Digidexo.com

Body Fungus Symptomer

Body Fungus Symptomer


Forskjellige typer sopp lever naturlig i kroppen. Til tider kan denne soppen innhente kroppens naturlige bakterier i tykktarmen, fordøyelseskanalen og selv på huden. Dette kan forårsake irritasjon internt og eksternt i form av sopp-infeksjoner, hvorav mange typer eksisterer. Noen er mer alvorlige og smertefulle enn andre.

Årsaker til sopp-infeksjoner

Sopp infeksjoner i tykktarmen og fordøyelseskanalen kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, p-piller og kortikosteroider. De kan også være forårsaket av kronisk stress, dårlig kosthold, matallergier og selv klorvann. Eksterne sopp infeksjoner kan være forårsaket av iført stramme og våt eller svett klær for lang. Skitne undertøy eller bleier også føre til soppinfeksjoner. En sopp kalt Candida albicans lever naturlig i kroppen, og på huden. En intern candida infeksjon kan utløse mange eksterne sopp infeksjoner, særlig de som holder gjentakende.

Effekter fra Candida albicans

Når candida albicans begynner å vokse i tykktarmen, slimete fôr av tykktarmen blir betent. Fekal forstoppelser deretter danne langs veggene i tykktarmen og blokkere viktige næringsstoffer. Som kroppens naturlige bakterier bekjempe sopp eller gjær, avgir det giftstoffer som det dør. En erosjon av tykktarmens bakterier, som det bekjemper gjær, gir et egnet miljø for visse parasitter. Over tid, kan det overskytende sopp, giftstoffer og parasitter inn i blodbanen og bosette seg i celler og kroppens vev. Dette kan føre til mange sykdommer, inkludert sopp-infeksjoner.

Typer sopp infeksjoner

De interne soppinfeksjoner er kalt candidiasis. Vanlige eksterne gjær infeksjoner inkluderer penile og vaginal gjær infeksjoner, munn trost, fotsopp, ringorm og jock kløe. Folk i alle aldre kan få disse infeksjonene. Munn trost oppstår på tungen og innsiden kinnene i munnen. Det kan også spre seg til halsen og spiserøret. Ringorm kan vises i samme områder som skrittsopp (innvendig lår og lyske området), men også kan spre seg til negler og hodebunn. Det er også sopp som påvirker tåneglene.

Candidiasis, munn trost og Ringorm Symptomer

Intern candidiasis kan forårsake gastritt, hodepine og diaré. Penile og vaginal gjær infeksjoner forårsake alvorlige kløe og noen ganger smerter. Ofte vaginal gjær infeksjoner forårsake en cottage cheese ser stoffet skal vises. Begge underlivsinfeksjoner kan ha et stivt lukt. Munn trost vises vanligvis som forhøyet hvite, gule eller kremfargede flekker på tungen. Disse har ikke alltid vondt, men de vanligvis blø hvis de blir gnidd eller ripete. Ringorm starter vanligvis ut som en rødlig, skjellende flekk eller bump. De sår kan fester og bli pus-fylt i tillegg. Ringorm i hodebunnen starter ut som en liten kvise. Det blir til slutt skjellende og flassende. Negler eller tåneglene berørt av ringorm eller annen sopp er vanligvis tykkere, gulaktig og sprø.

Fotsopp og jock kløe Symptomer

Kløe og svie er normale tegn på fotsopp. Det vises vanligvis som flekker av rød og flassende hud på og mellom tærne. Det kan også påvirke toppen og bunnen av foten. Skrittsopp synes som kløende, rød, hevet plaketter med skarpe grenser. Små kviser eller pustler kan dot grensene. Center områdene er vanligvis rød og flassende og kan skrelle. Flekkene har en tendens til å være rødere hvis skrittsopp tilstanden er ansporet av en intern overvekst av candida albicans sopp.