Digidexo.com

korrigere holdning

Måter å korrigere dårlig holdning

Riktig holdning forbedrer din generelle helse ved å gi optimal bruk av musklene dine. Enkle øvelser kan være alt du trenger å styrke skulder og ryggmuskler, noe som vil bidra til å korrigere dårlig holdning.

Riktig holdning

Kvinner i India har utmerket holdning. Dette er fordi de slites sarees - lange, flytende stoff som kan arrangeres på en rekke måter, men er vanligvis bæres over begge skuldre. Saree er forankret over høyre skulder, drapert over brystet, og deretter slengt over venstre skulder. Å bære en riktig måte, må skuldrene alltid være tilbake og overkroppen skal være rett.

Amerikanerne har ikke en så utbredt teknikk for å mestre holdning i dag. Personer med god holdning er tradisjonelt de som rir hester, ta en dans klasse, gjør yoga, eller spille et instrument; Men for de fleste av oss video-gaming, mobiltelefon texting, og Internett-surfing folkens, holdning noe våre mødre ga opp på håndheving år siden.

Hva er god holdning?

Kiropraktor Kelly Andrews, en ergonomisk spesialist, sier god holdning innebærer å fordele kroppsvekten jevnt på forsiden, baksiden og sidene av føttene mens du står. I sittende stilling, justere ører, skuldre og hofter i en vertikal linje.

John Shubbe, også en kiropraktor, sier at holdning er ikke bare kosmetisk, men viktig for god helse. Over tid, kan dårlig holdning endre anatomiske karakteristikker av ryggraden, noe som kan påvirke bein, muskler, nerver, og til og med kapasitet på blodkar.

Korrigere dårlig holdning

For å bedre holdning, en rekke løsninger er tilgjengelige, fra korrigerende bukseseler til å utøve programmer, fra kiropraktikk besøk til kampsport leksjoner. Enten problemet er typisk eller mer omfattende, vil ta opp holdningen din nå gir ikke bare langsiktig, men umiddelbare fordeler. Romow.com, en online helse katalog, foreslår tre enkle trinn.

Først gjør arm og skulder strekninger når du sitter bøyd over en datamaskin i lange perioder av gangen. Tillat skulderbladene til å komme sammen. Strekk armene bak deg og over hodet.

Sekund, plassere et speil på pulten din slik at du er klar over utseendet ditt. Hvis du ser du er bøyd over, vil du være mer tilbøyelig til å korrigere holdning.

Tredje, brette en pute under knærne og lå flatt på ryggen når du sover. Hodet skal ikke være mer enn et par inches fra madrassen. Heve det for mye med puter kan føre til at bunnen av hodeskallen til stikke frem.

Arbeide på datamaskinen

Hvis du har avtale med noen form for hånd, håndledd, arm, albue, rygg eller nakke smerter, et ergonomisk tastatur og musematte, som holder håndleddene rett, kan utgjøre hele forskjellen når du arbeider ved datamaskinen. Hvis du er høy, kjøpe en skjerm riser å forhindre belastning på nakken. Ta pauser hvert 30. minutt til å stå, gå, og strekke i minst to minutter. Det er musklene vi bruker for stillinger som vi bo i det lengste hver dag at vi kan anstrengt eller inflame over tid.

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Undersøke arbeidsstillingen

Hvis du har dårlig holdning, har du sannsynligvis ikke tenke på det. Men før feilen dårlig holdning må du først finne ut hvilke deler av din holdning trenger hjelp. Bestem de områdene hvor din holdning trenger mest forbedring ved å spørre deg selv spørsmål som for eksempel om skuldrene er falt. Du kan også ha noen andre påpeke din holdning.

Korrigere dårlig holdning

Foruten slumped skuldre, innebærer dårlig holdning hodet vendt ned. Den er låst kne, legger overdreven belastning på ryggraden. På den annen side innebærer god holdning rette ryggen og løfte brystet, samt rulle tilbake skuldrene og rotere bekkenet med magen og bak i mål i. God holdning er samkjøre kroppen slik at alle delene er balansert, foruten å være støttes for å forebygge stress. For god holdning, stå med føttene litt fra hverandre. Hold knærne rett og skuldrene tilbake.

Korrigering Neck Pain

Det første skrittet til lettelser nakkesmerter er korrigere dårlig hals holdning. Tenk over hvordan du bærer hodet. Har du lener den frem? Hvis ja, du legger ekstra vekt på halsen, som hodets vekt økes med 10 pounds for hver centimeter hodet går fremover (se Ressurser). Derfor, hvis du lener deg framover med bare 2 inches, du legge 20 ekstra pounds av hodet vekt på halsen. Enda verre, når spinal vev utsettes for høyt trykk, kan de deformeres og oppussing, forårsaker varige endringer. Det er derfor det tar tid å rette opp problemet.

Hals øvelser

Nakke øvelser rettet for bedre hals kontroll er en god måte å begynne å korrigere nakkemusklene, som har vokst svak. Ta pauser fra dataarbeid, gjør nakke øvelser. Trekke hodet over skuldrene, klem skulderbladene sammen i ryggen.

Andre behandlinger

Foruten øvelser målrettet for å bedre nakkesmerter, andre behandlinger inkluderer mental avspenning og meditasjon, som bidra til å avlaste spent musklene, hjelper du gjøre øvelser for å korrigere holdning problemer. Noen mennesker har funnet yoga og pilates effektive i å styrke musklene for bedre holdning og forbedre såre halser. Når du kjører eller sitter som passasjer i en bil, kan du bruke en ryggstøtte pute. Når ryggen er støttet, hodet og nakken er i stand til å bevege seg tilbake over skuldrene.

Kontroll sko og ryggsekker

Velg sko og ryggsekker som gir god støtte. For eksempel unngå høye hæler, en stilling press på korsryggen. Ofte folk lider av nakkeproblemer på grunn av dårlig utformet og tunge ryggsekker. Mange ryggsekker er gjort for å tvinge hodet for å bevege seg fremover på grunn av for mye vekt på baksiden. Sørg for at du eller dine barn har riktig utformet ryggsekker som distribuerer vekten konsekvent, unngå belastning som forårsaker dårlig hals holdning og smerte.

Hvordan riktig holdning

Hvordan riktig holdning


Det er en av de tingene du vet du skal gjøre som å spise grønnsakene dine og få nok hvile: Men som disse to oppgavene, kan holde god holdning være lettere sagt enn gjort. Hvis du har slakket noe av på å holde slakk ut av ryggen din, vil følgende tips hjelpe deg å stå oppreist again.Good holdning har mange fordeler. Det hjelper oksygen og blod sirkulere bedre. Du ser tynnere og mer selvsikker. Så les videre for å få deg i riktig posisjon. Alle disse trekkene kan føles vanskelig i begynnelsen, men med praksis, vil god holdning føle deg helt naturlig. Deretter kan du komme tilbake til dine grønnsaker.

