en pasient med en hodeskade blundere i langvarig bevisstløshet, ingen kan bestemme hvor mye tid vil gå før den personen våkner. Å våkne opp etter en alvorlig hodeskade krever en prosess som kan vare i flere timer til flere år.

Passion Flower og Rykninger Remedy

Rykninger er ofte forårsaket av stress, angst og nervøsitet. Mens Pasjonsblomst rettsmidler brukes til å behandle disse forholdene og den resulterende rykninger er generelt ansett som trygt; er det viktig at du adresserer den underliggende årsaken til rykninger. Kutt ut koffein og øke nivåene av trening og hvile for å behandle forhold som bidrar til rykninger. Hvis du fortsetter å bli plaget med rykninger, bør du kontakte lege for konvensjonelle behandlingsalternativer. Likeledes, konsultere legen din før du tar urte kosttilskudd.

Alternativer

Pasjonsblomst er et populært middel i Europa brukes til behandling av angst. Pasjonsblomst har en beroligende og krampeløsende effekt, ifølge Anne Cowper, en medisinsk herbalist, og bidrar ved å slappe av muskelkramper og spenning, beroligende nerver og lindre smerte. Cowper indikerer også at pasjonsblomstolje kan anvendes for å behandle helvetesild, isjias, neuralgi, Parkinsons sykdom og kolikk, sammen med stressrelaterte rykninger. Den er tilgjengelig i te form så vel som i skjær form i henhold til Cowper. De fleste tinkturer er alkoholbasert, så det er en god idé å fortynne dem med vann for å gjøre det lettere på magen ifølge Anne Cowper en medisinsk herbalist i boken, "The Doctors Book Of urte hjem rettsmidler." Ta 40 dråper tinktur i åtte gram vann før eller med måltider. Alternativt, drikke en kopp pasjons te tre ganger daglig for lindring. Sett en teskje tørkede passionflowers i en kopp, hell i åtte gram av kokende vann, dekk og bratt i 10 minutter. Strain og drikke. Pasjonsblomst er trygt å ta regelmessig, men er best tatt som en medisinsk te i tider med stress, snarere enn som en dagligdags te.

Pasjons fungerer også godt når den kombineres med andre urter i skjær form. Connie Catellani, MD, medisinsk direktør i Miro Center for Integrative Medicine i Evanston, Illinois, anbefaler en kombinasjon skjær form. Catellani sier at vendelrot, pasjons og skullcap er spesielt nyttig når den kombineres for å behandle stress, angst og ofte resulterende rykninger som finnes i boken, "The Complete Guide to urte hjem rettsmidler". Dette er en vanlig urte kombinasjon som kan bli funnet i mange naturlige helsekostbutikker. Skullcap sammen med vendelrot begge har beroligende egenskaper, og bidra til å øke effekten av pasjons, ifølge Anne McIntyre medlem av Storbritannias National Institue of Medical Naturmedisinere og medeier av Midtsommer Cottage Clinic i Oxfordshire, England, og som nevnt i boken "The Complete Book of Herbal hjem rettsmidler". Vær forsiktig med å utvanne dette midlet etter anvisningen på pakken. Den anbefalte dosen er to droppers av blandet skjær i en halv kopp vann tre ganger om dagen.

Konsultere legen din før du legger noen urte supplement til behandlingsopplegg. Hvis du fortsatt opplever symptomer på rykninger, stress, angst eller nervøsitet, konsultere legen din for andre behandlingstilbud. Ikke ta pasjons med en MAO-hemmer.