Digidexo.com

Body Wrap Vekttap

Body Wrap Vekttap


Innpakninger indusere tommers tap ved å redusere overflødig vann vekt og frigjøre giftstoffer fra kroppen. I utgangspunktet, de gjør at du svetter. Noen innpakninger er designet for å rense kroppen for giftstoffer. Andre er utformet for vekttap.

Bakgrunn

I bruk i århundrer, er kroppsinnpakning vanligvis utføres i high-end salonger eller spas; men de kan også brukes hjemme. I de siste tiårene, har moderne helsesentre og klinikker lagt kroppsinnpakning og kroppsbehandlinger til sine tjenester for kunder. Disse inkluderer kroppsinnpakning for tommers tap og avgiftning, samt et avslapnings hjelpemiddel.

Innpakninger kan hjelpe deg å miste vekt, oppnå tommers tap, avgifte huden for urenheter og tone huden. De bidrar også i reduksjon av cellulitter og gi huden en mer tonet utseende. Noen mennesker bruker kroppen brytes for å lindre smerter fra skade eller sykdom. Infrarød varme innpakninger brenne kalorier, og antas å tilby noen lettelse fra ledd- og muskelsmerter.

Typer av Body Wraps

Det er vanligvis to hovedtyper av kroppsinnpakning. En er hovedsakelig for avgiftning, og er vanligvis en urte kroppsinnpakning. Med denne kroppen brytes, er målet å rense kroppen for giftstoffer og urenheter. Den andre kroppsinnpakning er hovedsakelig for vekttap. Med denne wrap, er målet å oppnå rask tommers tap så vil du se og føle deg slankere. Ytterligere andre innpakninger fokusere på en kombinasjon av de to. De fleste kaller for en urte og mineralblanding som skal påføres før kroppen brytes.

De typer kroppsinnpakning løsninger inkluderer urte kombinasjoner, avgiftende leire og mineraler, tang, kollagen, lipase og aloe vera. Nyere versjoner selv innlemme infrarød varme. Noen merkenavn av infrarøde innpakninger er thermojet Morfologic, Sudatonic og Formostar. I de fleste kroppsinnpakning, vil du bli dekket med den valgte løsningen og deretter innpakket fra topp til tå. Du kan imidlertid velge en målrettet kroppsinnpakning for spesifikke områder som midje eller lår.

To av de mest kjente spa / salonger som tilbyr profesjonelle esthetician innpakninger er Plutselig Slank og Merle Norman.

I tillegg er mange uavhengige salonger og spa tilbyr kroppsinnpakning og kroppsbehandlinger. Innpakninger i et spa eller salong vanligvis kjøres fra $ 80 til $ 150. Fordelen med å ha en utdannet estetiker utfører kroppsinnpakning er at denne personen skal være sertifisert og har gjennomført et opplæringsprogram. Hjem kropp vikle kits er tilgjengelige fra flere leverandører på Internett eller i butikker til en redusert pris fra salongen rate.

Potensial og forholdsregler

Tilhengere av innpakninger si at de kan hjelpe tone hud, redusere forekomsten av cellulitter, øke metabolismen, detox kroppen, brenne kalorier og fremme tommer og vekttap.

Potensial til å bistå i detox fra narkotika, nikotin og andre kjemikalier fra sigarettbruk er i stor grad uutforsket. Psykologisk potensial bør være å øke selvtilliten, fremme avslapning og bygge tillit. I tillegg, andre hevder de infrarøde kroppsinnpakninger lette ledd- og muskelsmerter, og samtidig redusere opptil 1400 kalorier per økt.

Som med alle kroppsbehandling, kan det være noen bivirkninger fra bivirkninger. Ta kontakt med helsepersonell før bruk hvis du for tiden tar medisiner eller lider av en sykdom.