Bruksanvisning

Hvordan korrigere holdning

Pust inn i den. Den første delen av korrigere din holdning er å være klar over alle de delene som du skal bruke til å sitte og stå oppreist. Ta et dypt åndedrag. Pust inn gjennom nesen og la magen vokse. Gjenta dette et par ganger og la brystet og skuldrene stige og falle med hvert åndedrag. Denne bevegelsen vil bidra til å starte å aktivere din kjernevirksomhet og ryggmuskulaturen og hjelpe deg å slappe av slik at du kan omstille

skuldre. Som spenning mounts i nakken og ryggen, vil skuldrene finner veien nærmere og nærmere ørene. Korrigere din holdning betyr å få skuldrene lavere enn øreflippene. Trekk skuldrene ned og tilbake. Hvis du sitter i en stol, skal skuldrene og øverst på ryggen berører stolen. Hvis du blir stående, skal skuldrene være plassert slik at de ikke kurve fremover.

Stram Abs. Magemusklene vil bidra til å støtte kroppen din som du korrigere din holdning, så sørg for at disse musklene er engasjert. Trekk magen i akkurat nok til å føle seg deres støtte. Du trenger ikke å trekke dem i så stramt at du ikke får puste, akkurat nok til å føle dem fungerer.

Trekk Hips Forward. Ryggen har to naturlige kurvene i den. Den ene er på toppen av ryggen og kurver ut. Den andre er i korsryggen og kurver i. Hoftene sitte nederst i denne kurven. Akkurat som du må være nøye med å ikke la skuldrene slentre inn i svingen på toppen av ryggen din, må du være forsiktig med å enten hyper-utvide den nedre kurven. Trekk hoftene fremover, slik at de faller i linje under skulderen din.

Sjekk ditt arbeid. Fordi dårlig holdning kan føle seg mer komfortable enn riktig holdning for en stund, må du visuelt sørge for at du gjør det riktig. Finn et speil og øv komme inn holdning. Sjekk ut din refleksjon når du passerer vinduer. Sjekke inn når du kan for å sørge for at du holder kroppen i riktig posisjon.

Bruk dine verktøy. Noen ganger bruker riktig holdning kan bli hemmet av det arbeidet som vi trenger å gjøre. Folk trenger å sitte på pulter og bruke datamaskiner, og dette kan tvinge kroppen inn mindre enn perfekt holdning. Det finnes imidlertid en rekke ergonomiske verktøy tilgjengelig for å hjelpe. Kontorrekvisita butikker bære mange forskjellige typer av rygg, bein, skulder og hånd støtte for å bidra til å holde din holdning så perfekt som det kan være. Noen av disse verktøyene er: Ergonomisk Kontorstoler - disse stolene tillate sensitiv justering bak nakke, skuldre og korsrygg samt tilt alternativer for armlener og seatComputer Pauser - Disse mini-hyller tillate brukerne å tilpasse sine dataskjermer til høyre høyde slik at halsen kan være i en nøytral stilling når du viser screen.Foot Pauser - Disse går under pulten og brukere hvile føttene på dem for å holde knær og hofter i en nøytral posisjon.

Dårlig holdning Øvelser

Dårlig holdning Øvelser


Dårlig holdning er ansett å være en av de viktigste årsakene til ryggsmerter av kiropraktorer. For hver tomme hodet vippes forover, setter det en annen 10 pounds av belastning på nakke og skuldre. Heldigvis er det lett å korrigere holdning ved å styrke trapespartiene og rhomboid muskler, som er de musklene som støtter nakken og hodet.

Wall Push Ups

Wall push-ups er et utmerket alternativ til en tradisjonell push up fordi de reduserer belastningen på armer, mage og rygg. Jo nærmere du står på en vegg, jo lettere er de å utføre. Men du må fortsatt utføre push ups benytter riktig form. Stå mot en vegg med føttene sammen. Tærne skal være omtrent to meter fra veggen. Plasser hendene mot veggen i skulderhøyde, bredde skulder fra hverandre og sakte lene seg mot den. Senk kroppen til nesen berører veggen. Skyv tilbake til utgangsposisjonen.

Trekker på skuldrene

Kort jakke er en av de beste vektløfting øvelser for å bygge muskler i nakken og det område av skulderleddet. Ettersom dette området består av en rekke ben, ligamenter og sener, er det der vektløfting skader som normalt forekommer. Shrugs bygge opp dette området mens du bruker et begrenset utvalg av bevegelse for å begrense muligheten for skade. Når du gjør denne øvelsen, trill ikke skuldrene; bare flytte dem rett opp og ned. Stå med føttene skulder bredde hverandre og armene langs sidene. Hold en manual i hver hånd. Sakte heve og senke skuldrene.

Skulder Blade Squeeze

Skulderblad klem er en enkel øvelse som kan gjøres hvor som helst når det har blitt mestret. Gjør det vil ikke bare bidra til å forbedre din holdning, men vil også øke omfanget av bevegelse for skulderbladene. Første gang du utfører denne øvelsen, bør du sitte på en krakk eller armless stol. Sitte oppreist, ikke lene seg mot stolryggen. Armene skal være på dine sider med albuene bøyd. Brette haken mot halsen og løft brystet. Så sakte bringe skulderbladene sammen, bringe albuene bak deg. Hold skuldrene nivå som du gjør dette. Ikke løft skuldrene opp mot ørene. Hold i to sekunder og slappe av. Igjen og igjen. Prøv å gjøre flere repetisjoner av denne øvelsen en dag. Du kan til og med gjøre det mens du står i dusjen.

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som utvikler seg over tid. Legemidler hjelpe behandle tilstanden og forbedre pasientens livskvalitet. Oppgave og terapi er også svært viktig i behandling av Parkinsons sykdom.

Betydning

Parkinsons symptomene varierer fra pasient til pasient, som gjør hvilken grad sykdommen fremskritt. Stive muskler, skjelvinger, langsomme bevegelser, dårlig holdning og tap av balanse er førsteklasses symptomer og alle kan forbedre med daglige øvelser hjemme eller med en terapeut.

Betraktninger

Trene hver dag er en av de beste behandlingene for å hindre de negative effektene av Parkinsons sykdom. Fysisk aktivitet får oksygen til hjernen, bekjempelse ytterligere celleskade, tap av kognitive ferdigheter og muskelkontroll at Parkinson-pasienter støter på.

Fordeler

Å komme seg rundt er vanskelig for Parkinson-pasienter og bruk av hjemme-trening bånd er gunstig, samt praktisk. Flere DVDer har en sittende treningsprogram for Parkinson-pasienter til bruk i privatliv, sikkerhet og komfort for sine egne hjem.

Funksjoner

Øvelse bånd for Parkinson-pasienter har en langsom og full body workout. De inneholder ofte øvelser for å puste, vekt skiftende og tips om å korrigere holdning.

Funksjon

Den amerikanske Parkinson Sykdommer Association tilbyr en trening og avslapping video for Parkinson-pasienter. Enkle øvelser som mål å bedre mobilitet, styrke, pust og kroppsholdning er inkludert samt avspenningsteknikker.

Potensiell

Øvelser demonstrert på bånd spesielt for Parkinson-pasienter er enkle å følge og flyte jevnt fra den ene til den neste. Mange er også ganske motiverende for både pasienter og pleiere.

