Digidexo.com

Hvordan Naturligvis kurere en migrene

Hvordan kurere en migrene naturlig er noe migrene lider ønsker å vite som de fleste av de foreskrevne medisinene gjør svært lite for å hjelpe.

Bruksanvisning

•  Ta feverfew kapsler, en helt naturlig urt du kan kjøpe på alle helsekost butikk eller større varehus. Selv om det ikke spesielt designet for migrene er det en av de få naturlige urter som bidrar ifølge mange migrene ofre. Jage feverfew kapsler med en boks med brus med koffein.

Grab en ispose fra fryseren, eller enda en pose med frosne grønnsaker og hold den på pannen. Holder dette over øyne og øyenbryn området vil bidra til å rydde din visjon når du lider av migrene.

Varm opp en ris pose i mikrobølgeovnen. En ris posen er designet for å lette musklene på baksiden av nakken din. Det beroliger musklene derfor bedre blodstrømmen under en migrene. Hvis du ikke har en ris pose, så ta en varm dusj.

Få en nakke massasje. Har noen gni baksiden av nakken din. Han vil føle knutene som er spente muskler. Det er der han bør legge trykk på det punktet av litt lite ubehag. Dette vil lette migrene.

Leder til sengs i et mørkt stille rom. Dette vil fjerne noen av de langvarige effektene av migrene og de tilhørende bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Hvis en migrene vedvarer i lengre tid enn vanlig, eller er annerledes enn vanlig, kan du gå til sykehuset
  • Hvis du føler lys ledet etter oppkast og kan ikke holde noe ned, komme til sykehuset raskt.