Symptomer på isjiasnerven Injury

Isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen, går fra korsryggen, gjennom setet og hofter, og deretter ned på baksiden av leggen. Selv om denne nerven er i begge ben, tilstanden og dens symptomer vanligvis forekommer bare i et ben på en gang. En viktig ting å huske på: Symptomene på en isjiasnerven skade faktisk gjenspeiler et annet problem. Symptomer noen ganger kan bli løst ganske lett, men hvis tilstanden vedvarer, ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren for videre diagnostisering.

Pain

Smerte er den mest åpenbare symptomet som involverer isjiasnerven skade. Det begynner vanligvis i korsryggen og reiser langs stien nerve tar: gjennom baken, ned låret og inn i leggen. Alvorlighetsgraden kan variere fra mild til alvorlig. Noen ganger kan smertene manifesterer seg som en skarp eller brennende følelse, eller det kan føles som et elektrisk støt.

Nummenhet

Med isjiasnerven skade, nummenhet, som smerte, kan oppstå langs stien nerve følger. Nummenhet kan påvirke hele beinet, eller en del av beinet kan være nummen mens et annet område har smerter. Du kan også oppleve en kriblende følelse i tærne eller deler av foten, nesten som om de ble sittende fast med nåler.

Tap av blære eller tarm kontroll

Hvis du mister blære eller tarm kontroll med isjiasnerven skade, kan det være et tegn på cauda equina syndrom. Denne sjeldne tilstanden er alvorlig og krever øyeblikkelig hjelp. Hvis du har en eller begge av disse symptomene sammen med isjias, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Årsaker

Isjiasnerven skade skjer ofte når en herniated disk komprimerer en nerve rot i korsryggen. Enhver traumatisk slag mot den nedre ryggrad eller kompresjon av nerverøtter, slik som et fall på ryggraden eller i en bilulykke, kan resultere i isjiasnerven skade. Svulster på ryggraden er en annen sak; som svulstene vokser, komprimere de nerverøtter eller ryggmargen.

Behandling

Symptomer generelt kan avlastes med trening og uttøyning, varme eller kalde omslag, og over-the-counter smertestillende medikamenter. Legen din vil kanskje sende deg for fysioterapi for å styrke ryggmusklene og kanskje for å hjelpe korrigere holdning. Dersom smertene ikke avtar ikke i løpet av noen måneder, kan legen injisere en epidural steroid i det berørte området for å lindre betennelser rundt nerve. I alvorlige tilfeller - når ekstrem svakhet blir opplevd, når det er et tap av blære eller tarm kontroll, eller når ingen andre behandlinger har jobbet - legen din kan anbefale kirurgi for å reparere skaden.

Løsninger for Degenerative Disc Disease Pain

Degenerative plate sykdom er en tilstand som påvirker ryggsøylen der skivene mellom ryggvirvlene tørke ut. Dette fører til smerte som ryggsøylen støtter kroppen under daglige rutiner. Faktorer som bidrar til degenerative plate sykdom er aldring, skade på noen del av ryggsøylen, osteoporose og leddgikt. Flere løsninger er tilgjengelige for å lindre smerter fra degenerative plate sykdom.

Medisiner

Reseptbelagte medisiner er mye brukt i å kontrollere smerter forårsaket av degenerative plate sykdom. Leger ofte foreskrive smertestillende medikamenter, muskel relaxers, steroider og anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerte symptomer. Det er imidlertid viktig å merke seg at smertestillende medikamenter og muskel relaxers kan være vanedannende.

Steroider hjelpemiddel for å redusere hevelse og gis enten i pilleform eller injeksjoner direkte i platene. Injeksjoner vanligvis lindre smerte i opptil flere måneder.

Leger tidvis foreskrive medisiner som Advil, Tylenol og aspirin for mild smertelindring.

Behandlinger

Fysioterapi hjelper pasienten tilbake til full bevegelse ved hjelp av øvelser, is søknader til baksiden, og andre modaliteter som ultralyd og elektronisk stimluation. Fysioterapi fungerer bare så lenge pasienten er villig til å delta.

I tillegg til fysioterapi, kiropraktikk manipulasjon av ryggen hjelpemidler i å redusere smerte ved omstilling ryggraden. Når ryggraden er tilbake i normal stilling, kan skivene motta flere fluider fra kroppen, for derved å redusere smertene. Mange mennesker finner mer lindring fra en kiropraktor enn medisiner.

Et alternativ til andre metoder er akupunktur. En liten nål plasseres av en lege i spesifikke trykkpunkter på kroppen reduserer plate smerte også.

Spinal kirurgi anses som siste utvei til andre alternativer i mange tilfeller. Kirurgi omfatter trykkavlastning av ryggmargen eller spesifikke nerver, noe som hindrer ytterligere nerveskader og stabilisering av en viss seksjon av vertebra.

Betraktninger

Andre mulige løsninger smerte forebyggende bære egenomsorg. Dette omfatter justering holdning, sovevaner, stressfaktorer og sittestilling. Øvelser og ergonomiske hjelpere bidra til å korrigere holdning. Avspenningsøvelser bidra til å redusere stress, som igjen slapper av musklene for å unngå smerte. Løfting og bøying feil vil forårsake smerte og / eller skade. Riktig løfting og bøying teknikker sammen med en back seler hjelpere i smertelindring også.

Mens aldring er den vanligste årsaken til degenerative plate sykdom, er det ingen kjent kur for sykdommen. Det er progressiv, men kontrollerbar. Mosjon og ryggsmerter styring går en lang vei mot en bedre livskvalitet med mindre smerter.

Hvordan lage en innersåle på en Heel Lift

Hvordan lage en innersåle på en Heel Lift


Heel inserts er slitt for en rekke årsaker, ikke bare av de som er "vertikalt utfordret", som er vanligvis antatt. De kan støtte justering i føtter, ben og rygg, og kan bidra til å korrigere holdning for de som har en liten forskjell i lengden mellom det ene beinet og den andre.

Hælen Innsatsen er best brukt med en innersåle på toppen slik at den passer mer tett med foten. Innleggssåler kan nå kjøpes fra en lokal apotek eller supermarked og trimmet til størrelse, men det er nok av resirkulerbart materiale liggende rundt i huset som vil gjøre jobben like effektivt.

Bruksanvisning

•  Plasser innersåle materiale (den gamle treningsmatte eller papp) på et flatt underlag. Plasser skoene på toppen.

Bruk en fin tusjpenn, tegne rundt sålene på skoene dine, på innsatsen materialet, slik at du sitter igjen med omrisset av skoen.

•  Dot masse poeng 3 mm til 4 mm på innsiden av omkretsen av denne kontur. Dette er for å gjøre deg i stand til å skape en indre omkrets som vil passe innsiden av skoen når du klippe det til riktig størrelse.

Skjær innleggene langs retningslinje av den indre omkrets, ved hjelp av den opprinnelige ytre sporing for å hjelpe deg å holde formen på skoen.

Plasser innsatsene i din gamle par sokker, og trimme overflødig stoff på baksiden enden slik at du sitter igjen med en klut-dekket innersåle. Du kan bruke en tynn linje med superlim for å bringe stoffet sammen i en pen søm på baksiden linje av sålen (dvs. den delen som sitter mot baksiden av skoen).

Hvordan lage en TMD munn vakt mer effektiv

Munnen vakter, som brukes til å behandle kjeve lidelser (TMD), kommer i ulike former, farger og størrelser, og behandle en rekke helseproblemer og symptomer som påvirker temporomandibulær ledd som knuger, sliping og feilaktig dental justering. De er mest effektive når de brukes i kombinasjon med andre behandlingsformer og en TMD behandlingsplan. Her er hvordan du får mest mulig ut av din TMD tannbeskyttelse.

Bruksanvisning

Følg dine tannlegens eller kjeveortoped instruksjoner, som de er basert på den individuelle behandlingsplanen er utformet for å lindre dine spesifikke TMD symptomer og de ​​helsemessige problemene som forårsaker dem. Selv om dette trinnet kan virke som sunn fornuft, lider mange TMD slakk av eller bort fra instruksjonene under behandling, forårsaker en økning i symptomer eller permanent kjeven felles eller tenner skade.

Relax. Den enkleste måten å gjøre din TMD munn vakt mer effektive er å slappe av og roe kroppen din, siden stress er antatt å være en av de største årsakene til knuger og sliping. Selv om munnen vakter bidra til å beskytte tennene mot fysisk skade, vil de ikke beskytte temporomandibulær leddene eller bidra til å redusere smerte hvis tennene dine er spent klemmes ned eller sener, muskler eller leddbånd langs nakken og ansiktet er så stramt at de forårsaker ukontrollert knuger eller kjeve forskyvning.

Praksis pust og biofeedback teknikker for å hjelpe deg å slappe av og endre noen atferd som kan være kilden til stress, spenning eller TMD symptomer. Mind-over-kroppen eller forårsake behandlingsteknikker utfylle symptom bare behandlinger ved å behandle den underliggende årsaken til dine helseproblemer og symptomer.

Masser hode, ansikt, nakke og skuldre eller planlegge regelmessige behandlinger med en profesjonell fysioterapeut eller massør. Lys, vanlig massasje ikke bare løsner over-stresset, trange eller anstrengt områder, men bidrar til å frigjøre strammet myofascia som også kan være en underliggende årsak til innstramming. Denne type terapi fungerer også med andre behandlinger for å forbedre muskelrelaterte TMD symptomer ved å korrigere holdning problemer.

Strekk musklene langs nakke, skuldre og kjeve gjennom lett trening før og etter bruk din munn vakt, og etter hvert 20 minutter av databruk.

Diskusjon mens iført din munn vakt. Mange nye wearers har vanskeligheter med å akseptere munn vakt tilstedeværelse i munnen og kan slutte seg det eller utilsiktet fjerne det mens du sover - spesielt hvis munn vakt må brukes i løpet av dagen. Lære å snakke effektivt med vakten i ikke bare gjør det lettere for kroppen å akseptere det, men også hjelper deg til å slappe av mer, som vakt posisjonerer kjeven til en mer avslappet stilling.

Bruk is eller varme packs og anti-betennelse medisiner for å redusere eventuell betennelse i TMD eller anstrengelsesrelaterte muskel og sene betennelse.

Instrumenter Brukes av Kiropraktorer

Instrumenter Brukes av Kiropraktorer


Kiropraktorer bruker mange instrumenter i sine kontorer, inkludert sine egne hender og kropp. Datastyrte instrumenter og massasje instrumenter, inkludert kjøleelementer og varmeputer, hjelpe en kiropraktor slappe muskler slik manipulasjon av ryggraden kan forekomme. X-ray maskiner og ultralyd maskiner hjelpe kiropraktor i å hjelpe pasienter. Leger bruker holdning og ernæring for å vurdere og riktig behandling.

Maskiner Brukes av Kiropraktorer

Mange av bordene i en kiropraktor kontor er utstyrt med nyttige enheter. Noen tabeller bruker tyngdekraften til å korrigere holdning av en pasient, slik manipulasjon er mer effektiv. Noen bord har ruller som masserer pasientens rygg mens oppvarming av rygg eller hofte som trenger justering. Thompson teknikk oppstår når putene på bordet slippe en tomme eller to, som en kiropraktisk skyvekraft oppstår. Ultralyd maskiner redusere betennelse i det berørte området. En Blair-head klemme hjelper posisjon hode og nakke for røntgenstråler.

Datastyrt Instrumenter

Er TENS et populært instrument som brukes til å redusere betennelse. TENS står for transkutan elektrisk Nerve Stimulator. Det stimulerer nervene å flytte den muskelen som er motvillig. Locator avsløre hvor bein er feiljustert. Disse arbeider med bildebehandlingsenheter som ultralyd. Termoelement er en enhet som måler varmen som kommer fra kroppen.

Håndholdte instrumenter

Activator Justering Instrument tillater kiropraktorer å forsiktig hamre en feiljustert ryggvirvel tilbake i ryggraden; arthrostim gjør det samme med rask fart. Nervo-takle måler temperaturen på begge sider av ryggraden for å finne hvor ryggraden må justeres. Toftness Radiation Detector identifiserer hvor klem nerver og feiljustert ryggvirvler oppstår.

Prosessuelle Instrumenter

For pasienter med en kiropraktor, ernæring, mosjon og utdanning går mye lenger enn bruk av maskinvare. Undervisning pasienter hvordan å ta vare på kroppen sin, får riktig trening, og praktisere god holdning er avgjørende for kiropraktor praksis. Kiropraktorer ønsker at pasienter lære hvordan du skal strekke stramme muskler for å avlaste trykket som forårsaker leddene blir feiljustert. Mange vet ikke engang bruke verktøy, annet enn hendene, for å manipulere og hjelpe en pasient i smerte. Kiropraktorer har mange ulike teknikker for å hjelpe ut pasienter som har skadet seg selv. Kinesiologi brukes av leger for å teste muskelstyrke. Bio-Energisk Synkronisering Technique avslører hvor benlengde forskjellig slik at en lege kan rette opp ubalansen. Med bio-kinetikk, bruker en kiropraktor et spesielt instrument i bunnen av hodeskallen for å lindre mange sykdommer.

Hvordan være en Inch Taller

Hvordan være en Inch Taller


Selv om vi skal elske oss selv for den vi er, uansett hvor kort eller lang, tynn eller lubben, kan det gjøre underverker for vår selvfølelse bare for å være litt høyere. Når vi føler høyere vi gå og snakke med mer selvtillit, virke mer attraktive, og kan bli tatt mer på alvor. Følgende er noen tips om hvordan å være en tomme høyere.

Bruksanvisning

Hvordan være en Inch Taller

•  Praksis daglig stretching å forlenge ryggraden og fast rygg, obliques og magemusklene. Bare stå med ryggen mot veggen og løfte hendene over hodet så høyt som du kan nå mens du står på tå. Hold mens du teller til ti, senke armene og stå flatt på føttene. Gjenta 10 ganger.

korrigere holdning. Mens du står foran et speil i full lengde, tenk du har en streng som kommer ut av toppen av hodet og går rett opp i taket. Trekk skulderen tilbake litt, forlenge halsen, se rett frem og trekk magen inn. I begynnelsen kan det føles unaturlig og ser stiv, men med praksis din holdning vil forbedre og så vil din høyde.

Kjøp et par sko som har en 1-tommers hæl på dem. Hvis du ikke liker måten høyere hæler ser, kan du kjøpe sko som har en 1-tommers såle.

Innkjøps 1-tommers høye sålene og sette dem i dine sko. De vil ikke være synlig, men bør ikke brukes med sandaler.

Følg en av de ovennevnte forslag, en kombinasjon av to eller tre, eller bruke dem alle og øke din høyde enda mer. Å være bare en tomme eller så høyere kan bety forskjellen mellom å føle greit om deg selv til å føle seg mye mer trygg.

Tips og advarsler

  • Hold deg unna alle produkter eller nettsteder som hevder de kan gjøre deg flere inches høyere. Ovennevnte forslag er lyd og gjør jobben, men prøver å være flere inches høyere er ikke mulig uten kirurgisk lem forlengelse.

Fasett leddsmerter

Fasett leddsmerter


Fasett leddsmerter er en tilstand som er forårsaket av en klemt nerve eller mangel på synovialhinne leddvæske på fasett leddene, som er par av leddene som forbinder ryggvirvlene. Også kjent som fasett felles syndrom, denne tilstanden vanligvis påvirker eldre på grunn av aldersrelaterte ledd endringer, men kan forekomme hos unge individer som har opplevd spinal traumer.

Funksjoner

Fasett leddsmerter, også kjent som fasett felles syndrom, refererer til smerter som stammer fra fasett leddene, som er par av leddene på baksiden av hver ryggvirvel. Personer som er rammet av dette syndromet begynner vanligvis opplever nedre rygg og nakkesmerter. Den nedre ryggsmerter kan senere reise til lår og rumpe, mens nakkesmerter kan senere spre seg til skuldrene eller føre til hodepine.

Ryggsmerter forbundet med denne tilstanden kan føre til stivhet med visse bevegelser, problemer med å stå rett eller komme ut av en stol. Når symptomene er relatert til nakkesmerter, kan man ha problemer med å snu hodet.

Funksjon

Rollen til fasett leddene er å koble alle vertikalt av ryggvirvlene, slik at ryggraden kan operere som en enkelt enhet og engasjere seg i aktiviteter vektbærende. Som andre ledd, som hofter og knær, blir fasett leddene dekket med synovialhinne væske og brusk. Synovium væske som finnes i leddkapslene tillater bein bevegelse med minimal friksjon. Mangel på denne væske resulterer i manglende evne til å bevege benene og kan videre resultere i artritt.

Årsaker

På grunn av den funksjonelle rollen fasett leddene, de er stadig i bevegelse og har gjennomgått betydelig mekanisk belastning av den tiden man når hans femtiårsdag. Hos eldre er fasett leddsmerte forårsaket av degenerasjon av synovium fluid, noe som kan føre til leddgikt. I tillegg skader og / eller traumer bidrar til slitasje av disse leddene, noe som kan føre til fasett felles syndrom. Skader kan redusere brusk, noe som fører til en betennelse som forårsaker smerte.

Diagnose

Diagnostisering av fasett felles syndrom kan bare gjøres med en fysisk eksamen og gjennomgang av pasientens sykehistorie. Imaging prosedyrer, for eksempel en MR, CT eller røntgen, kan være nødvendig hvis andre spinal forhold, for eksempel en brukket eller herniated plate, er mistenkt.

Når alle andre forhold som kan være årsaken til smertene er utelukket, kan en pasient trenger å gjennomgå en fasett felles blokk prosedyre for å bekrefte en fasett smertesyndrom diagnose. Dette innebærer anestesi blir injisert til plasseringen av smerte. Fordi denne prosedyren numbs nerver av fasett leddene, hvis smertene er faktisk forårsaket av fasett felles spesifikke problemstillinger, denne prosedyren bør betydelig lindre pasientens smerte.

Forebygging / løsning

I likhet med behandlinger for andre skjelettlidelser og skjelett-muskel forhold, innebærer fasett felles syndrom behandling behovet for å lindre smerte og oppmuntre riktig muskel bevegelse for å korrigere eller bremse utviklingen av de underliggende felles problemer. Som et resultat av dette er standardoppløsning av en kombinasjon av behandlinger. Disse behandlingene innebærer fysioterapi, kiropraktikk prosedyrer og / eller medisinering.

Pasienter diagnostisert med fasett felles syndrom kan være foreskrevet en over-the-counter eller reseptbelagte ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) for å redusere betennelser og muskelkramper, og dermed lindre smerten. Vanligvis er kiropraktikk økter og / eller fysioterapi foreskrevet i kombinasjon med NSAID.

Formålet med kiropraktisk prosedyrer og fysioterapi er å korrigere holdning, holde ryggraden i innretting og å lære eller lære på nytt riktig muskel bevegelse. Alle de ovennevnte vil spille en rolle i å redusere betennelse og smerte. Regelmessig trening også må opprettholdes etter fysioterapi for å kunne fortsette å øke fleksibilitet og styrke, samtidig som den forbedrer sirkulasjonen.

Hvis en pasient fortsetter å være i smerte og ser ingen langsiktige forbedringer følgende NSAID behandling i kombinasjon med kiropraktisk prosedyrer og / eller fysioterapi, er kirurgi et alternativ. Den vanligste fremgangsmåten er rhizotomy, som innebærer å drepe noen av nervene som forårsaker fasett smerte. Imidlertid bør individer bare velge invasive prosedyrer når alle ikke-invasive behandlinger har mislyktes.

Lettelse for muskelkramper

Muskelkramper er ofte forårsaket av skade på en muskel, men også kan være et resultat av langvarig strekk eller anstrengende. Kramper kan også være forårsaket av overforbruk av muskelen. I mange tilfeller, muskelspasmer oppstår på grunn av dårlig sittestilling som strekker musklene uten at du realisere den. Etter hvert vil muskelen sammen ufrivillig å beskytte seg mot ytterligere irritasjon og skade. Dette bevisstløs sammentrekning kan forårsake smerte og ubehag. Riktig behandling kan redusere smerte og øke hastigheten på utvinning.

Selv -Treatment

I tilfeller hvor dårlig holdning er roten av muskelspasmer, korrigere holdning. Omplassere elementer i din arbeidsplass for å imøtekomme riktig kroppen posisjonering. For eksempel, må du kontrollere dataskjermen er i øyehøyde, slik at du ikke trenger å overarbeid musklene i nakken for å se opp på den. Ordne tastaturet, slik at du ikke trenger å strekke for å nå den.

Begge kjøleelementer og varmepakninger kan bidra til å redusere smerter forbundet med muskelspasmer. Ice er hensiktsmessig i de tre første dagene etter utbruddet som en måte å redusere betennelse og hevelse. Bruk is i 20 minutter av gangen. En fuktig varme pakken er et godt valg 72 timer etter utbruddet. Varme kan bidra til å lindre smerte og forårsake en muskel i krampe å slappe av. Vurdere å bruke en kommersielt tilgjengelig mikrobølgeovnbolle hot pack.

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerter, men må brukes judiciously. Disse medikamentene generelt vil hjelpe med smerte, men vil ikke kurere muskelspasmer eller dens underliggende årsaken.

Avhengig av årsaken til krampe, kan det være lurt å prøve å strekke berørte muskelen. En langsom, mild strekk kan bidra til å øke blodtilførselen til området og kan redusere smerte. Masserer det berørte området også kan bidra til at muskelen til å slappe av.

I tilfeller der krampe skyldes overforbruk, ta det med ro og hvile muskelen. Resten gjør at muskelen til å fylle opp næringsstoffer og gjenoppbygge seg selv. Hvis du work det før den har en sjanse til å komme seg, vil spasme tilbake.

Fysioterapi

Fysioterapeuter har en rekke verktøy til disposisjon for å bidra til å redusere smerter forbundet med muskelkramper og er opplært til å bidra til å identifisere og rette opp årsaken. Blant verktøyene som fysioterapeuter bruker er terapeutisk ultralyd, elektrisk stimulering, varme og kalde modaliteter og terapeutisk massasje. Disse behandlingene bidra til å redusere betennelser og smerte. Fysioterapeuter kan også foreskrive bestemte øvelser og strekninger som vil styrke riktige musklene og korrigere eventuelle muskulære ubalanser som kan bidra til krampe. Noen stater krever resept fra lege før du kan gå til en fysioterapeut, så ta kontakt med din lege.

Hvordan forbedre Posture for skoliose

Skoliose en tilstand der ryggraden utvikler en unormal krumning. Dette er oftest diagnostisert hos barn, men voksne kan også utvikle skoliose. Denne tilstanden kan føre til ryggsmerter og en vridd, bøyd ryggrad. Hvis du lider av skoliose, kan du ta flere skritt for å behandle din tilstand og korrigere din holdning.

Bruksanvisning

•  Bruk en lav profil spenne. En spenne er en ikke-invasiv måte å gradvis justere spinal kurvatur, effektiv i ryggraden utvikling. Etter en viss alder - ca 16 for jenter, 17 gutter - skjelettet er fullt modnet og en spenne vil ha noen effekt. Wear lav-profilen din brace, eller thoracolumbosacral ortose (TLSO), under klærne hver dag. Seler er laget spesielt for din ryggraden kurvatur, legger jevnt press på ryggraden for å korrigere skoliose.

Praksis yoga. Yoga er bra for å styrke rygg og ben muskler, bedre holdning for skoliose pasienter. Visse yoga stillinger er spesielt effektiv på å korrigere skoliose, stretching og styrking av trapezius muskler i ryggen, de paraspinal muskler som kjører langs ryggraden, og hip flexors. Snakk med en sertifisert yoga instruktør før du starter en trening diett; unsupervised stretching kan forverre tilstanden din eller føre til skade.

Tren regelmessig. Øvelsen vil øke mobilitet, fleksibilitet og styrke. Ved å styrke rygg og ben muskler, legger du mindre belastning på ryggraden. Tunge løft eller hard trening kan også skade ryggraden, så ta godt vare på å velge en trygg øvelse diett. Snakk med en fysioterapeut om øvelser som vil styrke ryggmuskulaturen og forsiktig korrigere din holdning.

Motta kiropraktisk manipulasjon. Kiropraktor teknikker kan være effektive i å korrigere mild skoliose gjennom jevnlige besøk og terapi. Besøk en utdannet kiropraktor, som vil gjelde jevnt trykk til ryggraden med hendene for å forsiktig korrigere spinal kurvatur.

Gjennomgå spinal fusjon kirurgi. Denne behandlingen alternativet bør bare betraktes som en siste utvei for alvorlige tilfeller av skoliose. I denne operasjonen, sikringer kirurgen sammen flere ryggvirvler og installerer metallstenger for å holde den nye formen av ryggraden. Disse stengene er nødvendige for et par måneder etter operasjonen, mens de nylig smeltet ryggraden helbreder; Selv om de blir unødvendig, blir stavene igjen inne for å unngå ytterligere komplikasjoner. Du vil ikke være i stand til å føle eller se disse kirurgiske implantater. Kirurgi er et drastisk, men svært effektiv måte å korrigere holdning av skoliose pasienter.

Slik Cure Extreme Pain & Svakhet i Leg Fra Isjias

Det er en 40 prosent sjanse for at du vil oppleve isjias, ifølge Journal of nevrokirurgi. Det er mange grunner til at det kan skje, blant annet problemer med ryggraden. Isjias er faktisk et symptom på en annen tilstand. Og det er ingen mista isjias smerter (smerter, svie eller brenning) ofte reiser nedover det ene beinet. Mest sannsynlig vil det være svakhet som fører deg til å gå og sitte på en annen måte. Og du kan også ha nummenhet og føler klosset sensasjoner (parestesi) som prikking eller krypende på beinet. Den gode nyheten er at denne tilstanden går bort etter hvert, ifølge boken "Isjias Solutions."

Bruksanvisning

•  For å redusere smerte umiddelbart, få i fosterstilling. Sittende og stående kan føre til uutholdelig smerte og så kan gå fra den ene til den andre. Setter opp er en av de mest komfortable stillinger for Isjias lider. Ligg på den ene siden og krølle knærne mot brystet. Dette trekket tar presset av ryggraden og hoftenervene, redusere smerte. Du kan legge en pute mellom knærne for ekstra støtte og komfort.

Sug i et varmt bad. Drs. Loren M. Fishman og Carol Ardman, forfatterne av "Isjias Solutions", anbefaler at du dyppe hele kroppen i varmt vann opp til haken. Vannets oppdrift motvirker effekten av tyngdekraften. Temperaturen (ikke for varmt) lindrer muskler og fremmer generell avslapping. Å gjøre dette i ca 20 minutter, opp til tre ganger i uken, er en god rutine for å holde smertene på et minimum.

Strekk i en stol. Plasser føttene på gulvet og underarmene på lårene, og bøye seg fremover. Palms må være på knærne for å starte. Bevege seg sakte forover, skyve armene slik at de gjør arbeidet med å støtte overkroppen. Hands vil dingle mot gulvet og ryggen skal være rett. Drs. Fishman og Ardman si at dette trekket vil strekke rygg og rumpe muskler uten å påvirke isjiasnerven.

Styrke din kjerne (mage og rygg) muskler. Sterke magemuskler er nøkkelen til et sunt tilbake. Og siden en svak lav tilbake bidrar til isjias, er denne kritiske. Og for å eliminere svakhet i det berørte beinet, må du styrke kjernemuskulaturen symmetrisk. Gjøre nettopp crunches kan forårsake overkompensasjon i andre områder. Prøv pilates, yoga, kjerne styrke klasser, eller trene med en personlig trener til å sette opp en kjerne rutine.

korrigere holdning. God holdning betyr at kroppen er stablet (som byggeklosser) på en stabil måte. Hodet er på linje med de skuldre som er over hoftene. Hoftene bunken opp knærne i tråd med føttene. Og riktig holdning må opprettholdes under sittende, kjøring, og stående. Ved hjelp av en stabilitet ball som en stol er en fin måte å omskolere muskler til å justere skikkelig mens du sitter. Praktisere yoga eller arbeide med en fysioterapeut for å lære postural styrkeøvelser.

Hint

  • Som din smerte avtar, er det mange flere strekninger og øvelser for å gjøre (med en stol eller vegg) anbefalte i boken, "Isjias Solutions." Mange har trange piriformis (baken) muskler som bidrar til isjias. Stretching piriformis muskelen er sterkt anbefalt.
  • Hvis du mister kontroll over blæren eller tarmer grunn av isjias, kontakt lege. Dette kan være en mer alvorlig tilstand som kalles cauda equina syndrom.

Hvordan få en Taller Posture

Hvordan få en Taller Posture


Når du sitte eller stå riktig, er ryggraden lang, sterk og stabil. Faktorer som stress, fedme, graviditet, svake postural muskler og dårlige arbeidsforhold, men kan oppmuntre dårlig holdning. Vedvarende slouching eller lutende øker risikoen for å utvikle leddsmerter, muskeltretthet og ryggproblemer, ifølge Mayo Clinic. Dårlig holdning kan til og med resultere i en rundingen av ryggen, kalt kyfose, senere i livet. Med utholdenhet, kan du lære å korrigere dårlig holdning vaner.

Bruksanvisning

Tenk høyt når du sitter, står og går. Hold haken horisontalt og parallelt med gulvet, trukket litt tilbake og senter i løpet av bagasjerommet. Trekk tilbake og slappe av skuldrene.

Plasser føttene flatt på gulvet når du sitter ned. Hvis føttene ikke når gulvet, støtte dem med en fotstøtte. Unngå å legge beina i kors og sikre knærne er på eller under hip nivå.

Kontroller at baksiden av stolen støtter lav- og mellom tilbake. Hvis den ikke gjør det, kan du bruke en ryggstøtte for å justere ryggen på riktig måte når du sitter.

Bær vekten jevnt på begge føttene - primært på ballene, rett under tærne - når du står. Hold knærne litt bøyd og føttene omtrent skulderbredde fra hverandre. La armene henge naturlig ned på sidene av kroppen din.

Bruk veggen test for å korrigere holdning. Stå med hodet, skulderbladene og rumpe berører en vegg, og hælene 2 til 4 inches fra veggen. Din hånd skal sitte tett i kurven i korsryggen. Hvis det er for mye plass, stramme magemusklene til å flate litt kurven. Hvis det er for lite plass, bøy ryggen inntil hånden sitter komfortabelt bak deg. Prøv å opprettholde denne beredskapen for resten av dagen.

Sleep på et fast - men ikke for hardt - seng å oppmuntre til en sunn og behagelig hvilestilling om natten. Unngå å sove på magen. Bruk en holdning pute for å redusere stress på nakke og rygg ledd.

Gi noen nær deg tillatelse til å holde minner deg om ikke å slentre til god holdning blir vane.

Tips og advarsler

  • Hvis du er vant til slouching, kan opprettholde riktig holdning føles vanskelig og unaturlig i begynnelsen, men holde ut helt til å sitte og stå rett opp å bli en vane.

Qigong øvelser for Health

Qigong (Chi-kung) er en kinesisk system av milde pusteøvelser ofte kombinert med bevegelse som er flere tusen år gammel. Ifølge tradisjonell kinesisk teori, er kroppen din drevet av Qi (Chi), en usynlig energi kraft som sirkulerer gjennom meridianene og kanaler for kroppen din. Sykdom utvikler der Qi blokkeringen skjer. Dermed er Qigong øvelser designet for å glatte flyten av Qi i kroppen din, bedre helse og økt levealder.

Qigong Horse Stance

Den Qigong Horse Stance øvelsen er utformet for å lindre ryggsmerter forårsaket av sykdom eller feil justering av ryggvirvlene. Praktisere denne holdning i 5 minutter eller mer per dag kan bidra til å blåse liv Qi flyten i området av ryggen og bena, korrigere holdning problemer som kan utvikle seg fra å sitte i en krum stilling hele dagen på jobb.

For å utføre Qigong Horse Stance, stå med føttene parallelle, tærne peker fremover, og beina omtrent dobbelt så langt som skulderbredde fra hverandre. Bøy i hofter og knær (holde knærne bak tærne) helt til toppen av låret er selv med kneet. Brette kroppen din ved hoftene, eliminerer avrunding i korsryggen og rette ut ryggraden.

Hold hodet holdes oppreist, med haken litt gjemt og øynene fokusert fremover. Hold hendene foran kroppen eller på midjen din. Mens du sitter i denne posisjonen, mentalt slappe kroppen og ikke tillate noen muskelgrupper til utilbørlig spent opp. Dette vil tillate at Qi til å flyte fritt. Pust rolig, men naturlig - dette vil også bidra til å løse opp spenninger.

Hvis du ikke klarer å holde denne stillingen i hele 5 minutter, starter med 1 minutt av stående og deretter gradvis øke tiden som du blir mer komfortabel.

Grunnleggende Breathing Meditasjon

Qigong legger også sterk vekt på riktig pust å åpne opp Qi kanaler og gjenopprette helse. En av de enkleste metodene for å øve er den grunnleggende pusteteknikk, som vil tillate kroppen til å slappe av, stimulere flyten av energi gjennom. Denne øvelsen vil også lære riktig abdominal pust, noe som er helt ulikt hvordan de fleste mennesker puster ved å utvide sitt bryst og ribben.

For å utføre grunnleggende puste meditasjon, sitte i en stol eller ligge komfortabelt på ryggen. Mentalt slappe alle musklene i kroppen din, inkludert mellomgulvet. Nå puste dypt ned i magen, slik at membranen til naturlig utvide og bruke alle dine lungekapasitet. Pare tankene på pusten, eliminerer streif tanker og fokusere på oppgaven.

Som du puster ut, føler at kroppen slappe av, mentalt picturing alle dine blodårer og nerver blir rolig og stødig. Du kan føle varme, kulde eller prikkende følelse. Disse er alle naturlige reaksjoner på treningen. Ikke fiksere på dem, og bare konsentrere seg om pusten din, la ting skje naturlig. Praksis for minst 5 til 10 minutter per dag, selv om du gjerne øve lenger hvis du ønsker det.

Alternativ Neseborene Breathing

Til slutt, prøv å praktisere alternative nesebor pust å øke din evne til å trekke oksygen inn i kroppen. Tegning mer oksygen inn i kroppen vil hjelpe ernære din celler, slik at du føler deg energisk og forfrisket.

Å praktisere denne teknikken, vedta en sittende eller liggende stilling. Ved hjelp av pekefingeren og tommelen, trykk ned på ett av neseborene og begynne å puste gjennom bare den andre. Bruk langsomme, kontrollerte pust, holde tankene fri fra bekymring hele. Utfør en lang og utpust gjennom den ene siden av nesen, og deretter endre den opp og kople den andre neseboret. Fortsett vekselvis frem og tilbake i 5 til 10 minutter. Kombiner dette med prinsippene du lærte i grunnleggende puste meditasjon (puste inn i magen) for maksimalt utbytte.

Behandling av Isjias Back Pain

Isjias er definert som en medisinsk symptom karakterisert ved komprimering av den skiatiske nerve, som ofte er assosiert med forskjellige nerverelaterte problemer som skivebrokk-. Isjiasnerven er den lengste nerve tilstede inne i menneskekroppen, forlengelse fra ryggmargen til bena og hofteregionen, således kompresjon av dette nerve ofte forårsaker ekstrem smerte, hovedsakelig i den nedre del av ryggen og benene. Imidlertid kan smertene spre seg til ulike andre kroppsdeler, så vel som baken og føtter.

Fysioterapi

Fysioterapi er ofte anbefalt av leger til de som lider av sciatic ryggsmerter. Terapi er funnet å være svært effektive i å redusere smerte forbundet med forskjellige ryggproblemer, inkludert isjias. Den terapi generelt fortsetter i omtrent en eller to uker, avhengig av alvorligheten av smerte. Etter at smertene avtar, leger anbefaler ofte visse rehabilitering øvelser som korrigere holdning, bedre fleksibilitet og styrke ryggmusklene. Disse øvelsene bidra til å redusere presset på ryggmusklene, og dermed bidra til å utvinne fra sciatic ryggsmerter.

Narkotika og injeksjoner

Leger ofte foreskrive visse legemidler og medisiner som narkotika, anti-inflammatoriske medisiner og trisykliske antidepressiva til pasienter som lider av sciatic ryggsmerter. Ifølge en Mayo klinikken studien, er det blitt funnet at disse stoffene bidra til å redusere smerten assosiert med isjias ved enten å blokkere overføring av smertesignalene til hjernen eller ved å øke produksjonen av endorfiner inne i menneskekroppen, som ofte er kjent som smertestillende.

I enkelte sjeldne og alvorlige tilfeller av isjias, kan leger anbefaler epidural steroidinjeksjoner til pasientene. Legene injisere kortikosteroider inn pasientene, noe som bidrar til å redusere betennelse og smerter forbundet med isjias og lindre ubehag. Imidlertid gir denne metoden generelt kortsiktig lindring til pasienter og deres anvendelighet over en lengre tidsperiode er fortsatt under eksamen.

Kirurgi

I enkelte alvorlige og sjeldne tilfeller når den komprimerte isjiasnerven forårsaker ekstremt uutholdelig smerte og svakhet, leger anbefaler ofte operasjon. I den kirurgiske prosedyren, legene fjerne herniated disk forårsaker kompresjon av nerven til å redusere smerte og ubehag forbundet med isjias.

Kyfose i Voksne

Kyfose, også kjent som Scheuermann sykdom og postural kyfose, er en unormal krumning av ryggraden som vanligvis ses hos voksne. Dette frem avrunding eller bøyning av ryggen kan føre til lute holdning eller en pukkelrygg. Ifølge Mayo Clinic, "Noen avrunding er normalt, men begrepet 'kyfose" refererer vanligvis til en overdrevet avrunding, mer enn 50 grader. " Med kyfose, kan du utvikle en hump eller ryggraden kan se normalt. Behandlingene er varierte og avhenger av din alder og dens årsaker.

Årsaker

En av de tingene som kan forårsake kyfose er spina bifida, som er en fødsel defekt der ryggraden ikke helt danne. Spina bifida fører også til defekter i ryggvirvler og ryggmargen.

Lidelsen kan også være forårsaket av osteoporose, særlig hos eldre voksne. Osteoporose er en sykdom som forårsaker benskjørhet og er assosiert med brudd i ryggvirvlene. Disse sprekker kan medføre at ryggraden til å bli komprimert, og bidra til kyfose. En annen årsak til kyfose er bindevevssykdommer. Et eksempel på dette er Marfans syndrom, hvor bindevevet ikke er i stand til å holde leddene sammen i riktig stilling.

Symptomer

Noen av symptomene på kyfose har problemer eller vanskeligheter med å puste, samt stivhet og ømhet i ryggraden. Du kan også oppleve trøtthet og mild ryggsmerter, i tillegg til en avrundet rygg utseende. Milde tilfeller av kyfose, men kan ikke gi noen merkbare symptomer.

Behandlinger

Behandling for kyfose er avhengig av dens årsak. For mindre alvorlige saker, som for eksempel postural kyfose, kan tilbake styrkeøvelser brukes til å korrigere holdning, samt sove på en fast seng. Smertestillende kan også tas for å lindre noe av smerten. For mer alvorlige tilfeller av kyfose, kirurgi kan være nødvendig. Tilfeller der legen kan anbefale operasjon inkludere når du opplever ødeleggende smerte som ikke svarer til medisinering, eller når kyfose er relatert til en infeksjon eller svulst. I tillegg kan kirurgi være nødvendig dersom kyfose resulterer i nevrologiske problemer, for eksempel lammelser.

Hvordan bli kvitt knesmerter

Hvordan bli kvitt knesmerter


Knesmerter vanligvis utvikler seg etter over-bearbeiding eller over-trener leddene. Idrettsutøvere som ikke cross-tog eller ta tilstrekkelig fri fra sin vanlige trening rutine utvikler ofte smerter, leddgikt og en "svak" følelse i knærne. Patella senen banker ofte frem og tilbake forårsaker stort ubehag, skjelvinger og smerte for personer som er aktive. Bruk disse velvære- og utvinning tips for å holde knærne sterk, sunn og smertefri. Lindre kneet ubehag med disse sunne strategier.

Bruksanvisning

•  Bruk en over-the-counter smertestillende eller drikke en helt naturlig anti-inflammatorisk drikke som kirsebær juice til umiddelbart lindre knesmerter.

Gi kroppen tilstrekkelig tid til å komme seg etter intens trening. Prøv å trene annenhver dag for å gi ledd og leddbånd nok tid til å reparere seg selv.

Cross-toget for å hindre knesmerter. Engasjere seg i ulike øvelser på alternative dager for å gi knærne en pause fra din vanlige sports rutine.

Ta Glucosamine and chondroitin kapsler for å lindre og forebygge verkende ledd og knær. Denne naturlige felles supplement er trygt brukes av idrettsutøvere, ikke-idrettsutøvere og kjæledyr til å smøre leddene.

Få daglige doser av vitamin D og kalsium. Mange idrettsutøvere kan lett bli mangelfull i disse viktige vitaminer og mangel kan svekke felles helse. Drikk mye melk, spiser ost og mat med høyt vitamin D og kalsium for å redusere kneet smerte og ubehag.

korrigere holdning. Feil holdning mens du trener kan plassere slitasje på knærne.

Bruk passende sko mens du trener. Få sko som er laget for den spesifikke sporten du spiller. Ikke alle aktive sko er skapt like - snakk med sportsutstyr profesjonelle å avgjøre hvilke atletisk sko er best for deg.

Bruk et kne spenne. Kneet bukseseler vil gi smertefullt kne støtten den trenger før det gror. Du kan finne justerbare kneet bukseseler på apotek og stoffet butikker over hele landet. Wear kneet spenne mens du trener for å hindre ytterligere skade og ubehag.

Bygg opp leggen. Mange mennesker som opplever kneet ubehag tendens til å ha en underutviklet (eller liten) kalv. Engasjere seg i øvelser som styrker disse region av kroppen. Bygge opp din kalv muskler og du vil oppleve mindre kneet ubehag.

Tips og advarsler

  • Gi kroppen tilstrekkelig tid til å komme seg etter intens trening. Prøv å trene annenhver dag for å gi ledd og leddbånd nok tid til å reparere seg selv.
  • Cross-toget for å hindre knesmerter. Engasjere seg i ulike øvelser på alternative dager for å gi knærne en pause fra din vanlige sports rutine.
  • Gjør en avtale for å se en lege hvis knesmerter ikke går bort i løpet av to uker.